Rajstopy bezszwowe
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Rajstopy bezszwowe
Macie może jakieś doświadczenia związane z rajstopami bezszwowymi? U nas najłatwiej dostępne są chyba Gatta Discrete, ale jak dla mnie nie są zbyt wygodne, nie lubię biodrówek. I z tego co się orientuję, Discrete wychodzi maksymalnie w rozmiarze 4. Może rozmiar 5 byłby wygodniejszy... Czy znacie jakieś alternatywy z wyższym stanem?
-
- Się Rozkręca
Re: Rajstopy bezszwowe
Kiedyś kupiłem na allegro. Skusila mnie cena. Wziąłem 5 dla siebie i rozmiar 4 dla zony. 5 miała cholernie dużą cześć biodrową. W sumie to 4 byly wygodniejsze. Niestety niska cena to i niska jakość. Mimo, że włoskie to podziurawily się juz przy pierwszym zalozeniu. Ja najbardziej cenie sobie rajstopy marilyn. Moze i są drogie, ale bardzo wytrzymale. Od 40 den w górę prawie nie do znoszenia. Niestety coraz cieplej i z rajstopami trzeba się pożegnać do późnej jesieni....
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
O jakich rajstopach z allegro mówisz?Rstp2019 pisze: ↑28 kwie 2019, 22:35 Kiedyś kupiłem na allegro. Skusila mnie cena. Wziąłem 5 dla siebie i rozmiar 4 dla zony. 5 miała cholernie dużą cześć biodrową. W sumie to 4 byly wygodniejsze. Niestety niska cena to i niska jakość. Mimo, że włoskie to podziurawily się juz przy pierwszym zalozeniu. Ja najbardziej cenie sobie rajstopy marilyn. Moze i są drogie, ale bardzo wytrzymale. Od 40 den w górę prawie nie do znoszenia. Niestety coraz cieplej i z rajstopami trzeba się pożegnać do późnej jesieni....
-
- Się Rozkręca
Na opakowaniu jest nazwa firmy: "fur DICH" microfibra 3D 40den. Bardziej to mi na niemiecki niz wloski wyglada. Jakość slaba.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja odpowiem, miałem do czynienia z rajstopami bezszwowymi kilku firm (gatta,adrian,fur dich,marylin, gabriella i sesto senso) i powiem tak. Wszystkie bez wyjątku są słabsze niż normalne ze szwami. Bardzo czesto palce puszczają, i zdarza sie że czesc majtkowa tez puszcza. Są dobre dla kobiet do obcasów z otwartymi palcami. Osobiscie nie polecam. Szkoda kasy bo sa droższe a mniej wytrzymałe
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Moim zdaniem wzmocnienie palców dodaje uroku .