Pończochy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
-panie doktorze, bardzo mnie boli skaleczona głowa.
-ale ma pan zabandażowane kolano.
-kurcze! bandaż mi się zsunął.
A jeśli chodzi o pończochy, to po całym dniu noszenia i tak mogą niespodziewanie, w najgorszym momencie się zsunąć. Kiedyś żeby temu zapobiec zrobiłem doświadczenie. W mroźny dzień założyłem pończochy samonośne 60 den i na to rajstopy 15 den z biedronki. Ciekawy efekt wizualny i na dodatek nic się nie zsunęło.
-panie doktorze, bardzo mnie boli skaleczona głowa.
-ale ma pan zabandażowane kolano.
-kurcze! bandaż mi się zsunął.
A jeśli chodzi o pończochy, to po całym dniu noszenia i tak mogą niespodziewanie, w najgorszym momencie się zsunąć. Kiedyś żeby temu zapobiec zrobiłem doświadczenie. W mroźny dzień założyłem pończochy samonośne 60 den i na to rajstopy 15 den z biedronki. Ciekawy efekt wizualny i na dodatek nic się nie zsunęło.
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie to żebym sie czepiał w innym temacie Radziu zwrócił mi uwagę że tworzę nowe tematy jak można je niby połaczyć w ten sam wątek.
Papo nie jestem osobą co sie czepia drobnostek, ale do pisania dowcipów mamy inny wątek, proszę o przestrzeganie tych zasad bo tak to na forum będzie galimatias, a nie oto chodzi.
Co do dowcipu jest ok
Papo nie jestem osobą co sie czepia drobnostek, ale do pisania dowcipów mamy inny wątek, proszę o przestrzeganie tych zasad bo tak to na forum będzie galimatias, a nie oto chodzi.
Co do dowcipu jest ok
Miej wyjebane a będzie ci dane
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Muszę jeszcze opisać pewne doświadczenie z tej zimy. Pończochy i bokserki. Ten związek nie bardzo się udawał, bo robiła się niepotrzebna szczelina między nogawką majtek a manszetą. Żona mi podsunęła to:
http://www.wadima.pl/?page=Assortments& ... 0a6e47e4a3
Rewelacja, jakość, trwałość, wygoda i na dodatek trzymają pończochy.
http://www.wadima.pl/?page=Assortments& ... 0a6e47e4a3
Rewelacja, jakość, trwałość, wygoda i na dodatek trzymają pończochy.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Oczywiście, że klasyczne, ale wysokiej jakości. Nie obwisłe majtki z golfem, ale elastyczne opinające dobrze nogi kolarki w damskim wykonaniu
Niech nosi kto chce, ale do pończoch okazały się idealne. Nie grozi niespodzianka, ze niechcący pończocha spadnie na kostki i nie ma gołej części nogi na wierzchu.
A tak nawiasem, czy zauważyliście, ze na mrozie silikon słabiej trzyma się nogi?
Niech nosi kto chce, ale do pończoch okazały się idealne. Nie grozi niespodzianka, ze niechcący pończocha spadnie na kostki i nie ma gołej części nogi na wierzchu.
A tak nawiasem, czy zauważyliście, ze na mrozie silikon słabiej trzyma się nogi?
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
I tu ja się wypowiem jako noszący pończochy
Noszę tylko samonośne bo lubię takie a nie do paska. Zawsze kupuję rozmiar 3/4 lub 4 w zależności od producenta i są na mnie w sam raz.
Spokojnie można je delikatnie naciągnąć tak, że są pod krok a nie w połowie uda i jak do tej pory prawie żadna pończocha mi się nie zsunęła. Wyjątek stanowiły pończochy w których manszeta była trochę luźna, ale po kilku praniach już jest spoko.
Nawiasem mówiąc to kupiłem je jakieś dwa lata temu i mam je do dzisiaj o dziwo całe i nawet silikon jest dobry. Niestety kurka nie pamiętam co to była za firma a szkoda, tanie nie były ale bym jeszcze kupił kilka par tej firmy.
To są jakieś satynowe w kolorze beżowym i raczej to nie jest standardowo poliamid i elastan ani mikrofibra.
Noszę tylko samonośne bo lubię takie a nie do paska. Zawsze kupuję rozmiar 3/4 lub 4 w zależności od producenta i są na mnie w sam raz.
Spokojnie można je delikatnie naciągnąć tak, że są pod krok a nie w połowie uda i jak do tej pory prawie żadna pończocha mi się nie zsunęła. Wyjątek stanowiły pończochy w których manszeta była trochę luźna, ale po kilku praniach już jest spoko.
Nawiasem mówiąc to kupiłem je jakieś dwa lata temu i mam je do dzisiaj o dziwo całe i nawet silikon jest dobry. Niestety kurka nie pamiętam co to była za firma a szkoda, tanie nie były ale bym jeszcze kupił kilka par tej firmy.
To są jakieś satynowe w kolorze beżowym i raczej to nie jest standardowo poliamid i elastan ani mikrofibra.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt: