Legginsy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Thorki
- Początkujący
- Kontakt:
- jojo
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Też się zastanawiam od pewnego czasu nad legginsami. Bardzo fajne są takie, w których jeszcze można od czasu do czasu zobaczyć dziewczyny - czyli do ok. połowy łydek, czarne, połyskujące, które przypominają trochę takie grubsze rajstopy (np. 60den). Widzę, że Gatta ma dość ciekawe legginsy w swojej ofercie - polecilibyście któreś z nich w w/w klimatach? Znajdę coś takiego w ogóle w sklepie? Będę musiał trochę pewnie pochodzić i poszukać...
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Też mi się wydaje, że rozsądek powinien nieraz brać górę.dr.pantyhose pisze:Takie mi się podobają tylko kasy szkoda.
http://www.mytights.com/mytights/4070.html
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A pamiętacie taki zespół Milli Vanilli z lat 80 ? Panowie (co się później okazało nie umieli śpiewac i nie znali podobno języka angielskiego, byli tylko wynajęci przez śpiewaków) występowali w kilku teledyskach w leginsach.
http://pl.youtube.com/watch?v=t0qTOkUPl ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=t0qTOkUPl ... re=related
-
- Dyskutant
- Kontakt:
O jak super, że ktos odkopał temat
Kupiłem sobie dzisiaj czarne legginsy 60den Fiore (13% elastan, 2% bawełna, 85% polamid, sredni polysk) - super sprawa Naprawdę przylegają elegancko, nigdzie nie uwierają - jedyny minus jest taki, że już po jednym dniu noszenia pod sztruksami widać, że są używane Ciekawe, jak długo "pożyją". Niestety nie było grubszych - moglem kupić tylko te z Fiore - przeszedlem 6 czy 7 sklepików z bielizną i tylko 1 znalazłem legginsy Nie wiem, gdzie te wszystkie dziewczyny je kupują w takim razie?
Mam od razu konkretne pytanie. Trochę z kategorii tych głupich/banalnych
Jak to jest z połączeniem rajstopy-legginsy? Czy mogę bez obawy założyć pod legginsy jakies grubsze rajtki np. 40 do 60 den? Chodzi mi o to, czy po prostu nie powstaną w ten sposób jakies zaciągnięcia/oczka/uszkodzenia? (zarówno w rajstopach jak i legginsach)
Od razu uprzedzę kolejne stwierdzenia. Tak - jestem niesamowitym zmarzluchem! Mam naprawdę słabe krążenie w nogach.
Kupiłem sobie dzisiaj czarne legginsy 60den Fiore (13% elastan, 2% bawełna, 85% polamid, sredni polysk) - super sprawa Naprawdę przylegają elegancko, nigdzie nie uwierają - jedyny minus jest taki, że już po jednym dniu noszenia pod sztruksami widać, że są używane Ciekawe, jak długo "pożyją". Niestety nie było grubszych - moglem kupić tylko te z Fiore - przeszedlem 6 czy 7 sklepików z bielizną i tylko 1 znalazłem legginsy Nie wiem, gdzie te wszystkie dziewczyny je kupują w takim razie?
Mam od razu konkretne pytanie. Trochę z kategorii tych głupich/banalnych
Jak to jest z połączeniem rajstopy-legginsy? Czy mogę bez obawy założyć pod legginsy jakies grubsze rajtki np. 40 do 60 den? Chodzi mi o to, czy po prostu nie powstaną w ten sposób jakies zaciągnięcia/oczka/uszkodzenia? (zarówno w rajstopach jak i legginsach)
Od razu uprzedzę kolejne stwierdzenia. Tak - jestem niesamowitym zmarzluchem! Mam naprawdę słabe krążenie w nogach.