na wesoło
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
na wesoło
postanowiłem rozweselić troche forum wklejajcie tutaj śmieszne fotki lub jakieś diabelskie badz smieszne filmiki albo dowcipy czy co tam jeszcze smiesznego :P
http://uwazaj.jakie.fotki.pokazujesz.patrz.pl/
http://uwazaj.jakie.fotki.pokazujesz.patrz.pl/
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Posty przeklejone z innych tematów:
Przychodzi mama do domu i widzi płaczącego Jasia - Jasiu czemu płaczesz,pyta mama.
Bo tato mnie zbił dwa razy.Pokazałem mu zeszyt ze szkoły.A drugi raz dlaczego cię zbił ?
Jak mu powiedziałem , że to jest jego zeszyt.
Idzie Jasiu z ojcem w parku i pyta : Tato,Tato,a czy to prawda że twój tato był głupi ? - he he he,- chyba twój - odpowiada ojciec.
- Janie,ugotuj mi dzisiaj jajko na miękko. - Obrać, jaśnie panie,ze skorupki? -Nie,dzisiaj popracuje.
Przychodzi mama do domu i widzi płaczącego Jasia - Jasiu czemu płaczesz,pyta mama.
Bo tato mnie zbił dwa razy.Pokazałem mu zeszyt ze szkoły.A drugi raz dlaczego cię zbił ?
Jak mu powiedziałem , że to jest jego zeszyt.
Idzie Jasiu z ojcem w parku i pyta : Tato,Tato,a czy to prawda że twój tato był głupi ? - he he he,- chyba twój - odpowiada ojciec.
- Janie,ugotuj mi dzisiaj jajko na miękko. - Obrać, jaśnie panie,ze skorupki? -Nie,dzisiaj popracuje.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt: