Place zabaw dla dzieci
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Przyznaję, że dziewczyny dorównały chłopakom w agresywności zachowań a nawet ich przegoniły. Jednak czasem chodzę ze swoimi chłopakami na place zabaw i jakoś żadnych rajstop w tej sytuacji nie straciłem, mimo, że mój starszy syn jest podejżewany o ADHD. Może dlatego, że jestem stary, gruby i zramolały?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Bezpośrednia opieka nie wymaga huśtania się rodzica razem z dzieckiem, wystarczy, że rodzic stoi obok huśtawki. Poważnie nie ma informacji o dopuszczalnym wieku uzytkowaników poszczególnych urządzeń? Na "moim" placu są ustalone górne limity na poziomie 9, 12 i 15 lat. Jedynie pajęczyna i boiska są "no limits".Radziu pisze:dzieci do lat 6 bawią się wyłącznie pod bezpośrednią opieką rodziców
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Starszy syn mówi, że tatusiowie nie chadzająw spódnicach, na rajstopy nic nie mówi. młodszy też nic nie mówi, bo jeszcze wogóle nie mówi. Rodzice na placach nic nie mówią i (przynajmniej mnie) traktują jak normalnego człowieka, a mamusie to czasem nawet lubią ze mną pogadać.Kornecken pisze:Dzieciaki nie robią wstrętów że im tatuś w rajstopach robi obciach przed rówieśnikami? Mamusie i tatusiowie nie robią zdziwionych min?
Kornecken pisze:bardzo fajny jest również na Grochowie na rogu Podskarbińskiej i Grochowskiej
Jest on nam prawie po drodze z przedszkola do domu i czasem tam zachodzę, także w rajstopach. Spójż na pierwsze zdjęcie w wątku: http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?t=127 jest właśnie tam zrobione
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ja do przedszkola nie chodzę, więc ciężko, bym miał daleko. Syn ma dość daleko, ale najczęściej wożę go samochodem. Za to potem ma bardzo blisko do babci.Radziu pisze:byczunio, to chyba daleko masz do przedszkola.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2010, 21:44 przez byczunio, łącznie zmieniany 1 raz.