Zjeżdżające rajstopy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Zjeżdżające rajstopy
To znaczy że dziewczyna decyduje o tym w co się ubieram. Zresztą nie tylko o tym. Co nie ukrywam czasem mnie wkurza ale ogólnie bardzo odpowiada.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Z rajstopami to jest tak,że trzeba znaleźć markę dla siebie, która będzie się dobzre nosić i nie zjeżdżać. W tym celu trzeba dużo popróbować. Ja mam takiego pecha ze jak cos znajde to potem juz nie można dostac... i tak w kółko :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja nigdzie nie mogę dostać na siebie rajstop. Piątka ze mnie spada bo jestem wysoki a jak wezmę najwiekszą szóstkę to niestety na długość ok ale są strasznie szerokie.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
nie wiem, może jakiś inny jestem ale mi żadne nie zjeżdżają.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Trochę się rolują w pasie- może to oto chodzi? Jedyne co może się zsuwać z rajstop to podkolanówki.
Tych mam w opór, to się lubią czasem przesunąć, jak spodnie są nie slim, a boocout czy dzwony- wtedy nogawka nie dociska do rajstop i mogą się zsunąć. A zwykłe rajstopy ? nie zauważyłem. Widzę że opanowałem forum ;) trochę radości mi sprawiło bycie sobą i tym entuzjazmem się dziele
Tych mam w opór, to się lubią czasem przesunąć, jak spodnie są nie slim, a boocout czy dzwony- wtedy nogawka nie dociska do rajstop i mogą się zsunąć. A zwykłe rajstopy ? nie zauważyłem. Widzę że opanowałem forum ;) trochę radości mi sprawiło bycie sobą i tym entuzjazmem się dziele
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
48 postami nic nie opanowałeś.
-
- Gaduła
- Kontakt:
48 postami nic nie opanowałeś. chodziło mi liczbę postów widocznych na raz :) :P
A wracając do tematu :P może ktoś wyjaśni o jaki typ zsuwania się rajstop chodzi :P
A wracając do tematu :P może ktoś wyjaśni o jaki typ zsuwania się rajstop chodzi :P
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ubieraj na rajstopy body
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja zaczynam się powoli leczyć z rajstop. Własnie ze wzgledu na problemy z doborem rozmiaru bo wiekszosc jest na mnie za mała. w związku z tym przerzucilem sie na ponczochy ale troche czasu minie zanim zaczna byc dla mnie tak samo normalne jak rajtki.
- Misiek72
- Stary wyga