Mój blog

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
rmaciej1983
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Mój blog

Post autor: rmaciej1983 » 20 lis 2011, 19:49

Jako że pojawiły się na forum prośby o podanie adresy mojego bloga, to, po przemyśleniu sprawy, postanowiłem podać dla wszystkich: http://myslacy-inaczej.blog.pl/ . Acz oficjalnie ten blog jest anonimowy :P.
Aha... Myślę też o prowadzeniu vloga, czyli bloga wideo. Filmiki planuję zamieszczać na YouTube. Ale dopiero na wiosnę, bo wtedy zamierzam jechać do Hiszpanii i chciałbym to udokumentować właśnie poprzez prowadzenie vloga.
Radziu

Post autor: Radziu » 20 lis 2011, 19:59

Dzięki za adres, chętnie poczytam.

Do Hiszpanii, ale czy na rowerze :?:
rmaciej1983
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: rmaciej1983 » 20 lis 2011, 20:18

Oczywiście, że na rowerze. Na tę okazję myślałem o zakupie jakiegoś lepszego sprzętu do filmowania. Cała akcja zaczęłaby się w Szczecinie, czyli zrobiłbym też filmik jak jeżdżę po Szczecinie. Niestety z perspektywy kierownicy, czyli szpilek nie będzie widać :lol: (chyba że ktoś by mi pomógł w kręceniu). W Hiszpanii chciałbym zatrzymać się na dłużej. Np. na dwa miesiące. Od czasu do czasu chodziłbym po Barcelonie czy innym fajnym mieście w szpilkach i spódnicy. To też bym się postarał uwiecznić.
Czyli taki większy projekt :-P.
ODPOWIEDZ