promocja

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

pantyhoseman

promocja

Post autor: pantyhoseman » 24 sty 2008, 12:14

przegladajac prospekt REALa zauwazylem rajstopy 50den mikrofibra za 4PLN firmy CONSAY (widoczne jest CONSA ale takiej firmy nie ma). ja akurat w najblizszych dniach nie bd w realu ale moze ktos bedzie i warto by nabyc pare takich rajstop na prbe i zobaczyc czy sa cos warte.

sa takze ze streczu ale nie wiem ile den po 1.99PLN i 15den lycra za 3.99 firmy TIP(Tanie i Pewne) ciekawa nazwa firmy warto byloby zobaczyc czy tanie i pewne ;)

jesli natykacie sie na jakies promocje podobne do tej to piszcie w tym temacie;)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 24 sty 2008, 13:09

A może to jednak CONSA, tak jak swego czasu można było spotkać sprzęt elektroniczny Panasonics, Shrap, Thomsonic.
Często chodzi o podszycie się pod znane firmy.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 24 sty 2008, 13:14

nie wiem mozliwe ale w necie znalazlem firme consay a tam na opakowaniu widac consa bo czesc opakowania jest zalonieta przez nogi;]
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 24 sty 2008, 13:19

Consay to dobra firma, sam mam jej rajstopy i jakość jejst znakomita. Jeśli więc są to tej firmy to mozna spokojnie polecić.
Czy podają tam nazwę tych rajstop? Mam gazetkę na stronie Reala, ale ta jest do 24 stycznia, ty masz chyba nowszą bo w tamtej tego nie ma.
http://www.real.pl/promocje.php
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 24 sty 2008, 14:15

ja mam wazna od 25. a kto by ci w takiej gazetce dawal nazwe rajstop???? zreszta jakby byla to bym ja zapodal...
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 24 sty 2008, 14:46

Rajstopy MĘSKIE Man's Word mikrofibra 100 den Lida Dostępność: Chwilowy brak towaru Producent: Lida Ciepło i elegancja dla Panów. Mężczyznom też się należy! Pojawiła się długo oczekiwana alternatywa dla Panów ceniących ciepło połączone z komfortem. Do tej pory mężczyźni skazani byli na kalesony, na nieustanną walkę ze zwijającymi i podnoszącymi się, nogawkami. Rajstopy natomiast to nie tylko rodzaj komfortu dla nóg skierowany do kobiet. To ekskluzywna forma ochrony...
oto opis rajstop meskich lida 100den patrzylem na kilku stronach i obecnie maja brak towaru :D
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 24 sty 2008, 14:49

Jeśli pisze CONSA, to nie jest firma CONSAY.Widoczne towar jest z Chin,a cwany importer podszywa się pod CONSAY. Będą to rajstopy jednorazowego użytku.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 24 sty 2008, 16:16

pantyhoseman pisze:ja mam wazna od 25. a kto by ci w takiej gazetce dawal nazwe rajstop???? zreszta jakby byla to bym ja zapodal...
W tym problem, że Consay nazwał imiennie każdy model rajstop. To chyba rzeczywiście jakaś podróbka.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 24 sty 2008, 19:52

Kurde...ale macie problem. Przecież to widać,ze to są rajstopy Consay tylko zdjęcie nóg zasłoniło ostatnia literkę....ech... :roll:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 25 sty 2008, 08:24

kasior pisze:Przecież to widać,ze to są rajstopy Consay
Nie mam gazetki Reala i nic nie widzę :-(
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 25 sty 2008, 11:04

to sie kopsnij do reala i sie okaze. ukazala sie juz ta gazetka na stronce reala włala(w prawym dolnym rogu): http://www.real.pl/gazetka_popup.php?fi ... =81&max=32
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 25 sty 2008, 15:20

To rzeczywiście consay, tylko jakaś specjalna seria, bo nigdzie, nawet na stronie firmowej ich nie ma. Ale consay to consay i kupić warto.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 25 sty 2008, 15:21

i to za cene 4zł i sa to 50den
rajtek1

Rajstopy

Post autor: rajtek1 » 29 sty 2008, 09:57

Wita was Rajtek1.
Nie radzę kupować rajstopy firmy CONSAponieważ są to jednorazowe,produkuje je firma podległa Realowi.Bardzo szybko lecą oczka.

Rajtek1
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 29 sty 2008, 10:15

Dzięki za ostrzeżenie ! Czyli jest tak jak pisałem wcześniej,produkt jednorazowego użytku.
rajtek1

rajstopy

Post autor: rajtek1 » 29 sty 2008, 10:21

pantyhoseman pisze:i to za cene 4zł i sa to 50den
Witam.
Nie radzę po samym sobie kupować rajstop z Reala ponieważ produkuje je firma wyłącznie dla Reala i bardzo szybko lecą oczka.Dlatego są takie tanie i nic nie warte.
Jeżeli ktoś kupuje to naraża się na straty.Jako stary rajstopkiwicz to radzę.
Pozdrawiam Rajtek1.
rajtek1

Rajstopy

Post autor: rajtek1 » 29 sty 2008, 10:27

kamil pisze:Dzięki za ostrzeżenie ! Czyli jest tak jak pisałem wcześniej,produkt jednorazowego użytku.
Rajtek1.
Ja noszę rajstopy już 53 lata i umnie wiemoja rodzina czyli córki iżona mi kupuje gdy ja nie mogę,jestem całym sercem z tymi co noszą.Może napisać do producentów rajstop aby
zaznaczali ze jest to produkt też dla mężczyzn.Przecież zimowe czy letnie rajstopy noszą też żonaci i wiem ze popierają ich małżonki tylko wstydzą się tego.Proszę co sądzicie o tym pomyśle,Przecież producenci wiedzą że nosimy damskie rajstopy.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sty 2008, 11:06

Jeśli piszesz o Consa, to nie będę się sprzeciwiał, jednk jeśli chodzi o Consay to wcale nie jest to firm zależna od Reala, a jej wyroby są doskonałe, a zwłaszcza "voyage"

http://sklep.consay.com.pl/go/_files/?f ... _shop.html
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 29 sty 2008, 12:09

nie ktore firmy produkuja niektore rzeczy dla reala czy biedronki niekoniecznie najgorsze... rajtek na przyszlosc pisz jeden post a nie kilka na raz...
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 29 sty 2008, 12:40

Towary dla REALA, BIEDRONKI LECLERKA ,są tak zwaną masówką.Nawet renomowane firmy robią specjalny towar o nie najlepszej jakości dla takich sieci handlowych.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 29 sty 2008, 13:05

zgadzam sie robią to znane i renomowane firmy, ale tanszym kosztem i tanszymimaterialami co za tym idzie i gorsza jakosc jest,...
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sty 2008, 15:36

A ja się z wami nie zgadzam, gdyż to prawda, że znane firmy robią towary tańsze i z obniżoną jakością, ale pod inną marką np. TIP (Real) lub ARO (Makro) albo z nazwą supermarketu np. Tesco.
Jeśli nazwa jest firmowa to ten towar jest pełnowartościowy chyba, że to pdróbka ale to już inna bajka.

Ps. Rajtek nie napisal tylu postów tylko prawdopodobnie ma problem z szybkością internetu i nie mając potwierdzenia przyjęcia kliknął "wyślij" kilka razy. Może to admin wyczyści, bo moderatorów jak na razie nie ma.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 29 sty 2008, 15:53

to skoro wie ze ma wolnego neta to powinien o tym wiedziec ze wystarczy wcisnac raz wyslij i tak sie wysle ;] przeciez to kazdy wie... przeciez pisalem o tym tylko nie dawalem przykladu oknkretnego...:|
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sty 2008, 16:07

To wszystko nie jest takie proste jak ci się wydaje. Net w testach np. wychodzi szybki, a ma mnimalne przerwy w ciągu sygnału. Wtedy nigdy nie ma się pewności czy poszedł, czy kliknięcie na przycisk było nieudane. Jak się domyślam Rajtek nadaje ze strefy o marnym necie i dlatego proszę o wyrozumiałość.
Szkoda, że nie mamy do dyspozycji funkcji usuń post, wtedy on sam by zbędne usunął.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 29 sty 2008, 17:07

rozumiem, ale jak miałem problemy z netem to jakoś sobie poradziłem tzn zadzwonilem gdzie trzeba ;] a polkowice to nie jest az taka dziura, zeby net byl slaby... moze tez byc zaspamowany komp skoro dzieci na nim buszuja ;]
ODPOWIEDZ