Śliskie rajstopy 15den
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Śliskie rajstopy 15den
Czy ktoś może polecić jakieś bardzo śliskie rajstopy 15-nastki? Niezależnie czy matowe czy błyszczące, błyszczące nawet lepiej. Zazwyczaj te które kupuje są śliskie na łydkach natomiast na udach czuć, ze są szorstkie. Z góry dzięki za propozycje :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Śliskie rajstopy 15den
Jakie kupujesz,żeby niepotrzebnie nie pisać tych samych producentów itd?Chmiel69 pisze:Zazwyczaj te które kupuje są śliskie na łydkach natomiast na udach czuć, ze są szorstkie. )
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Zazwyczaj tanie rajstopy z biedronki i lidla (r&b, carla bonetti)
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja też takie lubię. Funpol robi fajne rajstopki, śliskie z połyskiem, Mila 17 den.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie spotkałem jeszcze rajstop które byłyby w połowie sliskie a w połowie szorstkie. Oczywiście pomijając te udające pończochy które są i cieńkie i grubsze jednocześnie. Jak sliskie to celuj w cienkie - paradoksalnie im tańsze tym bardziej śliskie i błyszczące.
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Lubię w takich śliskich na łóżku leżeć.
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
gabriella exclusive - dość śliskie i mocno błyszczące w sztucznym świetle.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Calzedonia Velato Tutto Nudo 20den, zdecydowanie polecam
Nosiłem już niezliczoną ilość rajstop od najróżniejszych producentów, ale tak śliskich i jedwabiście gładkich jak ten model, to jeszcze nie miałem. Są naprawdę wręcz niewiarygodnie przyjemne i delikatne w dotyku - dosłownie jak jedwab, bez cienia przesady.
Nosiłem już niezliczoną ilość rajstop od najróżniejszych producentów, ale tak śliskich i jedwabiście gładkich jak ten model, to jeszcze nie miałem. Są naprawdę wręcz niewiarygodnie przyjemne i delikatne w dotyku - dosłownie jak jedwab, bez cienia przesady.