Jako że pojawiły się na forum prośby o podanie adresy mojego bloga, to, po przemyśleniu sprawy, postanowiłem podać dla wszystkich: http://myslacy-inaczej.blog.pl/ . Acz oficjalnie ten blog jest anonimowy :P.
Aha... Myślę też o prowadzeniu vloga, czyli bloga wideo. Filmiki planuję zamieszczać na YouTube. Ale dopiero na wiosnę, bo wtedy zamierzam jechać do Hiszpanii i chciałbym to udokumentować właśnie poprzez prowadzenie vloga.
Mój blog
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Oczywiście, że na rowerze. Na tę okazję myślałem o zakupie jakiegoś lepszego sprzętu do filmowania. Cała akcja zaczęłaby się w Szczecinie, czyli zrobiłbym też filmik jak jeżdżę po Szczecinie. Niestety z perspektywy kierownicy, czyli szpilek nie będzie widać (chyba że ktoś by mi pomógł w kręceniu). W Hiszpanii chciałbym zatrzymać się na dłużej. Np. na dwa miesiące. Od czasu do czasu chodziłbym po Barcelonie czy innym fajnym mieście w szpilkach i spódnicy. To też bym się postarał uwiecznić.
Czyli taki większy projekt .
Czyli taki większy projekt .