Noszenie rajstopy a nasze zdrowie
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Noszenie rajstopy a nasze zdrowie
ponoć obcisla bielizna szkodzi naszym klejnotom, a najbardziej ta z syntetycznych materialow, czyli np poliamidu z ktorego wiekszosc rajstop jest zrobiona , nie wiem czy nie przestac już nosic
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Re: Noszenie rajstopy a nasze zdrowie
Po pierwsze, to nie chodzi o strikte syntetyczne materiały, tylko o "obcisłość", więc czy to będą rajstopy czy spodnie czy majtki to nie jest ważne. Ważne jest by nie były zbyt obcisłe.
Po drugie, dotyczy to wyłącznie osób, które planują dzieci. Jeżeli je masz to wrzuć na luz, jeżeli nie masz a chcesz, to się przerzuć najlepiej na luźne bokserki (bleeee ) i pończochy.
Na szczęście noszenie obcisłych ubrań nie wpływa na potencję, więc noszenie takich rzeczy co najwyżej zrobi z ciebie bezpłodnego.
Po drugie, dotyczy to wyłącznie osób, które planują dzieci. Jeżeli je masz to wrzuć na luz, jeżeli nie masz a chcesz, to się przerzuć najlepiej na luźne bokserki (bleeee ) i pończochy.
Na szczęście noszenie obcisłych ubrań nie wpływa na potencję, więc noszenie takich rzeczy co najwyżej zrobi z ciebie bezpłodnego.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Misiek72
- Stary wyga
Conte wyluzuj , rajstopki chyba nie wpłyną na jakość Twojego materiału eksportowego bardziej niż obcisłe bokserki. Anipoki doradza pończochy .
-
- Się Rozkręca
Co za bzdury! Gdyby to była prawda, to wszyscy trenujący balet byli by bezpłodni. Wielu też facetów spędza czas na siłowni w legginsach, lub biega, jeździ rowerem w takim stroju sportowym. Z drugiej strony, nigdy nie słyszałem, żeby Spiderman miał dzieci, więc coś może być na rzeczy... Ale iniemamocny miał aż trójkę, więc rajstopy są jednak niegroźne ;).
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Prawie codziennie noszę rajstopy . Staramy się o dziecko i miałem badania nasienia które oczywiście wyszły bardzo pozytywnie . To jakiś zabobon
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Zapewne dużo zależy od modelu rajstop. Ja lubię obcisłe po całości, nogawki i część majtkowa, np Marilyn Relax. Ale dzieci już są, więc nie boję się bezpłodności :)
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie chodzi o to, czy rajstopy są obcisłe czy nie, tylko o temperaturę jajec.