Skandaliczny film na YOUTUBE nakręcony w Tesco w UK
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Skandaliczny film na YOUTUBE nakręcony w Tesco w UK
Witam, jest kilka osób wstawiających na YT swoje wyjścia w rajstopach publicznie itp. Szukając podobnych filmów trafiłem na ten film, z filmu patrząc na ceny z oznaczeniem Funtów wnioskuje, że jest to w UK zobaczcie jak zachował się nasz rodak wobec Pana zobaczonego w ubraniu innym niż chodzi nagrywajacy go "Janusz" . Oburzył mnie ten film sam będąc za granicą bardziej się odważyłem i pozwalałem sobie na wyjścia w rajstopach i reakcji nie było wcale
https://youtu.be/WK6WD3vUlvM
https://youtu.be/WK6WD3vUlvM
-
- Początkujący
- Kontakt:
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Skandaliczny film na YOUTUBE nakręcony w Tesco w UK
Film już kiedyś chyba ktoś już wrzucił na forum o ile pamiętam , a może się mylę , w każdym razie już go widziałem. No niestety takie czasy nastały że każdy może sobie filmik nakręć i zabłysnąć w internecie. Komentować szkoda , może jedynie że to przestroga dla nas chodzących publicznie w rajstopach by jednak zachowywać czujność i obserwować co się dzieje wokół nas , by kiedyś nie obejrzeć czegoś takiego ze sobą w roli głównej.
Ehh ci Polacy , niby tacy światowi i cywilizowani a na każdym kroku widać jak słoma z butów wystaje .
Ehh ci Polacy , niby tacy światowi i cywilizowani a na każdym kroku widać jak słoma z butów wystaje .
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Dokładnie jak piszesz. A film jest w innym temacie też.
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Rajstoppek, po pierwsze "jakie twoje dane?" Wymyślony nick który nie jest związany z twoim imieniem ani nazwiskiem, adres skrzynki mailowej do którego tylko ty znasz hasło i w zasadzie nic więcej czego DOBROWOLNIE nie podałeś.
Po drugie niestety pomimo moich próśb do Kasiora o mianowanie mnie lub kogoś innego jako drugiego admina, nadal nikt więcej nie piastuje tej posady, a Papy Smerfa nikt od dawna nie widział. Poza adminem nikt nie ma możliwości usuwania kont, więc pisz na PRW do Kasiora.
Po drugie niestety pomimo moich próśb do Kasiora o mianowanie mnie lub kogoś innego jako drugiego admina, nadal nikt więcej nie piastuje tej posady, a Papy Smerfa nikt od dawna nie widział. Poza adminem nikt nie ma możliwości usuwania kont, więc pisz na PRW do Kasiora.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Heh ale burak ... łazić za kimś z telefonikiem jak 13latek ... fakt faktem sam też się zawsze obawiam takich pajacow... z tym , ze jestem dość postawy to chyba tak ostentacyjnie za mną nikt nie pójdzie. Ale fakt faktem temu co nagrywał należało strzelić w pape ostentacyjnie ... Tak jak in sam ostentacyjnie się zachowywał.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Na tym filmie jest pokazany tak sam problem co imigrantów z np Syrii... uciekają przed tym co zrobili w imię Boga z miastami i wolnością po czy zaczynają robić to samo przed czym uciekali .... Tu natomiast gość chce żyć i pracować w tolerancyjny spokojnym kraju siejac takie burakowo