Czy ktoś może jej odpowiedzieć?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Czy ktoś może jej odpowiedzieć?
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Czy ktoś może jej odpowiedzieć?
Największą żeńską jest autorka tego kanału.
- Misiek72
- Stary wyga
Dziewczę się lansuje. Rodzice pewnie kupili kamerkę i mikrofon i jej się wydaje, że zostanie gwiazdą YouTube.
Szkoda czasu na takie coś.
Szkoda czasu na takie coś.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
odpowiedziałem, krotko bez zbytniego zagłębiania się w szczegóły ,jak ma trochę rozumu to się zastanowi a jak nie to i pracy doktoranckiej by brakło ,hej.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Było 6 o których opowiadała a nie spojrzała w lustro i by dostrzegła 7 żenade.Szkoda czasu na ten kanał.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
intelektem nie grzeszy. najdłuższe migawki zawierają 3 słowa, czyżby miała kłopot zklecić pełne zdanie w czasie rzeczywistym? powinna cyckami nadrabiać bo generalnie to cały pomysł na zabłyśnięcie - RZENADA :cyce
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Na YT nie można "zabłysnąć" cyckami, bo blokują filmiki gdzie jest jakakolwiek "golizna" u kobiet. BTW u facetów, jak to bywa w większości przypadków, paradowanie na filmikach np. w samych slipkach z klatą na wierzchu nikogo nie gorszy wg YT, a u kobiety jest to traktowane jakby "latała" bez majtek... To dlatego niektóre kobiety próbują walczyć o swoje prawa do "paradowania" bez staników
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Jestem jak najbardziej ZA
- Misiek72
- Stary wyga
Ja też. Niedawno znalazłem fajny komentarz pod filmikiem z super laską w roli głównej : "Są cycki - jest lajk".Jestem jak najbardziej ZA
:cyce
-
- Dyskutant
- Kontakt:
I na prawdę twoim zdaniem fajny ten komentarz? :P
Facet pokazujący klatę nie jest widokiem gorszącym, bo nie ma cycków - chociaż ja nie lubię tego widoku i wolałbym żeby był w koszulce. A kobieta bez stanika podnieca. Ok, może to tylko cycki, część ciała, ale jednak podnieca. Ja nie chciałbym żyć w świecie, gdzie na cokolwiek spojrzę to staje mi siusiak. Żyję według trochę innej ideologii i innych wartości i nie chciałbym, żeby seks zdominował moje życie, bo mam większe ambicje.
Facet pokazujący klatę nie jest widokiem gorszącym, bo nie ma cycków - chociaż ja nie lubię tego widoku i wolałbym żeby był w koszulce. A kobieta bez stanika podnieca. Ok, może to tylko cycki, część ciała, ale jednak podnieca. Ja nie chciałbym żyć w świecie, gdzie na cokolwiek spojrzę to staje mi siusiak. Żyję według trochę innej ideologii i innych wartości i nie chciałbym, żeby seks zdominował moje życie, bo mam większe ambicje.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Większe ambicje niż cycki? To garb był by lepszy? Daj spokój, panie nie słuchajcie go i cycunie na wierzch.
P.S. Ładna, złożona wypowiedź. Ale nie ma cycków, nie ma lajka
P.S. Ładna, złożona wypowiedź. Ale nie ma cycków, nie ma lajka
- Misiek72
- Stary wyga
Kuba1982 jak chcesz się przespać z dziewczyną to tez jej takie morały prawisz? Cycki to cycki i co ma do tego ambicja. Chyba że twoją ambicją jest znalezienie dziewczyny wyjątkowo dużymi :cyceŻyję według trochę innej ideologii i innych wartości i nie chciałbym, żeby seks zdominował moje życie, bo mam większe ambicje
-
- Stary wyga
- Kontakt:
To, co nas podnieca jest tylko w naszej głowie, więc tylko od nas zależy co nas podnieca i czy nas podnieca i kiedy nas podnieca. Nad podniecaniem się da się panować, tylko większości facetów (nie powiem, że wszystkim, bo to nieprawda) się najzwyczajniej nie chce.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Dziecko wymyśliło sobie, ze zostanie gwiazdą YT a nawet nie potrafi się dobrze wysławiać. Każda sekunda poświęcona na jakąkolwiek reakcję na ten filmik to zniżanie się do poziomu gimbazy.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Jak coraz większej liczbie osób...neos pisze:Dziecko wymyśliło sobie, ze zostanie gwiazdą YT a nawet nie potrafi się dobrze wysławiać.
Za dużo wolności i wielu osobom się jeb** w głowach...
Demokracja = chaos, syf, upadek...
Tu ładnie to widać:
http://imgsrc.ru/maszynasexu13/59729830.html
http://imgsrc.ru/maszynasexu13/59729826.html
a widać... pustkę i głupotę...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Niestety coraz więcej głupoty i patologii na YT, a to dlatego "że mi wolno i może odniosę sukces".
Na takie durne kanały nastolatek szkoda nawet patrzeć. Wystarczy przeczytać tytuł filmiku, żeby omijać go z daleka.
Na takie durne kanały nastolatek szkoda nawet patrzeć. Wystarczy przeczytać tytuł filmiku, żeby omijać go z daleka.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Kuba, ty tak na poważnie? Bo jak tak, to wcale nie jesteś mądrzejszy od tej "przyszłej gwiazdy YT"
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio nigdy nie naszla Cie chocby chwila refleksji ze ten swiat jest do dupy ?.Przemysl jeszcze to co pisze Kuba.
I nie znecaj sie tak nad Kuba bo widac ze facet sie stara.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Zgadzam się z Tobą - a może dla kuby pośladki kobiece są najlepsze do oglądania? lub inna część ciała?Misiek72 pisze:Byczunio nigdy nie naszla Cie chocby chwila refleksji ze ten swiat jest do dupy ?.Przemysl jeszcze to co pisze Kuba.
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Doskonale zdaję sobie sprawę, że demokracja jest do d...y, ale nie wymyślono jeszcze niczego lepszego.
I demokracja nie jest nic winna temu, że dziewczyna próbuje się lansować, gdy nie ma czym, tylko rodzice, którzy nie mieli czasu lub nie potrafili przekazać jej rozsądnych wzorców.
Każdemu z nas można powiedzieć, że odp...o z nadmiaru swobody i dlatego chcemy nosić rajstopy, spódniczki, szpilki i co tak kto chce. Na dobrą sprawę, idąc tokiem myślenia Kuby, należałoby zamknąć nas w kamieniołomach, dać kilofy i zagonić do roboty, co by nam palma nie odbijała.
I demokracja nie jest nic winna temu, że dziewczyna próbuje się lansować, gdy nie ma czym, tylko rodzice, którzy nie mieli czasu lub nie potrafili przekazać jej rozsądnych wzorców.
Każdemu z nas można powiedzieć, że odp...o z nadmiaru swobody i dlatego chcemy nosić rajstopy, spódniczki, szpilki i co tak kto chce. Na dobrą sprawę, idąc tokiem myślenia Kuby, należałoby zamknąć nas w kamieniołomach, dać kilofy i zagonić do roboty, co by nam palma nie odbijała.
- Misiek72
- Stary wyga
Cytat z innego forum . Sentencja na miarę tej autorstwa Kuby1982:
"Tylko dobra guma i solidne gumowanie na komisariacie czynią cuda. Każdy musi poznać smak gumy na milicji."
To tak na wszelki wypadek co się nam we łbach nie poprzewracało.
"Tylko dobra guma i solidne gumowanie na komisariacie czynią cuda. Każdy musi poznać smak gumy na milicji."
To tak na wszelki wypadek co się nam we łbach nie poprzewracało.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Kuba, plizzzz... Nie wrzucaj takich linków
:biczuje :biczuje :biczuje
:biczuje :biczuje :biczuje
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Przejrzałem kolekcję zdjęć dziewczyny i stwierdzam, że pomijając te dwa z jęzorem na wierzchu, wybrane przez Kubę1982, i nick, dziewczyna jakoś bardzo nie odstaje od gimbazy.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
W końcu to jest gimbaza. Zgodnie z opisem galerii jest to 15-latka z Polski, a skoro ma 15 latek, to skończyła gimbazę. Niestety, to co gimbazy zrobiły obecnie z młodzieżą przerasta wszelkie zdroworozsądkowe myślenie. Większość gimbazjalistek myśli obecnie dupą a nie głową, a gimbazjaliści myślą "główką", w której rozumu tyle co w dupie.
Cytując słowa piosenki nieistniejącego już niestety kabaretu OTTO, gimbaza myśli w taki oto sposób:
"najeść się, wyspać, wypić i zapalić..." (do tego dodałbym jeszcze zadu.....yć) ;-D
Cytując słowa piosenki nieistniejącego już niestety kabaretu OTTO, gimbaza myśli w taki oto sposób:
"najeść się, wyspać, wypić i zapalić..." (do tego dodałbym jeszcze zadu.....yć) ;-D
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No i odniosła sukces. W ciągu kilku dni poświęciliśmy jej 24 posty, a niektórym ciśnienie podskoczyło do 170...