W samych leginsach? A nie było jej zimno w piersi?Radziu pisze:Ale w zamian masz spodnie, a ona nie miała. Była w samych leginsach i nawet nie miała na tyłku swetra imitującego tunikę.
Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ogólnie jest moda na obcisłe ciuchy więc legginsy królują, często zakładane jako spodnie. Niestety sporo potworków tak chadza (amerykanizuje się nasze społeczeństwo).
Patrząc na jednego takiego hipopotama w intensywnie niebieskich rajstopach i mini spódniczce znowu zacząłem się zastanawiać w czym jestem od niej gorszy, że ja muszę chodzić w spodniach a ona może jak chce.
Patrząc na jednego takiego hipopotama w intensywnie niebieskich rajstopach i mini spódniczce znowu zacząłem się zastanawiać w czym jestem od niej gorszy, że ja muszę chodzić w spodniach a ona może jak chce.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Na gołe nogi czy rajstopy. U mnie dzisiaj było 18 stopni, ale tak zimny wiatr wiał, że mimo 15 den pod spodniami czułem chłód.Radziu pisze:Dziś otworzyłem sezon na krótkie spodenki.
I dobrze, ze dziewczyny nie parzą na swoje kształty i chodzą tak jak lubią. To powoduje zabicie społecznej pseudo kontroli co komu wolno, a co nie. Przy tej okazji i my możemy odważniej się pokazywać publicznie.byczunio pisze:Patrząc na jednego takiego hipopotama w intensywnie niebieskich rajstopach i mini spódniczce znowu zacząłem się zastanawiać w czym jestem od niej gorszy, że ja muszę chodzić w spodniach a ona może jak chce.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Na gołe nogi i wcale nie było mi zimno. W długich spodniach też bym wytrzymał, ale z rajstopami pod spodnie to już napewno nie.papa_smerf pisze:Na gołe nogi czy rajstopy. U mnie dzisiaj było 18 stopni, ale tak zimny wiatr wiał, że mimo 15 den pod spodniami czułem chłód.Radziu pisze:Dziś otworzyłem sezon na krótkie spodenki.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Z cyklu rozpoczęcie sezonu - dziś rozpocząłem sezon rowerowy
Jak wyjeżdżałem było 15 stopni i pochmurno, zapowiadali nawet deszcz, sprawdzałem pogodę na onecie i miało być do 16stopni, więc pomyślałem, że w legginsach będzie w sam raz, ale po godzinie jazdu zrobiło się ciepło, za ciepło. Później słońce zaczęło wychodzić i myślałem, że się rozpuszczę, próbowałem leginsy podwijać, ale to nie wygodne. Jak wróciłem do domu okazało się, że jest 20 stopni.
ONET kłamie
Jak wyjeżdżałem było 15 stopni i pochmurno, zapowiadali nawet deszcz, sprawdzałem pogodę na onecie i miało być do 16stopni, więc pomyślałem, że w legginsach będzie w sam raz, ale po godzinie jazdu zrobiło się ciepło, za ciepło. Później słońce zaczęło wychodzić i myślałem, że się rozpuszczę, próbowałem leginsy podwijać, ale to nie wygodne. Jak wróciłem do domu okazało się, że jest 20 stopni.
ONET kłamie
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam