promocja
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
promocja
przegladajac prospekt REALa zauwazylem rajstopy 50den mikrofibra za 4PLN firmy CONSAY (widoczne jest CONSA ale takiej firmy nie ma). ja akurat w najblizszych dniach nie bd w realu ale moze ktos bedzie i warto by nabyc pare takich rajstop na prbe i zobaczyc czy sa cos warte.
sa takze ze streczu ale nie wiem ile den po 1.99PLN i 15den lycra za 3.99 firmy TIP(Tanie i Pewne) ciekawa nazwa firmy warto byloby zobaczyc czy tanie i pewne ;)
jesli natykacie sie na jakies promocje podobne do tej to piszcie w tym temacie;)
sa takze ze streczu ale nie wiem ile den po 1.99PLN i 15den lycra za 3.99 firmy TIP(Tanie i Pewne) ciekawa nazwa firmy warto byloby zobaczyc czy tanie i pewne ;)
jesli natykacie sie na jakies promocje podobne do tej to piszcie w tym temacie;)
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Consay to dobra firma, sam mam jej rajstopy i jakość jejst znakomita. Jeśli więc są to tej firmy to mozna spokojnie polecić.
Czy podają tam nazwę tych rajstop? Mam gazetkę na stronie Reala, ale ta jest do 24 stycznia, ty masz chyba nowszą bo w tamtej tego nie ma.
http://www.real.pl/promocje.php
Czy podają tam nazwę tych rajstop? Mam gazetkę na stronie Reala, ale ta jest do 24 stycznia, ty masz chyba nowszą bo w tamtej tego nie ma.
http://www.real.pl/promocje.php
oto opis rajstop meskich lida 100den patrzylem na kilku stronach i obecnie maja brak towaru :DRajstopy MĘSKIE Man's Word mikrofibra 100 den Lida Dostępność: Chwilowy brak towaru Producent: Lida Ciepło i elegancja dla Panów. Mężczyznom też się należy! Pojawiła się długo oczekiwana alternatywa dla Panów ceniących ciepło połączone z komfortem. Do tej pory mężczyźni skazani byli na kalesony, na nieustanną walkę ze zwijającymi i podnoszącymi się, nogawkami. Rajstopy natomiast to nie tylko rodzaj komfortu dla nóg skierowany do kobiet. To ekskluzywna forma ochrony...
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
to sie kopsnij do reala i sie okaze. ukazala sie juz ta gazetka na stronce reala włala(w prawym dolnym rogu): http://www.real.pl/gazetka_popup.php?fi ... =81&max=32
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Rajstopy
Wita was Rajtek1.
Nie radzę kupować rajstopy firmy CONSAponieważ są to jednorazowe,produkuje je firma podległa Realowi.Bardzo szybko lecą oczka.
Rajtek1
Nie radzę kupować rajstopy firmy CONSAponieważ są to jednorazowe,produkuje je firma podległa Realowi.Bardzo szybko lecą oczka.
Rajtek1
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
rajstopy
Witam.pantyhoseman pisze:i to za cene 4zł i sa to 50den
Nie radzę po samym sobie kupować rajstop z Reala ponieważ produkuje je firma wyłącznie dla Reala i bardzo szybko lecą oczka.Dlatego są takie tanie i nic nie warte.
Jeżeli ktoś kupuje to naraża się na straty.Jako stary rajstopkiwicz to radzę.
Pozdrawiam Rajtek1.
Rajstopy
Rajtek1.kamil pisze:Dzięki za ostrzeżenie ! Czyli jest tak jak pisałem wcześniej,produkt jednorazowego użytku.
Ja noszę rajstopy już 53 lata i umnie wiemoja rodzina czyli córki iżona mi kupuje gdy ja nie mogę,jestem całym sercem z tymi co noszą.Może napisać do producentów rajstop aby
zaznaczali ze jest to produkt też dla mężczyzn.Przecież zimowe czy letnie rajstopy noszą też żonaci i wiem ze popierają ich małżonki tylko wstydzą się tego.Proszę co sądzicie o tym pomyśle,Przecież producenci wiedzą że nosimy damskie rajstopy.
Pozdrawiam.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jeśli piszesz o Consa, to nie będę się sprzeciwiał, jednk jeśli chodzi o Consay to wcale nie jest to firm zależna od Reala, a jej wyroby są doskonałe, a zwłaszcza "voyage"
http://sklep.consay.com.pl/go/_files/?f ... _shop.html
http://sklep.consay.com.pl/go/_files/?f ... _shop.html
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
A ja się z wami nie zgadzam, gdyż to prawda, że znane firmy robią towary tańsze i z obniżoną jakością, ale pod inną marką np. TIP (Real) lub ARO (Makro) albo z nazwą supermarketu np. Tesco.
Jeśli nazwa jest firmowa to ten towar jest pełnowartościowy chyba, że to pdróbka ale to już inna bajka.
Ps. Rajtek nie napisal tylu postów tylko prawdopodobnie ma problem z szybkością internetu i nie mając potwierdzenia przyjęcia kliknął "wyślij" kilka razy. Może to admin wyczyści, bo moderatorów jak na razie nie ma.
Jeśli nazwa jest firmowa to ten towar jest pełnowartościowy chyba, że to pdróbka ale to już inna bajka.
Ps. Rajtek nie napisal tylu postów tylko prawdopodobnie ma problem z szybkością internetu i nie mając potwierdzenia przyjęcia kliknął "wyślij" kilka razy. Może to admin wyczyści, bo moderatorów jak na razie nie ma.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To wszystko nie jest takie proste jak ci się wydaje. Net w testach np. wychodzi szybki, a ma mnimalne przerwy w ciągu sygnału. Wtedy nigdy nie ma się pewności czy poszedł, czy kliknięcie na przycisk było nieudane. Jak się domyślam Rajtek nadaje ze strefy o marnym necie i dlatego proszę o wyrozumiałość.
Szkoda, że nie mamy do dyspozycji funkcji usuń post, wtedy on sam by zbędne usunął.
Szkoda, że nie mamy do dyspozycji funkcji usuń post, wtedy on sam by zbędne usunął.