Co zrobić żeby rajty nie spadaly
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Co zrobić żeby rajty nie spadaly
Hej noszę rajty pod spodnie bo się wtedy mi lepiej trzymają i jest mi ciepło lecz rajty mi spadają nie gole nóg przez to mi mogą spadać ale nie chce golić więcej jak jest nie wiedzą o tym ze nsoze jak to zrobić żeby nie spadały
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Co zrobić żeby rajty nie spadaly
spadają ? i nogawką wypadły ?
napisz w czym problem normalnie i tyle - czy się rolują, zsuwają itp.
Ponadto: jakie rajty i jakie spodnie (wewnątrz)
napisz w czym problem normalnie i tyle - czy się rolują, zsuwają itp.
Ponadto: jakie rajty i jakie spodnie (wewnątrz)
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam zaczął bym od depilacji dobraniu dobrego rozmiaru nie wszystkie rajstopy 3.4.itp są identycznego rozmiaru zależy od firmy
A jak masz mocno zarośnięte nogi to będzie taki efekt chyba że będziesz zakładał grube rajstopy
Pozdrawiam
A jak masz mocno zarośnięte nogi to będzie taki efekt chyba że będziesz zakładał grube rajstopy
Pozdrawiam
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
depilacja to podstawa, Natomiast też istotne jakie rajstopy i z czego są te spodnie. Rajstopy mogą być matowe lub blyszczące - czyli szorstkie i śliskie (w makabrycznym skrócie byś wyłapał różnicę). I jak się domyślasz zachowują się one nieco inaczej - a jak nie są przylepione do nogi to jest jak jest.
Rajstopy też są ważne - jeśli kupujesz np te najtansze cienkie z pudełkach lub inne wynalazki to po wyciągnięciu one są luźne, a jak załozysz na 30 minut i ściągniesz to są powyciagane i furkoczą jak worek foliowy na wietrze :D
Rajstopy też są ważne - jeśli kupujesz np te najtansze cienkie z pudełkach lub inne wynalazki to po wyciągnięciu one są luźne, a jak załozysz na 30 minut i ściągniesz to są powyciagane i furkoczą jak worek foliowy na wietrze :D
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Przyznam rację koledze pantyhosemen12 że jakoś i gatunku ma istotne znaczenie
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Błyszczące ale.dokladnie nie wiem jaka firma dawno kupowałem ale to jakieś jedne z tańszych ale dobrze grzeją tylko ten minus że zsuwają się i z większością moich par rajtek tak mam
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co można zrobić by rajstopy nie zjeżdżały? Na przykład nie nosić rajstop, albo kupować do skutku, aż trafią się takie co nie spadają. A tak na serio to nie mam pojęcia.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Albo zakładać rajty a na to majtki. Działa. Dziewczyny też tak robią. Wyczytałem na jakimś babskim forum.
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Właśnie noszę i nic nie pomaga muszę coś sam wymyślić
-
- Gaduła
- Kontakt:
Rajty są jak widać mądre! uciekają zakłaczonych nóg! nie rozumiem, jak można lubić rajstopy + futro! to się jedno z drugim wyklucza.
Zlitujcie się nad estetyką!
Zlitujcie się nad estetyką!
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Widać po 13 posterunku na przykład, mój ulubiony serial z dzieciństwa, kto wie czy nie przyczyną zamiłowanie do rajtek
-
- Gaduła
- Kontakt:
im więcej będziesz używał rajstop, tym bardzie docenisz ich użytkowość. Weź prosty fakt, czy np podkolanówki, z materiału rajstopowego - są złe, ale te już bawełniane dobre! to by wypadało się tak puknąć społeczeństwu w głowę. Nie ma żadnego uzasadnienia logicznego. Strach przed używaniem jest niemęski właśnie.
Raty będą się zsuwać lekko wałkować na brzuchu, taki ich urok, musiały by mieć pasek z żelowy, jak spodnie kolarskie, żeby się nie podciągały do góry. Tak rajstopy żeby się w dół nie ściągały, lub szeroki pas elastyczny.
Raty będą się zsuwać lekko wałkować na brzuchu, taki ich urok, musiały by mieć pasek z żelowy, jak spodnie kolarskie, żeby się nie podciągały do góry. Tak rajstopy żeby się w dół nie ściągały, lub szeroki pas elastyczny.
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Można szelki założyć.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie dajmy się zwariować - jeśli dobrany jest krój, fason i dobry skład materiału nic nie zjeżdża. Jako doraźne lekarstwo proponuję dobrze dopasowane i w miarę elastyczne body.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.