Życzenia.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Gaduła
- Kontakt:
Ja również sie dołączam do życzeń noworocznych dla wszystkich piśmiennych i mniej piśmiennych forumowiczów .
Spełnienia marzeń ,kasy ,zdrowia dla wszystkich rajstopiarzy.
Przy okazji , Grzeslaw ,czy to Ty jesteś tam na Kafeterii w temacie "czy facet może nosić rajstopy"?
Byłem przed chwila tam ,i jest jakiś Grzesław ,który walczy dzielnie i odgania się od napastników jak myśliwy zaatakowany przez watahę wilków.
Przy okazji , Grzeslaw ,czy to Ty jesteś tam na Kafeterii w temacie "czy facet może nosić rajstopy"?
Byłem przed chwila tam ,i jest jakiś Grzesław ,który walczy dzielnie i odgania się od napastników jak myśliwy zaatakowany przez watahę wilków.
big fish
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
tak, ten sam, ale mam wsparcie dwóch kobietbig fish pisze:Ja również sie dołączam do życzeń noworocznych dla wszystkich piśmiennych i mniej piśmiennych forumowiczów .
Ostatnio zmieniony 02 sty 2012, 09:32 przez Grzeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Życzę wam wszystkim rajstop, rajstopowych ubiorów, mieszanki mody dla każdej płci, tolerancyjnego społeczeństwa, odwagi w eksponowaniu własnego ja. Tolerancji dla innych, konstruktywnych wypowiedzii dyskusji, nie obrażania się, kochających i wspomagających was partnerek, dobrej pracy, wysokich zarobków i marzeń.
dr.eklektyczny
-
- Gaduła
- Kontakt:
Ja dołączam sie również do życzeń noworocznych dla Was wszystkich .Szczęśliwego Nowego Roku 2013 ,i oby dla wszystkich był ten rok lepszy niż poprzedni .I Zeby było mniej zmartwień kłótni ,niepotrzebnych osobistych zatargów ,i ogólnie poprawy atmosfery na forum .I WIĘCEJ LUZU ,I DYSTANSU DO WSZYSTKIEGO ,A SZCZEGÓLNIE DO SAMYCH SIEBIE.
Za ten lepszy,mam nadzieję ,NOWY ROK 2013 ,
Za ten lepszy,mam nadzieję ,NOWY ROK 2013 ,
big fish
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie pozostaje mi nic innego, jak wszystkim życzyć co najwyżej rozmiaru "L".
A tak poza tym zdrowia, pomyślności i dobrej roboty (zwanej pracą).
Bóg, niezależnie od tego, kto jest jakiego wyznania i światopoglądu istnieje. Jeśli masz wątpliwości, to zadaj sobie pytanie - Kiedy powstał świat i co było wcześniej?
Przepraszam, za ten wątek, ale pomimo nacisków grup finansowo-religijnych na pewne pytania nie umiemy odpowiedzieć.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
A tak poza tym zdrowia, pomyślności i dobrej roboty (zwanej pracą).
Bóg, niezależnie od tego, kto jest jakiego wyznania i światopoglądu istnieje. Jeśli masz wątpliwości, to zadaj sobie pytanie - Kiedy powstał świat i co było wcześniej?
Przepraszam, za ten wątek, ale pomimo nacisków grup finansowo-religijnych na pewne pytania nie umiemy odpowiedzieć.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Boże Narodzenie -czas pogody i zadumy. W ten czas swiąteczny niech okryje wszystkich szata pogody, błogiej szczęsliwosci i harmonii ze swiatem.
A nadchodzący rok aby przyniósł nam wszystkim życie w pełnej akceptacji otoczenia dla nas spódnicowych, rajstopkowych, pończoszników, koronkowiczów, i wszystkich lubiących odrobinę swobody w ubiorze i makijażu. A na rodziny nasze niech spłyną obfite łaski błogosławieństw. Cieszmy się i radujmy z Narodzenia Pana.
A nadchodzący rok aby przyniósł nam wszystkim życie w pełnej akceptacji otoczenia dla nas spódnicowych, rajstopkowych, pończoszników, koronkowiczów, i wszystkich lubiących odrobinę swobody w ubiorze i makijażu. A na rodziny nasze niech spłyną obfite łaski błogosławieństw. Cieszmy się i radujmy z Narodzenia Pana.
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt: