Rajstopy męskie Knittex

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 17 lut 2013, 23:16

Radka należy po prostu ignorować. Wiem to z autopsji. Nie każda osoba musi się rozumieć i dogadywać ze wszystkimi...
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 18 lut 2013, 05:15

Ignorancja jako sposób rzeczowej dyskusji.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 18 lut 2013, 10:06

Radziu pisze:Ignorancja jako sposób rzeczowej dyskusji.
czasem Radziu trzeba by nie wywołać niepotrzebnej kłótni, zapewniam, że wobec Ciebie wiele razy stosowałem :-)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 18 lut 2013, 15:58

Hej koledzy.

Zakładam wielką firmę produkująca rajstopy dla mężczyzn. Wszystkich was zatrudniam. Wasze odmienne zdanie zapewni świetne pomysły.

Zaraz, zaraz jak was wszystkich zatrudnię to kto będzie klientem na męskie rajstopy ?
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 18 lut 2013, 22:40

Każdy sklep i sklepik się gdzieś zaopatruje. W takich miejscach powinny byc rozdawane ulotki dla takich sklepów i sklepików. Niech je biorą i umieszczają u siebie,żeby każdy widział i się zastanowił. Najwięcej kobiet tam chodzi i to już wystarczy, bo one na to na pewno zwrócą uwagę. Moim zdaniem to najprostrzy i najtańszy sposób. Na drugim miejscu stawiam na jakieś reklamki w lokalnych gazetach. Ale jak już to będzie to musza być te towary dostępne bo inaczej lipa.
carin
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: carin » 21 lut 2013, 15:26

Moim zdaniem dwa pierwsze pomysły bardzo dobre, tzn. dobre "ulotki" wkładane do opakowań innych modeli rajstop mogłyby się przyjąć, jako forma promocji wśród dotychczasowych klientek/klientów.
Po pierwsze - nie kojarzę, żeby ktoś to robił, więc klientka/klient która taki kartonik z rajstopami otworzy, może być zdziwiona, że w środku jest jakaś ulotka, bo zapewne nigdy się z tym wcześniej nie spotkała, stąd jest duża szansa, że przez kilka sekund spojrzy na to co tam jest.

Drugi pomysł, żeby dawać przynajmniej 2 lub 3 pary "gratisowe" sklepom (w zależności od wielkości zamówienia) też bardzo ciekawy, ponieważ sprzedawca nic nie traci dostając dodatkowy towar, a może tylko zyskać, jeżeli się przyjmie.

Jeżeli chodzi o moje własne pomysły, to też bym celował coś w ten deseń jak proponujecie. Może jakieś krótkie broszurki dla sprzedawców/sklepów, w których byłaby przedstawiona oferta, a gdzie możnaby wyeksponować rajstopy dla facetów.
Również możnaby dawać w ramach "gratisów" przy zamawianiu rajstop takim sklepom fajne plakaty czy kalendarze - jeżeli byłoby to zrobione w dobrym stylu, czyli np. fajne, ciekawe zdjęcie Pani i Pana w rajstopach, to mogłoby się przyjąć, zwłaszcza w sklepach które nie są sieciówkami i po prostu byłaby szansa, że taki gadżet będzie elementem urozmaicającym wystrój. Standy byłyby świetne, ale to już większy koszt i więcej pracy.
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 23 lut 2013, 22:18

Niektóre firmy produkujące rajstopy tworzą reklamę na tekturowej wklace na której "nawinięte" są rajstopy. Może i przy zmianie jakikolwiek opakowań rajstop produkowanych przez Knittex załączyć (nawet na 1/4 opakowania) reklamę męskich rajstop np. Kup dla swojego mężczyzny męskie rajstopy...
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 23 lut 2013, 22:23

Te wkładki najczęściej są niezadrukowane a to jest fajny pomysł.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 24 lut 2013, 00:55

Popieram reklamę na wkładkach do damskich rajstop.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 24 lut 2013, 10:52

Ciekawy jestem jak oceniacie wyroby KNITTEXA, te które dostaliście jako egzemplarze testowe kilkanaście miesięcy temu.
Sam po tych kilkudziesięciu razach zauważyłem, że są bardzo trwałe. Anie jedne ani drugie nie potargały się, nie pozaciągały. Czarne zmechaciły się troszkę za to szare wciąż są w świetnej formie. Poza nierówno uszytym podwójnym klinem na przodzie dalej są wygodne i ładne. Trwałe przy praniu bez specjalnych zabezpieczeń w pralce.

A co wy sądzicie po czasie o tych wyrobach ?

Czy jakieś egzemplarze testowe wam jeszcze pozostały ?

Niestety nie było mi dane dostać cieńszych modeli więc nic o nich nie wiem.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 24 lut 2013, 10:58

Ja nic nie dostałem i nadal nie spotkałem tej firmy w sklepach.
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 24 lut 2013, 13:05

Ja do testowania dostałem dwie pary rajstop. Te cieńsze 20 den, były czarne (fajny mat) z całościowym klinem. Wytrzymały ok 3 tyg. Były wygodne więc byłem zadowolony no i szkoda że tej oferty Knittex nie wprowadził do sprzedaży. Te grubsze, to rajstopy o grubości 60 den, koloru szarego z przednim klinem. Noszę rzadko bo 60 den dla mnie to raczej na duże mrozy ale są całe i wygodne w użytkowaniu. Polecam. Ta grubość jest chyba w ofercie sprzedaży.

Generalnie lubię też cienkie megginsy ale tych z firmy Knittex nie ma w ofercie. Mam na myśli grubość 20 den bo to doskonała alternatywa pod spodnie na łagodną zimę i chłodną wiosnę. Jest to praktyczna alternatywa dla kaleson no i praktyczna w użytkowaniu. Dostępne oferta meginsów 20 den z Adriana,jest dobra jakościowo i wygodna w użytkowaniu, niestety w wysokiej cenie bo 18 zł za grubość 20, den to cena raczej zaporowa...
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 24 lut 2013, 18:56

mam obydwie pary 60 które dostałem. nie do zdarcia są zwłaszcza szare. najczęściej tej zimy je noszę. te czarne to jakąś dziwną przędzę mają. się mechaci i w ogóle jakaś taka ścierana jest,ze naskórek mi ściera. Te szare wymiataja materiałowo. Miłe i wygodne oczywiście poza tym szwem krzywym :)
Też ciekawy jestem cieńszych wyrobów, ale nie dostałem
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 24 lut 2013, 20:38

Czyli masz dokładnie takie same odczucia jak ja. Zdaje się, że cieńsze dostał MusicManiac albo Phmenpl. Przypomnieć się który je dostał.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 24 lut 2013, 21:57

Ja dostałem całkiem niedawno te cienkie z tatuażem w koloże jasny beż, ale jeszcze ich nie mierzyłem nawet. Oprócz nich dostałem jeszcze te ze skarpetami grubszymi (miałem je raz na nogach i ogólnie nawet spoko) i takie same jak kasior, czyli 60den szare (fumo?) tylko szew mam prosty :-P ale ich nie nosiłem tej zimy bo zapomniałem o nich (leżą sobie w szufladzie gdzie mało zaglądam).
Generalnie to z wyrobów Knittexa jakie otrzymałem, to mogę powiedzieć iż są dobre jakościowo.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 26 lut 2013, 12:21

Ja się przyznam,ze z tego wszystkiego w ogóle nie wyslałem tej ankiety. Oczywiście rozmawialem z p. Renatą i pzrekazałem wrażenia jej ale pewnie dlatego,że nie odesłalem to nie podsyłaja nastepnych do testów ;) A szkoda.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 26 lut 2013, 16:15

Załatwiając dziś sprawy na mieście, postanowiłem wejść do kilku sklepów z rajstopami po drodze i zapytać o wyroby Knitexa. W żadnym ze sklepów nie było nawet damskich rajstop tej firmy, a często sprzedawcy sprawiali wrażenie jakby pierwszy raz słyszeli nazwę tej firmy.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 26 lut 2013, 19:56

Może do Warszawy jeszcze nie dowieźli. Popularne na południu.
dr.eklektyczny
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 26 lut 2013, 19:58

Kasior nam też nic więcej nie podesłali. To tylko do Nero coś dociera sporadycznie.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 26 lut 2013, 22:32

Do mnie również przysyłają (jak pisałem chyba w innym poście), ale to tylko dzięki nero, bo jak pytał kiedyś na forum czy ktoś jest chętny na darmową parę rajtek na szczupłego do 180cm to się zgłosiłem. Od tamtej pory czasem coś tam przyślą, ale ani opakowania, ani wiadomości... nic. Rajtki zapakowane w folię, wsadzone w kopertę i wysłane, zupełnie niespodziewanie. :-D
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 26 lut 2013, 23:27

A ty w zamian odsyłasz im opinię na temat wyrobu ?
dr.eklektyczny
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 26 lut 2013, 23:28

Pani Renato! Jeśli czyta pani nasze forum to proszę włączyć się do dyskusji.
dr.eklektyczny
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 27 lut 2013, 18:23

Czytając ostatnie posty wywnioskowałem, że rajstopy den 60 w kolorze szarym są wykonane z innej przedzy niż czarne. Czy faktycznie tak jest? Bo czarne mnie nie za bardzo przekonały, są jakieś grube, jakby - bawełniane ;-). Oczywiście jakoś wykonania rewelacja tylko ta przędza.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 28 lut 2013, 20:15

Jak na razie to w opini większość te szare są o wiele lepszej jakości. Lepszy wyglą, lepsza trwałość, lepszy komfort noszenia. To jest dobry sygnał dla Knitexa.
dr.eklektyczny
carin
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: carin » 02 mar 2013, 01:48

Kurde, wszyscy dostają rajtki za darmo :shock: Chyba coś mnie minęło... Weźcie odeślijcie im jakieś opinie. Żeby się firma nie zniechęciła przynajmniej. Mimo wszystko ja bym się czuł zobowiązany żeby jakoś im odpowiedzieć jak już wysyłają :roll:
ODPOWIEDZ