Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wcale, że nie.tom49 pisze:Ale jeszcze trochę za wcześnie na krótkie spodnie
W sobotę wymieniałem syfon pod zlewozmywakiem w kuchni i okazało się, że w nowym jest nieco krótsza rurka odpływowa i potrzebuję dodatkowego kolanka, by go podłączyć. Ponieważ mi się śpieszyło, załozyłem tylko buty i kurtkę i pognałem do sklepu (15 min tam i z powrotem mam do składu Brico Depot). Byłem więc w krótkich spodniach jeansowych założonych na grube, bawełniane, szaroniebieskie rajstopy. Wcale nie było za zimno. Jedna kobieta po drodze tylko się spojżała na mnie jak na wariata, więc ładnie powiedziałem jej "dzieńdobry", reszta ludzi, a w sklepie był lekki tłumek, wogóle nie zwracała na mnie uwagi.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Kiedyś za szczeniackich czasów kolega każdej napotkanej osobie mówił trzy bobry - większość odpowiadała dzień dobry.
W przypadku uciążliwego wpatrywania się można spróbować - przepraszam, czy my się już kiedyś nie spotkaliśmy? lub tym podobne.
W przypadku uciążliwego wpatrywania się można spróbować - przepraszam, czy my się już kiedyś nie spotkaliśmy? lub tym podobne.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
W Wawie wczoraj wieczorem też była zadymka, widoczność mniej niż 50 metrów.
[ Dodano: 2009-03-25, 11:30 ]
A w kwestii tekstów jak się ktoś gapi, to moja Żonka fajnie ludzi gasi. Jak ktoś się na mnie gapi, to mówi, chyba się pani/panu spodobałeś. A mówi to na tyle głośny żeby ta osoba usłyszała. Czasami teksty są bardziej szczegółowe - chyba pani spodobały się twoje spodnie, albo twoje paznokcie itp.
[ Dodano: 2009-03-25, 11:30 ]
A w kwestii tekstów jak się ktoś gapi, to moja Żonka fajnie ludzi gasi. Jak ktoś się na mnie gapi, to mówi, chyba się pani/panu spodobałeś. A mówi to na tyle głośny żeby ta osoba usłyszała. Czasami teksty są bardziej szczegółowe - chyba pani spodobały się twoje spodnie, albo twoje paznokcie itp.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
napisałam BEZ OBRAZY ( Radziu to nie nowa moda a transwestytyzm bo to juz poprostu upodobnienie się do kobiet- nadawanie sobie żeńskich imion itd- ALE NIE O TO TU CHODZI!!!!)- ok!! więc hmm nie przeszkadzaja paznokcie i jak pisałeś
ogólny wygląd(opisywaleś jak malżonka reaguje na ciekawskich ludzi -a nie toleruje rajstop- i to mnie dziwi...hmmmmmmmmmmmm
ogólny wygląd(opisywaleś jak malżonka reaguje na ciekawskich ludzi -a nie toleruje rajstop- i to mnie dziwi...hmmmmmmmmmmmm
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: