Golenie - Depilacja
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Po maszynce do golenia pojawiały się zaczerwienienia i pieczenie skóry, a po paru godzinach już kłuło. Damy mają mniej nakładających sie na siebie części skóry i to nie przeszkadza, ale mnie kłuło jak diabli. Po depilacji tego nie ma, lekkie zaczerwienienie po posmarowaniu kremem znika po paru minutach i łono jak u niemowlaka.
O kremach się nie wypowiadam, bo pojęcia nie mam, ale słyszałem, że do części intymnych się ich nie stosuje.
O kremach się nie wypowiadam, bo pojęcia nie mam, ale słyszałem, że do części intymnych się ich nie stosuje.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
dobrze,że się nie dalam namówic na papki z cukru...chociaz Carin się pojawia...albo na jakies laserowe depilatory
Papa smerf tez experymentuje z ultradźwiękami...hmmm jeszcze on zniknie
A ostatnio oglądalam na discovery o wehikule czasu i bylo cos wlasnie o laserach..i światach równoległyh...być może uzytkownicy laserów podrózują w czasie , albo sie przenieśli do świata równoległego...albo spopielilo ich razem z wlosami..... jak na gwiezdnych wojnach, ewentualnie na star trek...
Wniosek najlepsza maszynka, zwykly depilator...:) bo z chemia też różnie bywa( film miś- chociaż akurat taki brak wlosow bylby dobry.....)
Papa smerf tez experymentuje z ultradźwiękami...hmmm jeszcze on zniknie
A ostatnio oglądalam na discovery o wehikule czasu i bylo cos wlasnie o laserach..i światach równoległyh...być może uzytkownicy laserów podrózują w czasie , albo sie przenieśli do świata równoległego...albo spopielilo ich razem z wlosami..... jak na gwiezdnych wojnach, ewentualnie na star trek...
Wniosek najlepsza maszynka, zwykly depilator...:) bo z chemia też różnie bywa( film miś- chociaż akurat taki brak wlosow bylby dobry.....)
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Takim największym sprawdzaczem lasera miał byc Stanisław. I już się nie pojawia na forum choć u "Antyfaceta" coś tam ostatnio skrobnął. Ja to nie za bardzo mogę sprawdzać laser na sobie bo chociarz mam jasną skórę to mam też jasne włosy a takich laser nie "łyka". Moich włosów na nogach do pewnego stadium na nogach nie widać na zywo i pod rajstopami.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Na wszelki wypadek, gdybyś kupił, to muszę Ci powiedzieć, że równy z Ciebie chłop i nieźle się dyskutowało. Żegnajbyczunio pisze:Dlatego mam coraz wieksze wątpliwosci, czy nalezy go kupować...
Właśnie mi żona zaglądając przez ramię podpowiedziała: " kup, to nie bedziesz miał czasu na forum"
Poszperaj po forum, a odpowiedź znajdziesz.Rajteki pisze:Jak nago chodzisz. :lolol
Najczęściej anihiluje co widać szczególnie po Stanisławie z Tarnowa. Nawiasem tydzień temu tam byłem i go nie spotkałem, będę tam jeszcze w sobotę, więc ponownie będę szukał. Niestety mam możliwość tylko w naszym wymiarze i czasoprzestrzeni.Rajteki pisze:A ten laser jak działa? Wypala? I wyrywa też?
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Hah Mnie tam cukier jeszcze nie przeniósł w świat równoległy A zwarzywszy na to jak delikatną mam skórę, jest jedynym dobrym rozwiązniem, jeżeli chodzi o depilację miejsc intymnychdobrze,że się nie dalam namówic na papki z cukru...chociaz Carin się pojawia...
btw. trzymajcie za mnie kciuki. próbuję walczyć depilatorem na udach i booooli bardzo...
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt: