Co dzisiaj na nogach ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Gaduła
- Kontakt:
Re: Co dzisiaj na nogach ?
Dusiek, jak Cię zrobię udusiek ! ładujesz ostrym unisex'sem ! i dobrze tak trzymaj! ale kłaki na nogach !!! zlituj się !
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam Super tylko trochę nie pasują te spodenki ale to jest moje zdanie
Nogi zgrabne
Nogi zgrabne
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dzisiaj bez rajstop . Nie wychodzę z domu, to nie zakładam. Wczoraj za to miałem Gatta Estella 15 DEN kol . Sebbia 2 . Były w porządku jak na taką temperaturę za dnia dopóki nie musiałem postać na przystanku ze 40 min. . No i zaczęło robić się mi zimno . Cienkie rajtki są dobre w chłodną aurę ale trzeba jednak być w ruchu . Jakiś spacer itp. Nie przewidziałem że będę aż tyle czekał no i d.. zmarzła. ;).
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Wczoraj bardzo intensywny dzień różnych zajęć, ale też w pomarańczowych rajstopach 60 DEN. Pomarańcz nie co ciemniejszy od klasycznego, ale też intensywny. Dzisiaj na nogach bardzo intensywnie błyszczący błękit 60 DEN. Mniej więcej coś takiego, tylko w błękicie.
https://ae01.alicdn.com/kf/Se00298c309d ... 1d903.jpeg
https://ae01.alicdn.com/kf/Se00298c309d ... 1d903.jpeg
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam dziś rajstopy kupione w action miłe w dotyku fajnie się nosi
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dziś do pracy na 12h dyżuru założyłem pod spodnie czarne rajstopy Gatty - Control Press 20 Den z profilaktycznym, stopniowanym uciskiem.
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja dziś mam Gattę 15 DEN Comfort Line ,granatowe. W Biedronce dziś widziałem promo na Gattę , przy zakupie dwóch sztuk po 5,5 zł. Tylko że niestety. przeważnie kolor to tylko czarny mają .
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dzisiaj od rana na nogach jasno szare czterdziestki. Gładziutkie bez wzorów i bardzo miłe w dotyku. Niestety nie pamiętam jakiej firmy, ponieważ swoje skarby kupuję w przeróżnych firmach i trudno byłoby wszystkie spamiętać.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dziś wybrałem Gattę 40 DEN Bottel Green. czyli taka ciemna zieleń. Jest już dość chłodno więc przestawiłem się z 15 DEN na grubsze rajstopy. Widziałem dziś młode kobiety w mini i cieniutkich rajstopach .Widocznie im chłód aż tak nie przeszkadza .
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dzisiaj rajstopy z PEPCO wzorzyste. Cena 12 złotych i za tą cenę chyba warto kupić. Rozmiar 4 ale jakaś mała ta czwóreczka. Mam 176 cm i są na styk, w dupsku trochę wąskie z niewielką tendencją do zjeżdżania. Nosiłem je dzisiaj na mieście, mam nieogolone nogi i zauważyłem że wzorek idealnie komponuje się z moimi kudłami.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja na dziś wybrałem z kolekcji Gabrieli ,40 DEN w kolorze Deep Neavy . Dorze dopasowane rozmiarowo , materiał bardzo przyjemny.
Ten kolor też mi odpowiada ,choć myśłałem przed zakupem w internecie ,że będzie trochę jaśniejszy. A to jest taki granat wchodzący w czerń. Troche jest zrobiony jak Gatta 40 DEN ,z tym że w kolorze ciemna zieleń Bottel Green ,którą mam. Takie rajstopy w kolorze "czarnej" zieleni to widziałem parę razy w telewizji u dziewczyn , które tańczą taniec ludowy w krótkich spódnicach i czarnych butach .
Ten kolor też mi odpowiada ,choć myśłałem przed zakupem w internecie ,że będzie trochę jaśniejszy. A to jest taki granat wchodzący w czerń. Troche jest zrobiony jak Gatta 40 DEN ,z tym że w kolorze ciemna zieleń Bottel Green ,którą mam. Takie rajstopy w kolorze "czarnej" zieleni to widziałem parę razy w telewizji u dziewczyn , które tańczą taniec ludowy w krótkich spódnicach i czarnych butach .
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A dzisiaj spódniczka rajstopy i sandałki na koturnie tylko koszulka męska
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja mam dziś 60 den szare.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja dzisiaj po południu w rajtkach grafitowych moraj 20 den. Oczywiście na mieście bo w domu chodzę w samych gaciach i rajstop nie zakładam.
https://www.youtube.com/shorts/sfrW5ge1 ... ture=share
https://www.youtube.com/shorts/sfrW5ge1 ... ture=share
Ostatnio zmieniony 16 gru 2023, 18:51 przez krzysiu20, łącznie zmieniany 1 raz.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
stringi cieliste, ecru 8den sesto senso plus spódniczka szara materiałowa.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wczoraj mimo że już była temp. parę stopni powyzej zera ubrałem rajstopy dawno nie noszone 40 DEN z Gabrielli w kol .białym .Nie był to dobry pomysł .bo zrobiło mi dość gorąco. Dziś cienkie 15 DEN z Gatty, w kolorze grafitowym ,bezmajtkowe ,T- band . Mogę je tylko chwalić ,poza jednym , że w pasie roluje się ściągacz. Gdyby nie to ,byłyby idealne.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dzisiaj udało mi się znaleźć w mojej garderobie nową zapomnianą parę rajstop. Na dzisiejszą zimną pogodę w sam raz.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja dzisiaj legginsy gym glamour 2.0
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dzisiaj rajstopy których jeszcze nigdy nie miałem: Knittex NOQ Aloe Fresh 20 den. Kupiłem w Biedronce na obniżce po 6 pln. W tej cenie wypas, "francja, elegancja" . Delikatny połysk, przyjemny materiał, naturalny ładny kolor i chyba będą trwałe. Chyba trzeba będzie kupić więcej.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Marylin super 15 - kupione wczoraj.
Jakieś to takie... Dziwnie ten kolor czarny wygląda gdy patrzę na nogi, nie są jakieś miłe w dotyku dla mnie, bez części majtkowej... Kurcze no, już Carla bonetti z biedry lepsza jak dla mnie...
Cóż, idziemy dalej.
Wstrzymało sprzedaż conte na razie, więc próbujemy innych.
Na dziś kupiłem Noq classic 15 den z Lidla, zobaczymy co i jak :))
Jakieś to takie... Dziwnie ten kolor czarny wygląda gdy patrzę na nogi, nie są jakieś miłe w dotyku dla mnie, bez części majtkowej... Kurcze no, już Carla bonetti z biedry lepsza jak dla mnie...
Cóż, idziemy dalej.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Conte widziałem wczoraj w sklepie z rajstopami. Chyba jeszcze ze starych dostaw. Johnwick warto poszukać po małych prywatnych sklepikach, a przy okazji podpytać sprzedawców jakie oni rajstopy polecają.johnwick pisze: ↑28 gru 2023, 12:25 Marylin super 15 - kupione wczoraj.
Cóż, idziemy dalej.