NOL
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
NOL
Z ostatniej chwili! Właśnie przed chwila (godzina 0:05) równolegle do mojego bloku przeleciał niezidentyfikowany obiekt. Bez kitu. Świetlista kula zapierdzielała idealnie prosto z niewiarygodną prędkością. Po drodze walnęła jeszcze dwa zygzaki. Widzieliśmy to we dwójkę. Prędkość lotu, te zygzaki oraz brak jakiegokolwiek dźwięku eliminuje samoloty, stacje kosmiczne i satelity. Nie wiem czy ktos jeszcze to widzial ale sie dowiem.
PS>To moja trzecia tego typu obserwacja w życiu.
PS>To moja trzecia tego typu obserwacja w życiu.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Jak to? Przecież możesz sobie nawet w domu w mikrofali taki minipiorun stworzyć.kasior pisze:Możliwe aczkolwiek pioruny kuliste tak naprawdę nie są do końca wyjaśnione i znane. tak naprawdę wiemy tylko,że chyba istnieja ale jeszcze nikt tego dobrze nie zbadał.tom49 pisze:To pewnie piorun kulisty...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Kasior, pioruny kuliste to są akurat znane, ale czy wyjaśnione to do końca nie wiem.kasior pisze:Możliwe aczkolwiek pioruny kuliste tak naprawdę nie są do końca wyjaśnione i znane.
Istnieją, istnieją. Na ten przykład mogę ci podać przypadek mojego znajomka, któremu wpadł takowy przez okno podczas posiedzenia rodzinnego wieczorem przed TV.kasior pisze:tak naprawdę wiemy tylko,że chyba istnieja...
Wpadło gadziajstwo przez okno i przeleciało przez cały pokój nie wydając żadnych dźwięków. Niestety pozostawiło spustoszenie w postaci zjaranego TV i paru gniazdek sieciowych
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
Moja babcia mi opowiadała, że jak kiedyś była na kampingu (drewniane domki), prąd doprowadzony liniami napowietrznymi. Była burza, w czasie której przez gniazdko wpadł piorun kulisty, przeleciał do kącika kuchennego, gdzie zrzucił garnek po czym wpadł do zlewu i tyle go widzieli.
Pioruny kuliste ogólnie są znane, ale do końca nie wiadomo, czym są ani jak powstają, ani jak się przemieszczają itp. Krótko mówiąc nie są zbadane.
Pioruny kuliste ogólnie są znane, ale do końca nie wiadomo, czym są ani jak powstają, ani jak się przemieszczają itp. Krótko mówiąc nie są zbadane.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!