Co się działo ze stroną?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Co się działo ze stroną?
Na ovh domeny sporo tansze. Trzeba patrzeć na cene przedłużenia nie cene przy zakupie.
https://www.ovh.pl/domeny/cennik/
https://www.ovh.pl/domeny/cennik/
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
anipoki: mylisz się, cena kupna rzeczywiście jest niska ok 10zł, ale cena przedłużenia to koszty od około 50 zł, dlatego też pytam o koszt hostingu, bo można to w miarę tanio załatwić.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Sprawa wygląda tak, że Kasior miał problem zebrać na tyle kasy, aby pokryć koszty poprzedniego serwera, pomimo, że była wcześniej oglaszana zbiórka. Musiał i tak pokrywać resztę, dlatego strona zniknęła na jakiś czas. Po mojej propozycji wznowienia na tańszym serwerze strona działa, ale ile tańszy jest ten hosting, nie wiem. Najwazniejsze chyba jest to, że strona nadal działa, a nie to jaki ma adres.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Rajart proszę usuń to przekierowanie i nie rób więcej takich rzeczy bez kontaktu ze mna Dotychczasowy adres strony jest ok.rajart pisze:Witam.
Podpiąłem stronę pod adres:
http://www.wrajstopkach.eu
...
Jak nie pasuje adres, to usunę :)
Nie będziemy nic usuwać aczkolwiek porządki by się przydały. Ja niestety nie mam czasu od jakiegoś czasu, bo mi się rodzina powiększa i niebawem powiększy się o kolejnego członka i sporadycznie tu zaglądam. jak ktoś jest chętny i czuje się na siłach oraz zna skrypt phpbb3 to możemy pogadac o moderowaniu.Danon pisze:A po co cokolwiek zamykać? Co do zakładania nowych tematów - każdy może to zrobić.
To forum do czegoś służy i dla każdego użytkownika jest do czegoś potrzebne. Zazwyczaj chcemy dzięki niemu rozwiązać jakieś swoje większe czy mniejsze problemy. Skoro się one rozwiążą, po co na siłę tworzyć tematy i wciągać innych do dyskusji....
Dokładnie tak jest. Mieliśmy domenę unisexfashion.pl ale koszty zaczeły być za duże w związku z tym odpuścilem ja. Teraz też jest domena kupiona tyle,ze tańsza - bydgoszcz.pl.anipoki pisze:Domeny wcale nie są tanie. Owszem za pierwszym razem można wykupić na rok za niewielkie pieniądze, ale już kolejne lata wychodzą drogo.
Tak już bywa,ze nie do wszystkich dojdzie bo serwer pocztowy (w tym wypadku juz z nowego hosta) wstrzyma ileś wysyłek bo myśli,że to spamy sa.bartecki3g pisze:Ja na maila również nic nie dostałem, myślałem że form przestało istnieć :(
Taptalk ma problem ze znalezieniem forum, ciągle idzie do starego adresu. mam nadzieje,ze niedługo sie to zmieni i ruszy. Też tego uzywałem i mi brakuje.lyncz pisze:Nie mogę jeszcze forum na Taptalku. Nie wiem czy to zamierzone czy jakiś błąd, ale na chwilę obecną nie mogę w aplikacji znaleźć forum i go dodać.
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Fajnie że forum wróciło , pozdrawiam Wszystkich!
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja zwykle wchodziłem na forum przez wyszukiwarkę google, dopiero teraz udało mi się tu znów trafić.
edit: czy tylko ja mam problem z założeniem nowego tematu?
"Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Field 'topic_id' doesn't have a default value [1364]
Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem."
edit: czy tylko ja mam problem z założeniem nowego tematu?
"Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Field 'topic_id' doesn't have a default value [1364]
Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem."
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Kasior, faktycznie jest jakiś problem z zakładaniem nowych tematów. Zerknij co się stało jak będziesz miał trochę czasu
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Moim zdaniem pasuje coś zrobić jeśli chodzi o pozycjonowanie w wyszukiwarce Google. Sam ledwo i po długim czasie znalazłem forum gdyż cały czas wyskakuje avx.pl nieaktywne...
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Tygodniowo mniej jest wpisów, niż poprzednio jednego dnia. A może jednak nikogo to już nie interesuje, bo google po wpisaniu pełnej nazwy forum "nowa moda unisex" pokazuje stronę od razu na pierwszym miejscu.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Właśnie źle szukałem. Może i masz rację. Temat raczej wyczerpany i nowi użytkownicy nie dochodzą. Trochę to smutne w sumie. Do niedawna miałem nadzieję, że moda się rozwinie pójdzie do przodu i będzie stosowana bardziej powszechnie tak jak rurki, pamiętam jak było o rajstopach męskich w ddtvn. Ale cóż raczej się z tego śmieją i coraz bardziej upewniam się że pod spodnie tylko będą noszone i tyle...