Rajstopy jak legginsy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Rajstopy jak legginsy.
Poszukuję rajstop wyglądających jak legginsy z lycra (takich popularnych w latach 90) zwanych lajkrami tak wyglądały http://allegro.pl/legginsy-z-lycry-rozm ... 08861.html
Z dostępnych znalazłem http://www.wolfordshop.eu/product/bouti ... g500004723 Wolford SATIN DE LUXE TIGHTS ale cena powala.
Są jeszcze Gatta BLACK BRILLANT https://www.gatta.pl/pl/black-brillant- ... mskie.html ale są na mnie za małe. Poradzicie coś w rozsądnej cenie.
Z dostępnych znalazłem http://www.wolfordshop.eu/product/bouti ... g500004723 Wolford SATIN DE LUXE TIGHTS ale cena powala.
Są jeszcze Gatta BLACK BRILLANT https://www.gatta.pl/pl/black-brillant- ... mskie.html ale są na mnie za małe. Poradzicie coś w rozsądnej cenie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Rajstopy jak legginsy.
Brilanty na 173 i waagę 83 są ok. 4
-
- Początkujący
- Kontakt:
4 są na mnie za małe dlatego pytam o jakąś alternatywę.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Czytałem, że Marilyn SATINELLE 80 mają lepszą rozmiarówkę.
- SimZen
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Skontaktuj się z firmą od pierwszego linka (nie pisze nazwy żeby nie było reklamy). Istnieje możliwość, że uszyją ci na miarę, ale nie jestem pewny.
Jeśli sprawdzisz temat to koniecznie daj znać jak sprawa się potoczyła.
Jeśli sprawdzisz temat to koniecznie daj znać jak sprawa się potoczyła.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Jeśli chodzi o ShiyDream to mają bardzo kiepskie podejście do klienta ponad 6 tygodni czekania na realizację zamówienia odradzam.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Dobrze wiedzieć, będę omijał szerokim łukiem.KazikWawa pisze:Jeśli chodzi o ShiyDream to mają bardzo kiepskie podejście do klienta ponad 6 tygodni czekania na realizację zamówienia odradzam.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Znalazłem to o co mi chodziło http://www.madamefantasy.com/epages/613 ... %201662%22
Zamawialiście coś z tego sklepu?
Zamawialiście coś z tego sklepu?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Właśnie dzisiaj kupiłem sobie w Calzedonii rajstopy, które przez sprzedawczynię zostały określone jako rajstopo-leginso-spodnie. Gruby, kryjący i bardzo błyszczący materiał jest bardzo elastyczny. Z tyłu nóg mają szew. Pani, która mi je sprzedawała sugerowała noszenie ich z tuniką, długim swetrem lub długą koszulą na wierzch. W domu je przymierzyłem i stwierdzam, że: rozmiar L jest na mnie dobry, jedynie są ciasne w łydkach (szczupłe), leżą bardzo dobrze, dobrze kryją, i bosko mienią się na nogach podkreślając umięśnienie. Jedyny problem to bardzo trudno je założyć tak, by szwy były prosto. Przymierzałem je do różnych ciuchów. Noszenie ich na wierzch to czysty ekshibicjonizm. Wymagają osłonięcia strefy intymnej. Z krótkim, obcisłymi, jeansowymi spodenkami wyglądają bardzo sportowo, jak odzież termoaktywna. Ze spódnicą przed kolana wyglądają elegancko, ale wiele tracą. Potrzebują minispódniczki, tuniki lub długiego swetra, długiego żakietu by wyeksponować całe nogi a ukryć miejsca strategiczne. Niestety cena jest zabójcza: 64,90 PLN.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
byczunio- jaki kolor, jaka jest rozmiarówka, i w której Calzedonii? Jak próbuję znależć tabelę rozmiarów na www calzedonii to znajduje, ale błąd :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
To są te z super połyskiem?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Swoje kupiłem w King Cross Praga. Są w trzech kolorach: czarne, szare i granatowe. Ja wziąłem czarne. Mają obłędny, diamentowy połysk, są niesamowicie śliskie, a wewnątrz matowe i mocno przylegają do skóry. Rozmiar L pasuje na chłopa 180 cm wzrostu i 95 kilo żywej wagi. Generalnie rozmiarówka Calzedonii jest zaniżona i trzeba mierzyć co się da, a co się nie da dopytywać sprzedawczyń. Ta, która mnie obsługiwała twierdzi, że generalnie nosi spodnie S, a z Calzedonii musi brać XS i ma jeszcze luz.
Teraz mam problem do czego będę je nosił.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Byczunio to jest odpowiednik Gatta Black Brillant. Tylko Gatta ma szew z boku nogi od wewnętrznej strony nóg. Zgadzam się z Tobą są super bardzo się błyszczą i ekstra się je nosi. Gatta jak kupowałem to kosztowały 60 zł. Wcale nie uważam żeby to było dużo jeśli chodzi o produkt dobrej jakości. ja mam swoje już prawie rok i są całe jedynie troszkę się wyciagnely.
Noszę rajtki bo lubię
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Tylko jak często je nosisz, bo na pewno nie codziennie. Muszę wymyśleć jakąś górę do nich tak, by całość stanowiło domkniętą kompozycję.Rajtek pisze:ja mam swoje już prawie rok i są całe jedynie troszkę się wyciagnely.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak to fakt nie noszę ich codziennie, ale dosyć często. Nie ma tygodnia żebym ich raz lub 2 razy nie miał na sobie. Myślę że jak dobierzesz spodnicę ale taka nie przed kolano ani taką że ledwo pół dupki zakrywa tylko taką która jest do połowy uda to do tych rajstop będzie fajnie wyglądało.
Noszę rajtki bo lubię
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mam prośbę czy ktoś mógł by mi pomóc i kupić mi takie rajstopy z calzedoni ja mam do najbliższego sklepu 140 km a nigdzie na necie niema oczywiście kase przeleje na konto
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Chyba ze macie jakieś namiary
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mam takie z gatta ale za krótkie nogawki związała się w dół noszę je do długich swetrów oraz spódniczki z kozakami wysokimi balerinki i z butami na obcasie używam je bardziej jak legginsy
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Są super
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Trochę nogawka jak by była dłuższą to ok
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dlatego chcę kupić z calzedoni pomóżcie a pieniądze na konto wyślę na necie niema szukałem jedynie w sklepie a ja mam najbliższy 140 km
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Tak a propos. Firma w Krakowie, nazywa się FPH Piruet, są tam dwie krawcowe, które ubiorą Cię w lycrę od stóp do głów :) Wystarczy wpisać w google.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Chodzi mi o rajstopy z calzedoni
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
byczunio- znaczy jak mam 182 cm i ok. 85 kg, to L bedą ok? I czy są długie nogawki?byczunio pisze: Rozmiar L pasuje na chłopa 180 cm wzrostu i 95 kilo żywej wagi. Generalnie rozmiarówka Calzedonii jest zaniżona i trzeba mierzyć co się da, a co się nie da dopytywać sprzedawczyń. Ta, która mnie obsługiwała twierdzi, że generalnie nosi spodnie S, a z Calzedonii musi brać XS i ma jeszcze luz.
A z czym nosić? Jak sądzisz - może z krótkimi spodenkami da rade?