Chałupnictwo
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Chałupnictwo
Witam!
Czy ktoś miał z was do czynienia z taką pracą? NP. składanie długopisów bądź podobnych zajęć... Szukam dodatkowej pracy ;)
Czy ktoś miał z was do czynienia z taką pracą? NP. składanie długopisów bądź podobnych zajęć... Szukam dodatkowej pracy ;)
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Pewnie wszystko zależy od konkretnego zajęcia i osoby która to zleca / płaci.
Kiedyś (chyba z 15 lat temu) moja siostra będąc na urlopie wychowawczym dorabiała montując jakieś podzespoły elektroniczne (wkładała elementy w płytkę i lutowała), w przeliczeniu na godzinę zarabiała więcej niż w "normalnej" pracy.
Kiedyś (chyba z 15 lat temu) moja siostra będąc na urlopie wychowawczym dorabiała montując jakieś podzespoły elektroniczne (wkładała elementy w płytkę i lutowała), w przeliczeniu na godzinę zarabiała więcej niż w "normalnej" pracy.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
MusicManiacu, jeżeli mieszkasz w dużym mieście i masz w okolicy jakieś markety, to próbuj się załapać na roznoszenie ulotek reklamowych po skrzynkach. U mnie w mieście tak robi wiele osób. Chodzą po osiedlach i wtykają ulotki w skrzynki i płoty, a potem kasssa leci.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Stary wyga
- Kontakt: