Omsa Velour 30 den
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Omsa Velour 30 den
Ostatnio nabyłem ten produkt.
Rajstopy niezwykle miłe w dotyku. Nie mają wzmocnionej części majtkowej i palcowej. Płaskie miłe, nieuciskające szwy. Materiał sprawia wrażenie bardzo wytrzymałego, na lata.
Lekko błyszczące pięknie prezentują się na nodze.
Bardzo podobne do Consay Voyage, tylko bardziej elastyczne. W stosunku do tych drugich mają znakomicie uczyty pasek, co w Voyage jest mankamentem. Już po kilku noszeniach rozpruwa się zaszycie paska.
Jest jedna wada, mimo, że pasek pięknie leży, na swoim miejscu, nie zwija się, to krok ma tendencję do zsuwania się. W Consay Voyage tak sie nie dzieje. Prawdopodobnie dzianina w tej górnej części zbyt się rozciąga wzdłużnie.
Podsumowując: rajstopy bardzo przyjemne i miłe, wyglądają na tak trwałe, że wcześniej się znudzą lub będzie za gorąco niż w nich poleci oczko.
Rajstopy niezwykle miłe w dotyku. Nie mają wzmocnionej części majtkowej i palcowej. Płaskie miłe, nieuciskające szwy. Materiał sprawia wrażenie bardzo wytrzymałego, na lata.
Lekko błyszczące pięknie prezentują się na nodze.
Bardzo podobne do Consay Voyage, tylko bardziej elastyczne. W stosunku do tych drugich mają znakomicie uczyty pasek, co w Voyage jest mankamentem. Już po kilku noszeniach rozpruwa się zaszycie paska.
Jest jedna wada, mimo, że pasek pięknie leży, na swoim miejscu, nie zwija się, to krok ma tendencję do zsuwania się. W Consay Voyage tak sie nie dzieje. Prawdopodobnie dzianina w tej górnej części zbyt się rozciąga wzdłużnie.
Podsumowując: rajstopy bardzo przyjemne i miłe, wyglądają na tak trwałe, że wcześniej się znudzą lub będzie za gorąco niż w nich poleci oczko.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Dziękuję i polecam.
Mam jeszcze OMSA 15, ale recenzja za jakiś czas, jak się zimowy incydent zakończy.
U mnie dzisiaj -10 stopni, śnieg i wiatr rodzaju damskiego.
[ Dodano: 2008-02-19, 09:04 ]
Jak to mówią górale "i po ptokach"
Jest jeszcze jedna para w opakowaniu, ale na święta.
Mam jeszcze OMSA 15, ale recenzja za jakiś czas, jak się zimowy incydent zakończy.
U mnie dzisiaj -10 stopni, śnieg i wiatr rodzaju damskiego.
[ Dodano: 2008-02-19, 09:04 ]
Kurde zadzior na paznokciu przy ubieraniu i dziura wielkości dłonikamil pisze:W takim razie,gratulacje dobrego wyboru.
Jak to mówią górale "i po ptokach"
Jest jeszcze jedna para w opakowaniu, ale na święta.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To ma zaletę tylko przy kupowaniu pierwszej sztuki danego modelu. Przy następnych lepiej z allegro, bo przy 3-4 sztukach jedna wychodzi za darmo. Niestety sklepy maja dość dużą marżę narzuconą, zwłaszcza te w centrach miast.meras pisze:nie wolę sam ta metoda zakupu bardziej mi odpowiada bo widzę towar
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: