Pomysły na upowszechnienie...?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Pomysły na upowszechnienie...?
Moze zamiast od razu promowac rajstopy jako unisex, wymyslic forme przejsciowa? Np. Spodnie rybaczki dla facetow z podszywanymi rajstopami, cos na zasadzie koszulek, ktore wygladaja jak jedna na drugiej, gdzie na wierzchu jest ta z krotkim rekawem, a pod spodem ta z dlugim? Tyle fajnych rzeczy i urozmaicen mozna by wprowadzic do zwyklych ubiorow. Tylko nie wiem czy odwagi gdzies po drodze brakuje, czy pomyslow, czy jeszcze czegos innego? Jak sadzicie?
A moze Wy macie pomysly na jakies nietypowe ciuchy? :)
A moze Wy macie pomysly na jakies nietypowe ciuchy? :)
czy ja wiem... widzialem foty z jednego z pokazow mody meskiej kasior wrzucal i tam byly szorty plus rajstopy nie przyszywane... mysle, ze pomysl podszywania rajstop do ubrania jest kiepski bo szybciej sie z uzyja i ciezko byloby cos takiego zakladac. ja bylbym za pewnym tradycjonalizmem chociaz jestem otwarty na ciekawe propozycje to taki pomysl mi akurat sie nie podoba. rajstopy jako unisex to chyba najprostsza i najczytelniejsza forma rozpowszechniania
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dokładnie. To coś w stylu jakby zrobić t-shirty z "wbudowanymi" biustonoszami ( o ile takich nie ma, nie znam się najlepiej). To by było bez sensu, gdyż o to chodzi, że biustonosz ma dać kobiecie tą wygodę jaką daje ;D Więc jaki byłby sens zakładać rybaczki z "wbudowanymi" rajstopami? sam nie wiem :o
Tshirty to może nie, ale są topy sportowe z wbudowanym sportowym biustonoszem :)bonczo pisze:... To coś w stylu jakby zrobić t-shirty z "wbudowanymi" biustonoszami ( o ile takich nie ma, nie znam się najlepiej)....
A co do pomysłu rybaczek z wbudowanymi podkolanówkami to pomysł poroniony z kilku powodów:
1. skarpetki zmienia się codziennie, spodnie już nie koniecznie.
2. skarpetki szybciej się zużywają niż spodnie.
3. prawdopodobnie taki zestaw byłby niewygodny, szczególnie podczas zakładania.
4. i tak pewnie prawie nikt tego nie kupi, podobnie jak to się ma z męskimi rajstopami.
Proponuje na drugi raz przeczytac uwaznie moj post, jak bedziesz chcial odpowiedziec ;]Radziu pisze:A co do pomysłu rybaczek z wbudowanymi podkolanówkami to pomysł poroniony z kilku powodów:
1. skarpetki zmienia się codziennie, spodnie już nie koniecznie.
Napisalem wyraznie PODPINANE, a nie przyszyte.
Nie lepiej, bo mezczyzni nie nosza dopasowanych rybaczek z podkolanowkami, a taki zestwa bylby oznaczony jako meski i rozniac sie chocby podpinka, bylby rozroznialny przez zwyklych facetow, ktorzy nie krepowaliby sie tego kupowac i chodzic w tym.
A co to za problem dolaczyc dodatkowe 3, 4 pary podpinanych podkolanowek do spodni :) w zestawie lub osobno :)
A co to za problem dolaczyc dodatkowe 3, 4 pary podpinanych podkolanowek do spodni :) w zestawie lub osobno :)
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
chlopak19, nie mam pojecia jakby to w ogole mialo by sie trzymac. mam dobry pomysl zostan projektanten mode :] a tak powaznie to ja bylbym za tym co jest czyli wybrany nylon do wybranego ciucha. mysle, ze takie "podpinanie" nie przyjeloby sie. a co do upowszechnienia to juz znacie moje zdanie ;) rajstopy unisex najpredzej i najlatwiej trafny pomysl do upowszechnienia. zadne przypinania itp