Rozstanie

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

meras

Post autor: meras » 13 maja 2008, 09:16

latem ja właśnie chodzę w gattcie 8den eve,może są inne ale nie miałem jeszcze okazji ich sprawdzić
Radziu

Post autor: Radziu » 13 maja 2008, 20:56

papa_smerf pisze:Ja też o dziwo w dalszym ciągu w rajstopach. Coś ze mną już nie tak, bo bez rajstop mi zimno. Tylko przez trzy dni w tym roku nie miałem rajstop na sobie. Myślę, że próg termiczny zrzucenia rajstop dla mnie z 18 stopni przesunął się na jakieś 25 stopni.
To jak Ty się ubierasz w zimie :?: Dla mnie 20 stopni zaczyna być progiem do zmiany długich na krótkie, oczywiście bez rajstop ;-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 14 maja 2008, 11:41

Radziu pisze:To jak Ty się ubierasz w zimie
W grubsze niż teraz.
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 14 maja 2008, 11:54

dla mnie juz jest za cieplo. fakt rano czy wieczorem mozna jak najbardziej nosic. mysle, ze papcio nam sie przyzwyczail i to mocno do rajstop, albo jest cieplolubny.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 14 maja 2008, 23:30

Ostatnie ranki i wieczory faktycznie były chłodniejsze - dobra nasza :-) , ale w dzień to już ciężko wytrzymać na słońcu. Zaczynam kombinować z lycrowymi podkolanówkami (może zakolanówkami się uda :-) )
mancik

Post autor: mancik » 15 maja 2008, 07:25

Wczoraj wieczorem mialem wyjscie i ubralem rajstopy pod spodni.Byly to 15 ki.Wieczorem bylo chlodno i nie bylo mi za goraco w rajstopach.No i oczywiscie uczucie cudne.Tez mysle zeby w lecie probowac ubierac podkolanowki.Zawsze to troche milego dotyku nozek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 15 maja 2008, 10:51

rajstopy pod krótkie spodnie można nosić przy każdej temperatusze (od -20 do +30 st C).
ODPOWIEDZ