Biznes i rajstopy

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 10 paź 2008, 12:25

A możesz przybliżyć biznes, w którym Ci rajstopy nie przeszkadzały? Chyba, że miałes własna hurtownię rajstop :mrgreen: O ten biznes by mi pasował. (nie ze względu na forsę, ale na zamilowanie)

[ Dodano: 2008-10-10, 12:26 ]
P.S. Rozumiem, że teraz pracujesz u kogoś, czemu taka zmiana?
Radziu

Post autor: Radziu » 10 paź 2008, 12:29

Biznes w branży rozywkowej ;-) Teraz pracuję w dużej firmie, ale i to niedługo się zmieni.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 10 paź 2008, 14:38

musa pisze: czy biznesmen moze chodzic oficjalnie w rajstopach?
zalezy od profilu działalniści firmy
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 12 paź 2008, 18:05

Np. szef firmy produkującej rajstopy to by dobrze wyglądało aby nosił. A np. otwieracie sobie mały sklepik z rajstopami i inną damską bielizną. Macie tam pracownice i sami też sprzdajecie. Czy wtedy rajstopy do krótkich spodenek by przeszkazały ?
Jinks
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Jinks » 12 paź 2008, 20:35

Mysle ze by nie przeszkadzaly.Wrecz przeciwnie moglibysmy udowodnic klijentom ze sa dobre i wygodne bo sami mamy je ubrane.
Bylby nowy typ reklamy :-)
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 12 paź 2008, 22:45

W sklepach calzedonia/intimisimi sprzedawczynie zawsze mają na sobie jakies fajne firmowe w celach promocyjnych. NIestety pracują tam same dziewczyny więc męska częsć społeczeństwa tego tam nie promuje. Pewnie gdybym pracował w takim sklepie to bym nosił oficjalnie. Było by to uznane za promocję.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 13 paź 2008, 12:05

dr.pantyhose pisze:NIestety pracują tam same dziewczyny więc męska częsć społeczeństwa tego tam nie promuje.
Kiedyś, w czasach studenckich, próbowałem się zatrudnić na popołudnia w sklepie z perfumami. Poszukiwali kogoś do pracy, ale mi odpowiedzieli, że klientki zdecydowanie wolą kobietę za ladą.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 14 paź 2008, 00:03

byczunio pisze: odpowiedzieli, że klientki zdecydowanie wolą kobietę za ladą.
Pewnie sie wstydzą rozmawiać z mężczyzną na takie tematy. Albo się boją mężczyzn znających się na tym. Na podstawie rozmowy którą dzis odbyłem w pracy powiem wam, że Brytyjczycy maja swoja fobię. Boją się nierównouprawnienia. Chodziło o czynnosci jakie mogę wykonywać w domu starców. Mnie mężczyźnie nie wolno czegos tam. Za to kobiety mogą tym sie zajmować niezależnie od płci staruszka. Kobiety były tym zbulwersowane.
ODPOWIEDZ