ogolone nogi
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
ogolone nogi
Witajcie! Dziś postanowiłem ogolić sobie nogi, dość długo odraczałem ten temat z powodu pracy, ale że idzie zima to i okres na krótkie spodnie się skończył.. Jak na pierwszy raz rewelacja. Polecam wszystkim, mega zajebiaszcze uczucie, a zwłaszcza pod rajstopy. Dotychczas rajstopy mi się zsuwały no i włosy pod nimi gryzły. Teraz noszenie rajstop na ogolone nogi stał się mega miłym uczuciem. Teraz to na pewno się z nimi nie rozstanę ani w dzień ani w nocy. Żeby nie było.. Mama kilka par i piorę no i oczywiście bez bielizny noszę. Kto z was też nosi bez bielizny? Nie raz miewam potrzebę aby tą bielizną ubrać pod rajty ale tylko poza domem gdy chłodno w klejnoty. Po domu bez bielizny oczywiście ;)
- Misiek72
- Stary wyga
Re: ogolone nogi
Arx31 masz dokładnie odwrotne podejście do tematu depilacji niż ja. Ja depiluje nogi gdy jest sezon na krótkie spodnie, bo wtedy noszę cienkie rajstopy publicznie. Jedynym powodem golenia nóg jest estetyka, a nie moje samopoczucie, bo po depilacji owłosienia przez pewien czas czuję się dziwnie, jakby mi czegoś brakowało na nogach. Zimą przestaję depilować bo nie ma już takiej potrzeby , moich nóg i tak nikt nie ogląda no i noszę grubsze kryjące rajstopy . Praca akurat nie jest jakimś problemem , kumple widzą że mam ogolone nogi i nie okazują zainteresowania , tak samo rodzina też nie wnika. Co do bielizny to pod rajstopy noszę zawsze i tylko dopasowane elastyczne męskie bokserki, żeby mi się na tyłku nic nie podciągało i zawijało, bo mnie to drażni.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Misiek72 Ciebie nie gryzą rajstopy jak masz Kudła na nogach? Mnie one właśnie zniechęcały do noszenia rajstop i nosiłam je sporadycznie ponieważ mnie to bolało. Teraz gdy mam ogolone nogi to rajstopy zdejmuje tylko gdy idę pod prysznic,pióra je w umywalce,rozwiązań sobie na grzejniki a z szafy wyjmuje drugą parę takich samych poczym idę w nich spać. Zaobserwowałem że jest mi dużo ciepłej i nie choruję tak jakurat kiedyś. Na ogólnych nogach noszenie rajstop jest dla mnie teraz przyjemnością niż poprzednio
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przepraszam za błędy ortograficzne. Smarfon robi swoje a ja byłem zaspany
- Misiek72
- Stary wyga
Arx31 rajstopy jeśli mnie gryzą to niezależnie od tego czy mam kudły na nogach.
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam wszystkich moim skromnym zdaniem jeżeli chodzimy w rajstopach cienkich to powinno się dopilnować całkiem inaczej to wygląda
druga sprawa to rajstopy lepiej się czymaja
Pozdrawiam
druga sprawa to rajstopy lepiej się czymaja
Pozdrawiam
-
- Dyskutant
- Kontakt:
kasiiaa66 masz rację. Gdy postanowiłem sobie że na zimę po sezonie (letnim) gdzie nie trzeba ubierać krótkich spodni do pracy, ogolę nogi i będę nosił rajstopy pod spodnie,tak od tego momentu z rajstopami się nie rozstaję. Sama przyjemność w noszeniu. Aż żałuję że dopiero po tylu latach to odkryłem i się wachałem z podjęciem dezycji o depilacji.
Uważajecie grupowicze na paznokcie u rąk przy podciąganiu rajstop, ja tak zniszczyłem 2 pary ulubionych rajstop. Ale na szczęście mam kilka par zamówionych, tylko niestety 2 miesiące muszę czekać aż do mnie przyjadą :(
Teraz muszę chodzić w pozadzieranych niestety :(
Ale mimo wszystko chodzę codziennie, główna cecha to ogolone nogi i nie rozstaje się z nimi :)
Uważajecie grupowicze na paznokcie u rąk przy podciąganiu rajstop, ja tak zniszczyłem 2 pary ulubionych rajstop. Ale na szczęście mam kilka par zamówionych, tylko niestety 2 miesiące muszę czekać aż do mnie przyjadą :(
Ale mimo wszystko chodzę codziennie, główna cecha to ogolone nogi i nie rozstaje się z nimi :)
- Misiek72
- Stary wyga
Arx31 ale nie musisz nosić potarganych rajstop. Zanim dotrą do Ciebie te zamówione rajtki możesz iść do pierwszego lepszego sklepu i kupić sobie jakieś tymczasowo. Czasy gdy rajstopy były towarem deficytowym i dostawało się je na dzień kobiet w prezencie razem z goździkiem już dawno minęły. ,arx31 pisze: ↑01 gru 2019, 04:56 Uważajecie grupowicze na paznokcie u rąk przy podciąganiu rajstop, ja tak zniszczyłem 2 pary ulubionych rajstop. Ale na szczęście mam kilka par zamówionych, tylko niestety 2 miesiące muszę czekać aż do mnie przyjadą :(
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Misiek tych rajstop w Polce nie dostanę. Są sprowadzane z Chin. Nie chcę innych bo noszę rajstopy kryjące i z dużą ilością lycry a w Polsce są ale nie takie jak lubię. Mam 30par różnych polskich rajstop ale tylko i wyłącznie lubię te chińskie i póki co zdania nie zmienię
- Misiek72
- Stary wyga
Okej arx31 wszyscy mamy swoje indywidualne preferencje. Ja do rajstop podchodzę trochę inaczej niż Ty. Nie znam składu materiału z którego są wykonane. Nie interesuje mnie to. Kupuję tylko mało błyszczące, najlepiej matowe, nie znoszę tych śliskich i sztucznych -"plastikowych". Nie pokazałbym się publicznie w błyszczących rajstopach. Nie chciałbym oślepiać przechodniów połyskiem w słoneczny dzień