Rozmiarówka Adriana
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Rozmiarówka Adriana
Witam.
Macie doświadczenie z rozmiarówką męskich rajstop firmy Adrian? Chodzi mi przede wszystkim o nowe modele - Bicycles i Mask 60 den 3D. Mam 176 cm wzrostu i ok 108 - 109 cm w biodrach. Nie wiem czy kupić rozmair M czy L.
M-ka może być ciasna, a L-ka zbyt długa.
Wrzucam link do oficjalnej tabelki:
http://sklep.adrian-rajstopy.eu/img/9fb0a324.jpg
Pozdrawiam.
Macie doświadczenie z rozmiarówką męskich rajstop firmy Adrian? Chodzi mi przede wszystkim o nowe modele - Bicycles i Mask 60 den 3D. Mam 176 cm wzrostu i ok 108 - 109 cm w biodrach. Nie wiem czy kupić rozmair M czy L.
M-ka może być ciasna, a L-ka zbyt długa.
Wrzucam link do oficjalnej tabelki:
http://sklep.adrian-rajstopy.eu/img/9fb0a324.jpg
Pozdrawiam.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Rozmiarówka Adriana
Mam 172cm 82 w pasie biodra 98 i rozmiar M Bicycles i wiem, że jeszcze mogą się rozciągnąć.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Gizmak- a masz te rajstopy bicycles? jak z jakością? są kryjące? nie zsuwają się?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Spoko leżą, to 60 DEN, miłe, ciepłe nie uciskające chyba damskie lepiej na nogach leżą - większy efekt przeciwżylakowy. co do jakości to są dopiero po pierwszym praniu .... czyli się okaże.
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
wspominałem już że mam 183 cm wzrostu i około 104 w biodrach i zawsze kupując rozmiar 5 Adriana (były to zwykłe rajstopy 20 den ) nie pasowały na mnie czy ktoś ma podobne doświadczenia?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Na mnie (180 cm 94kg) rajstopy Adriana także źle leżą. Gatta niewiele lepiej. Ale mam całą masę innych firmowych i hipermarketowych, które leżą jak druga skóra.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Czyli przy 178 cm wzrostu oraz ok 92cm w pasie mozna smialo brac m czy lepiej l zeby lepiej kryly stope? Ma ktos juz jamies doswiadczenia z tymi nowymi rajstopami 3d od Adriana?
- DanielSz
- Dyskutant
- Kontakt:
Zawsze byłem zadowolony z rajstop Adriana i Gatty, nawet niecałe trzy tygodnie temu kupiłem sobie kolejne trzy pary Gatta Luna.byczunio pisze:Na mnie (180 cm 94kg) rajstopy Adriana także źle leżą. Gatta niewiele lepiej. Ale mam całą masę innych firmowych i hipermarketowych, które leżą jak druga skóra.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Mam 190 cm wzrostu i bardzo dobrze na mnie pasują Adrian 60 DEN w rozmiarze XL. Bardzo dobrze leżą i są miłe w dotyku. Mam też od nich 20 DEN w rozmiarze L i są słabe. Po za tym, że są przyjemne to pierwszego dnia puściły oczko. Nawet nie wiem kiedy. Od nich wolę nawet 15 den z biedronki. Przynajmniej są mocne