"nasza strona"

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

"nasza strona"

Post autor: pantyhosemen12 » 17 lis 2023, 18:07

Mam swoją stronę zasadniczo ze zdjęciami. Nic poza tym. Zastanawiam się czy może jej nie przearanżować na taką jakby powiedzieć stronę branżową. Mam na myśli stronę na której pojawiałyby się różne ciekawe wygrzebane w necie informacje, ciekawe oferty, promocje czy interesujące trendy które chcący mogliby wykorzystać. Może też kącik fotograficzny z podstawowymi poradami jak się ustawić, jak samemu zrobić zdjęcia, jak potem je prezentować. Może kącik obróbkowy z seriami fotografii przed/po. Porady dotyczące ciekawych znalezisk w internetowych sklepach, galerie zdjęć.
Póki co ja jestem cesarzem całej strony haha, ale z czasem przecież i użytkownicy mieliby uprawnienia do publikacji postów.
Strona ma zasadniczo dobrą nazwę i nie miałbym nic przeciwko jej wykorzystaniu. Ja niestety informatykiem nie jestem i się na tym nie znam. Stronę mam na wordpressie i zasadnicza chciałbym wgrać jakiś solidny template który ogarniałby wszystko czego trzeba. Template chyba z kategorii magazyn czy blog lub lifestyle. Na pewno dość duży kombajn.
To oczywiście ogólny zarys tego co moglibyśmy tam mieć. Ale miłoby mieć jakieś miejsce w necie gdzie w jednym miejscu byłyby zebrane wszystkie interesujące nas rzeczy, promocje rajstop, fajne oferty, może testy rajstop również. Temat otwarty do dyskusji - zapraszam.
Gdy nie będzie zainteresowania na stronie wciąż będę umieszczał zdjęcia swych gir w różnych konfiguracjach :)
Strona jest moja, ja za nią płacę i nie oczekuję tzw składkowego na utrzymanie serwisu.
http://meninwomensclothes.com.pl/
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: "nasza strona"

Post autor: krzysiu20 » 18 lis 2023, 10:20

PhMen12 pomysł masz dobry, tylko niestety moim zdaniem nie wypali w obrębie społeczności tego forum. Tutaj prawie wcale nie ma chętnych do pisania czegokolwiek, natomiast obserwując oglądalność moich filmików na YouTube które tutaj wrzucam widzę, że jest tu całkiem spora liczba obserwatorów logujących się na tym forum, by sobie poczytać i pooglądać. Osobiście wątpię byś zmotywował biernych czytaczy i wykrzesał z tej społeczności jakąkolwiek sensowną aktywność i coś na tyle ciekawego by umieścić na swoje stronie. Gdyby jednak strona jakoś sensownie zaczęła się rozwijać to mógłbym dorzucić coś od siebie.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 03 gru 2023, 17:47

w ramach niedzielnego nudzenia się zrobiłem małą reorganizację.
-wrzuciłem jakieś treści, foty, kategorie
-zrobiłem 'menu" z krótką notką co by się tam mogło znaleźć
-to wszystko tak na szybko. Oczywiście można dodawać mnóstwo rzeczy, sekcji dla użytkownik, galerii, porad itp itd.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 04 gru 2023, 10:55

Zaczyna to wyglądać bardzo sensownie.
ODPOWIEDZ