nowy blog ale ...
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
nowy blog ale ...
https://rajstopowyblog.pl/
blogów dotyczących testowania rajstop, pończoch ,powiedzmy sobie szczerze w internecie nie ma oprócz kolorowenogi.pl które umarło z braku czasu testerki i tu pojawia się młoda panienka która chce je testować hmmm? do tego ta zbiórka na zrzutka.pl, ja tu widzę żerowanie na naiwnych napaleńcach ale mogę się mylić .
blogów dotyczących testowania rajstop, pończoch ,powiedzmy sobie szczerze w internecie nie ma oprócz kolorowenogi.pl które umarło z braku czasu testerki i tu pojawia się młoda panienka która chce je testować hmmm? do tego ta zbiórka na zrzutka.pl, ja tu widzę żerowanie na naiwnych napaleńcach ale mogę się mylić .
- Misiek72
- Stary wyga
Re: nowy blog ale ...
Odwiedziłem, poczytałem, pooglądałem. Jak dla mnie kiepski ten blog. Testy i opisy rajstop są zbyt powierzchowne, fotki też mogłyby być lepsze. Zbiórka kasy tez podejrzanie wygląda bo za te uzbierane pieniądze można by kupić i przetestować chyba kilkadziesiąt par rajtek. . Wg autorki blog jest kierowany do kobiet, by przekonać je do noszenia rajstop ale komentarze wstawiają chyba sami faceci.
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
ma już nawet fanów od których dostaje paczki z rajstopami do testowania ,Misiek72 pisze: za te uzbierane pieniądze można by kupić i przetestować chyba kilkadziesiąt par rajtek. . Wg autorki blog jest kierowany do kobiet, by przekonać je do noszenia rajstop ale komentarze wstawiają chyba sami faceci.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
A ja widze ze nic nie widze, chyba juz zlikwidowane
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Podobno w przebudowie i niedługo ma się pojawić w nowej formie.