Witajcie!!!
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Witajcie!!!
Jak pisałem, tak zrobiłem. Założylem to forum, aby?my mogli spokojnie podyskutowac na ulubiony przez nas temat w spokoju przed spamerami.. Mam nadzieję,ze sie przyjmie i bedzie nas tu coraz więcej.
Wszelkie sugestie co do tematów i forów będ? mile widziane.
Pomóżcie budowac nasze społeczeństwo.
Aby pisać potrzeba sie zarejestrować. Ma to na celu wyeliminowanie podszywaczy i spamerów.
Wszelkie sugestie co do tematów i forów będ? mile widziane.
Pomóżcie budowac nasze społeczeństwo.
Aby pisać potrzeba sie zarejestrować. Ma to na celu wyeliminowanie podszywaczy i spamerów.
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witajcie
Witam również wszystkich, my?lę, że trzeba wspierać postmi forum, które powstało w tak "szczytnym" celu - jak promowanie rajstop w?ród społeczeństwa - oczywi?cie męskiego.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Kasior - nie przesadzaj. Pocz?tki zawsze bywaj? trudne. Czy nie pamiętasz jak rozwijała się nylonomania 1 edycji? Swoj? drog? tak na marginesie - dzięki od społeczno?ci nylonomaniaków za założenie tego forum. Mam nadzieję że przetrwa - czego i sobie życzę :)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie odzywałem się bo i nie było takiego miejsca gdzie w miarę swobodnie i na pewnym poziomie możnaby było podyskutować na interesuj?ce nas tematy. Czasami zajrzę na obecn? nylonomanię - niestety stała się miejscem zamkniętym i raczej nieprzychylnie nastawionym do naszej grupy. Przykre jak widzisz że kto? próbuje ożywić atmosferę, natomiast na bież?co jest eliminowany - bo to już było, bo nie na temat, bo za duży bałagan i trzeba posty zarchiwizować. Gdy pierwszy raz natkn?łem się na nylonomanię I najpierw przez kilka wieczorów czytałem wszystko co tam było napisane - odkrywaj?c że s? inni podobni do mnie :). Trochę czasu minęło zanim odważyłem się pierwszy raz co? napisać, a do rejstracji to może kilka miesięcy. W dzisiejszym kształcie byłoby to niemożliwe i po prostu nigdy bym tam nie trafił. Zawsze byłem za jak najszerszym dostępem do forum - uważałem że powinno być miejsce gdzie każdy może wrzucić swoje 3 grosze - na PH-men idiotycznych postów praktycznie nie było. No ale to se ne wrati - jak mawiaj? czesi :). U mnie bez zmian - nie afiszuję się z rajstopami czy innymi upodobaniami - ale i nie ukrywam się. Żyję spokojnie i nigdy z tego tytułu nie miałem żadnych nieprzyjemno?ci. Czy tak jak Ty chciałbym pełnego upowszechnienia się rajstop na męskich nogach - pewnie nie - zakazany owoc bardziej smakuje :). Natomiast większej tolerancji - nie tyle że dla siebie (za stary jestem aby na głupstwa zwracać uwagę) ale dla sporej grupy następców - tak.
p.s. Kasior - cieszy mnie że ułożyło Ci się w życiu prywatnym - wyobrażam sobie co się u Ciebie działo w krytycznym momencie. 3M się :)
p.s. Kasior - cieszy mnie że ułożyło Ci się w życiu prywatnym - wyobrażam sobie co się u Ciebie działo w krytycznym momencie. 3M się :)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: