JAK TO POWIEDZIEĆ MAMIE

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
gawrona98
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

JAK TO POWIEDZIEĆ MAMIE

Post autor: gawrona98 » 27 paź 2012, 16:20

Hej mam 15 lat i nie wiem jak powiedzieć mamie żeby kupiła mi rajstopy mam w domu kalesony ale nie czuje się komfortowo przymierzyłem rajstopy i było 100 razy lepiej boje się jak ona na to zareaguje pomożecie mi rozwiązać problem
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 27 paź 2012, 19:19

Normalnie powiedz, że nie chcesz, by ci nogi i tyłek marzł, a kalesony są okropne, w szczególności pod jeansami (chyba, że jeansów nie nosisz). Jeśli jest rozsądna sama zapropomuje ci rajstopy.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 27 paź 2012, 20:38

Po co kombinować ? Najlepsza jest prawda. Jesteś młody więc masz prawo do eksperymentów. Jednak nie zmuszaj mamy do kupowania ci rajstop. Kup sobie sam i noś przy mamie. Zacznij od grubszych aby przyzwyczaić mamę do swoich młodzieńczych eksperymentów.
dr.eklektyczny
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 28 paź 2012, 12:29

Na sprawę noszenia rajstop przez mężczyzn każda kobieta reaguje inaczej więc trudno przewidzieć co powie. Myślę jednak że każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej i w tej sprawie będzie wyrozumiała, jeśli powiesz że w zimie zamiast kalesonów chcesz nosić ciepłe rajstopy.
Jasiek
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 29 paź 2012, 20:33

Myślę,że zwykłe rajstopy bez żadnych wzorów,udziwnień,grube,w czarnym macie,to matka powinna ci kupić.Choć pomyśl o legginsach,grube,są nawet 500 DEN i bardziej przypominają kalesony.Legginsy i ciepła skarpetka na mrozy będzie lepsza nawet niż rajstopy.Rajstopy niestety jak masz nieogolone nogi,to mogą zjeżdzać się,rolować.Nie znam oczywiście jaką sytuację masz z matką,ale twój argument,że jest ci zimno pod spodniami powinien chyba każdą matkę w tym kraju przekonać(oczywiście Matkę-Polkę ;-)
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 29 paź 2012, 22:48

Pokaż mamie męskie rajstopy firmy Adrian oraz Knittex i po prostu powiedz, że chcesz takie ciepłe zamiast kaleson by nie marznąć zimą. Mam na pewno nie będzie robić z tego powodu żadnego problemu.
zirkPH
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Postaw mamę przed faktem dokonanym

Post autor: zirkPH » 02 gru 2012, 22:37

Ja zaraz po zakupie swoich pierwszych rajstop (100 DEN czarne z rozporkiem) pokazałem je mamie. Była nieco zaskoczona ale mniej niż się spodziewałem. Wcześniej nie raz słyszała że nie znoszę kaleson i wolę marznąć niż je zakładać. W takiej sytuacji rajstopy będą "mniejszym złem".
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 04 gru 2012, 20:45

Bardzo dobrze zrobiłeś z zakupem rajstop i takich ludzi jak twoja mama powinno być wiecej.
Miej wyjebane a będzie ci dane
ODPOWIEDZ