Ile zapłaciliście najwięcej za rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- aaaaa23
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Bo ja ostatnio za 1 rajstopy zapłaciłem 31zł.
Bardzo mi się podobały, były czarne typu co ta ziomalka z lewej strony od napisu NOWA MODA na górze.
Bo ja ostatnio za 1 rajstopy zapłaciłem 31zł.
Bardzo mi się podobały, były czarne typu co ta ziomalka z lewej strony od napisu NOWA MODA na górze.
-
- Początkujący
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Wiele lat temu kupiłem żonie w świątecznym prezencie extra ciepłe rajstopy z jakiegoś specjalnego gatunku wełny. Kosztowały wtedy chyba ok. 70 zł. Ma je do dziś. Są naprawdę śliczne, dwukolorowe, w biało czarne zygzaki. Bardzo je lubi nosić, a zakłada przeważnie na duże mrozy. Mnie niestety takie rajstopy nie dotyczą, bo na wełnę jestem uczulony i w zimie noszę grubsze rajstopy bawełniane.
Jasiek
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
nie wiem do kogo to pytanie, ale odpowiem- te co kupiłem jakis rok temu, mam dalej i są całe. a kupiłem je dlatego że były czymś wyjątkowym, i w użytkowaniu nie zawiodły moich nadziei :) cena nie zawsze jest wyznacznikiem jakości, ale tw tym przypadku nie miałem co narzekać.kochamrajstopy pisze:i myślisz że im więcej płacisz tym są mocniejsze? ja za firmy Gatta zapłaciłem 17 i potrzymały dwa dni;/
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
E tam, moje pierwsze rajstopy (tzn kupiłem wtedy 2 pary, została jedna ;)) mają już ładnych parę lat i dobrze się trzymają, a dałem za nie coś ok 2,50 ;) Fakt faktem że na początku często w nich chodziłem, potem pojawiły się następne a teraz bardzo rzadko w nich chodzę, prawie wcale - trzymam je z sentymentu ;)
A co do tematu to jako biednego studenta nie stać mnie na wielkie szaleństwa, rekord jak na razie to jakoś ponad 10 zł.
A co do tematu to jako biednego studenta nie stać mnie na wielkie szaleństwa, rekord jak na razie to jakoś ponad 10 zł.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Re: Ile zapłaciliście najwięcej za rajstopy.
Jak do tej pory największa kwota jaką wydałem na rajstopy to 22 zł - model MARILYN EXCLUSIVE NAKED 20 den.
Przeważnie kupuję rajstopy z przedziału cenowego 8 - 12 zł, takich mam najwięcej. Ale mam też wiele różnych tańszych rajstop za 4 - 5 zł (wszystkie są z lycry lub mikrofibry - żadnych ze stretchu nie używam).
Z doświadczenia mogę stwierdzić, że nie zawsze niewysoka cena rajstop (przynajmniej niektórych) jest równoznaczna z ich marną jakością. Mam sporo rajstop, które kosztowały relatywnie niedrogo, a używam je dość często od lat bez śladów zużycia (tzn. bez oczek, zaciągnięć, deformacji itp.).
Przeważnie kupuję rajstopy z przedziału cenowego 8 - 12 zł, takich mam najwięcej. Ale mam też wiele różnych tańszych rajstop za 4 - 5 zł (wszystkie są z lycry lub mikrofibry - żadnych ze stretchu nie używam).
Z doświadczenia mogę stwierdzić, że nie zawsze niewysoka cena rajstop (przynajmniej niektórych) jest równoznaczna z ich marną jakością. Mam sporo rajstop, które kosztowały relatywnie niedrogo, a używam je dość często od lat bez śladów zużycia (tzn. bez oczek, zaciągnięć, deformacji itp.).
- SheerToWaist
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Najwięcej zapłaciłem za bezmajtkowe, mocno błyszczące rajstopy 15 den marki FALKE. Są bardzo ekskluzywne, dobrze wykonane, nawet nie nałożone na nogę, tylko dotykane "luzem" sprawiają miłe, jedwabiste uczucie. Wiem, że będą służyć tylko na wyjątkowe okazje. Kosztowały 70 zł.
Rajstopy są super!
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Chyba coś koło 120 zł. O ile dobrze pamiętam chyba Wolford, czy Falke. Ale jakość przędzy, jej chwyt, komfort był niesamowity.
-
- Się Rozkręca
Przeglądałem strony zagraniczne z bielizna jaki ubraniami damskimi i trafiłem na takie jeansy http://www.wolfordshop.eu/product/bouti ... 04722.Mógł by mi ktos z was powiedzieć dlaczego one kosztują 300euro?
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Gdybyś trochę poczytał opis to byś wiedział, że po pierwsze są to Jegginsy, po drugie są z jakiegoś droższego materiału, po trzecie mają guziczki i wstawki z kryształami Swarowskiego a wogóle to jest Wolford, czyli firemka skierowana z ofertą dla snobów i bogaczy. Owszem mają świetny towar, ale cena powala...
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja najwięcej za jedną parę rajstop zapłaciłem 35 zł były to kunerty formingi, tyle samo zapłaciłem za falke soft glance w promocji ,dalej to marilyn z serii lux line po 28 zł za parę.
Przymierzam się do kupna i wypróbowania Wolfordów szukam jakiejś dobrej okazji ale wydaje mi się że nawet jak się trafi jakaś okazja to cena bedzie minimum 60 zł.
Ze swojego doświadczenia mogę napisać że nie zawsze cena i firma idzie w parze z jakością np .kunertów już trochę mam i nie wiem czy coś jeszcze z tej firmy kupię .
Przymierzam się do kupna i wypróbowania Wolfordów szukam jakiejś dobrej okazji ale wydaje mi się że nawet jak się trafi jakaś okazja to cena bedzie minimum 60 zł.
Ze swojego doświadczenia mogę napisać że nie zawsze cena i firma idzie w parze z jakością np .kunertów już trochę mam i nie wiem czy coś jeszcze z tej firmy kupię .
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Bo w Polsce wyprzedawane są stare zapasy magazynowe, bardzo zwietrzałe i z tego powodu słabej jakości.conte pisze:.kunertów już trochę mam i nie wiem czy coś jeszcze z tej firmy kupię .
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Potwierdziłeś moje przypuszczenia byczunio , dzięki Podobna sytuacja jest z rajstopami falke .Czyli wychodzi na to że rajstopy tych firm najlepiej kupować w salonie.byczunio pisze:Bo w Polsce wyprzedawane są stare zapasy magazynowe, bardzo zwietrzałe i z tego powodu słabej jakości.