Rajstopy męskie Knittex

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 24 mar 2012, 11:54

byczunio pisze:A kobietę "boli" nie fakt a potencjalna opinia.
Popieram wypowiedź Byczunia w 100%. Ja w domu "pomykam" w rajtkach i się nie czaję przy znajomych, czy teściach. Na obiady niedzielne u teściów też zakładam rajtki (najczęściej "damski" odpowiednik Gratingów z Adriana) i chodzę oczywiście boso, bo nie mam kapci u teściów.
Wracając do wypowiedzi Byczunia, to nadmienię fakt, że chadzam po domu wyłącznie w balerinach i zdaża mi się również po podwórku, ale na moją propozycję wychodzenia w balerinach gdzieś dalej, czy na wycieczki do lasu nawet, narazie spotkałem się z odmową.
Prawdopodobnie większości kobietom właśnie o to chodz, aby uniknąć jakichś niestosownych komentarzy na nasz temat. :-(

P.S. Do Nera i Igi. Mogę ewentualnie się "załapać" na testy, chociaż nie wiem czy wbiję się w rozmiar 3. Niestety zawszę kupuję rajtki w rozmiarze 4 :-(, bo mam 180cm wzrostu, ale ważę raptem 68kg, tak że należę do tych "szczupłych".
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Awatar użytkownika
Jonasz
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Jonasz » 24 mar 2012, 15:42

Też chętnie przetestowałbym rajstopy Knittex , mam niestety rozmiar jak byczunio
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 24 mar 2012, 18:03

dr.pantyhose pisze:Czyli znajomi i rodzina wprowadzeni w temat. To dlaczego nie opisujesz ich opini czy komentarzy?
Bo i nie było co opisywać. Mnie jedynie mama kiedyś spytała "czy mam rajstopy na nogach", odpowiedziałem że tak, przeciw żylakowe i to wszystko. Nikt więcej nie pytał, nie dziwił się, nie komentował. Poniżej jedno z nielicznych moich wyjść (wakacje 2011), miałem wtedy 6 kg więcej. Ta pani za mną to nie moja pani, przypadkiem weszła w kadr :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 24 mar 2012, 21:04

nero pisze:Może ktoś będzie z rozmiarówki 3, do 70kg czyli dosyć szczupłe osoby?
To zależy jak wypadaja. Czasem pasuja na mnie 3 ale z reguły to 4.
bodex pisze:Ta pani za mną to nie moja pani, przypadkiem weszła w kadr
Ale sie lampi na ciebie, znaczy na twoje nogi :)
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 24 mar 2012, 23:04

Bodex, z daleka wcale nie widać, że jesteś w rajstopach. ;-)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2012, 03:12 przez tom49, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 24 mar 2012, 23:10

Mam nadzieję, że ta pani należycie opiekowała sie dzieckiem bo wpatrzona była w twoje nogi a nie w dziecko. Od razu to wpada w oko.
dr.eklektyczny
bodex
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: bodex » 25 mar 2012, 13:29

Ta pani faktycznie się na nogi zapatrzyła, ale ogólnie niewiele osób zwróciło uwagę. Wydaje mi się, że więcej osób się przyglądało mojemu szalikowi, też niezbyt męski był :-D
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 25 mar 2012, 18:36

byczunio pisze:Igo, opakowanie niewiele zmienia, bo i tak zawsze zostaje w domu. Chyba nikt nie nosi go poweszonego na szyi,

Nie oto chodzi czy ktoś bedzie je nosił na szyi ,ale o fakt ,że takie rajstopy są ,i to produkowane dla facetów.
Wielokrotnie powtarzany hipotetyczny przykład.Kobieta matka ,zona ,dziieczyna chce zrobić niespodziankę z jakiejś okazji i wpada na pomysł kupienia takiego towaru dla niego.
Bedzie jej łatwiej go przekonać ,że to jest produkt dla facetów wlaśnie przez opakowanie
na którym będzie napisane ,ze jest to dla facetów.
Inna sytuacja,kiedy tego gościa da sie namówić jej na noszenie rajstop,i załózmy przychodzi do niego kolega czy szwagier ,po prostu inny facet nie mający o tym pojecie ,ze są rajty dla facetów.To taki "nosiciel"zawsze może powiedzieć -Słuchaj stary,też nie miałem pojecia o tym ,że sa rajstopy dla facetów ,ale gdzieś mam pudełko po nich ,albo idź do sklepu z bielizną ,do takiego sklepu i sobie zobacz.
Pudełko jest tu decydujące myśle.Nawet ważniejsze niż to czy będzie tam rozporek ,klin duży ,średni,czy bez klina.
Chodzi głownie ,żeby ten towar leżał w sklepie z bielizną[może nawet w marketach obok damskich rajstop :-D ] i ludzie się oswoili ,ze też jest coś innego niż kalesony dla facetów.A wybór zostawić oczywiście im.
big fish
Awatar użytkownika
Iga
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Iga » 25 mar 2012, 18:52

Podzielam Twoje zdanie BF. Jak ktoś zacznie się burzyć można zawsze powiedzieć, "przecież to dla facetów no zobacz". My tak zrobiliśmy z moją Mamą i rajstopami Adriana. Podejrzewam, że moja mama już dawno wiedziała od "życzliwych", ale jak zobaczyła że to męskie to pewnie jej się lżej zrobiło. Tak sądzę.

Ja bym wolała, żeby były takie produkty dla facetów i żeby były dostępne. Bardzo by to ułatwiło nam życie a Polaków zbliżyło do cywilizowanych narodów (wiecie o co mi chodzi). Przecież facetów w rajstopach jest masa, tylko że boją się "co ludzie powiedzą".

Uważam też, że powinny być stylizacje na opakowaniach. Moda modą, ale można wybrać propozycje uniwersalne. Goły mężczyzna w rajstopach nie wytłumaczy facetowi jak ma się ubrać, żeby fajnie i z klasą wyglądać w tym produkcie.

Siedzę w temacie od kilku lat i znam wielu z Was, jak Wam ciężko coś dobrać, żeby nie wyglądać śmiesznie, żeby się dobrze czuć. Powinny być stylizacje.
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 25 mar 2012, 20:33

Igo ,jeżeli chodzi o stylizacje ,to ja sobie takowe odpuszczam.
Mi głównie chodzi ,zeby rajstopy męskie istniały jako alternatywa dla kaleson.
Nie ma nic przeciwko ,zeby inni nosili na wierzchu do spodni rybaczek,czy bojówek ,czy szortów .Ale ja akurat wybrałem rajstopy meskie ze względów docieplających nogi, pod spodnie;a potem zamieniłem na damskie -bo tańsze ,dostępniejsze, etc.
W kazdym razie ,jestem za męskimi mimo ,że teraz noszę damskie .
big fish
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 25 mar 2012, 21:27

Opakowanie, niewielka sprawa ale jednak otwiera inne spojrzenia na produkty. Producenci odzieży i dodatków mają naprawdę niesamowite możliwości... Rajstopy to towar który niekoniecznie może być użyteczny tylko dla kobiet!
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 25 mar 2012, 22:05

Z tym naciskiem na rozmiar 3 troszkę Knittex się wypuszcza w ślepą uliczkę, bo to rozmiar młodzieżowy, a nie męski.

Męskie rajstopy powinny mieć inna numerację.
Przykładowo

S - 170/80 wzrost/obwód pasa
M - 176/88
L - 182/96
XL 188/102
XXL - 194/108

To numeracja Aries. Ja wielki nie jestem i mogę wskoczyć zarówno w M jak i L, mam 80 kg 90 cm w pasie. Większość moich znajomych jest większa ode mnie. Tak więc rozmiar 3 z Knitex prawdopodobnie nie znajdzie klienta wśród mężczyzn, a młodzież nie kupi dopóki nie zaczną rajstop nosić powszechnie starsi.
Obrazek
Nylonowy
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Nylonowy » 25 mar 2012, 22:27

Widzę, że temat się mocno rozwija. Zastanawiam się czy w końcu chodzi o propagowanie czy testowanie, bo w takim razie nie do końca jest jasno napisane. Ja sam absolutnie nie trzęsę się jak osika kiedy mam założyć rajstopy, traktuję je jako "docieplenie" i o wiele większą wygodę niż kalesony (ew. nosząc megginsy) z tym, że rajstopy są zarazem już "skarpetą" więc 2 w 1. Do pracy w chłodniejsze dni bądź zimą naturalnie w rajstopach udaję się do pracy. Jedyny i to największy problem polega na konserwatywności poglądów najbliższych, którzy to jako pierwsi mogą się poczuć urażenie krytyką społeczną i dlatego nieprzyjemnie jest im robić przykrość, choć żona oswaja się z tematem i wpajam jej praktyczne aspekty, nie jest sama do końca otwarta jeszcze, nie wspominając o rodzicach/teściach. Pracuję nad tym cały czas i nie poddaję się, więc jeśli jest wymagana fota to może kiedyś już po testach też z dumą będę mógł ją wstawić. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
PS: może uda się wprowadzić jeszcze "szkotki" jak ta pierwsza czarna od lewej w logo strony, na lato mega ułatwiałaby życie, przewiew maksymalny, o tym tez nie zapominajcie :)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 25 mar 2012, 23:48

A mnie zastanawia jeszcze jedno. Czy rajstopy męskie znajdą swoje miejsce na półkach hipermarketów. Może być tak jak było z męskimi stringami. Weszły na rynek, wisiały w każdym sklepie wielkopowierzchniowym, po czym, jak na komędę wszędzie zniknęły. Pozostały jedynie na półkach specjalistycznych sklepów bieliźniarskich prowadzących wyroby ze średniej i wyższej półki.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 26 mar 2012, 00:33

Na świecie pojawił się ekskluzywny trend na męskie rajstopy. Skoro nawet Chińczycy je produkują a wcale niemało one kosztują w ich wydaniu to mam przeczucie, że nasz kolejny producent zbyt tanio też ich nie odda. Prawdopodobnie koszty uruchomienia tego wyrobu są zbyt duże aby przy małych ilościach sprzedawały się tanio. Jak myślicie ile sztuk Knittex może sprzedać na polskim rynku rocznie ?

1000 ?

Chcecie aby cena rajstop oscylowało w granicy 10 zł,
czyli mamy 1000 x 10 =10 000 zł

A ile trzeba wydać na promocję, reklamę, opracowanie, produkcje, materiały, pensję modela na okladkę.

Nawet jeśli wyrób się przyjmie i na całym świecie rocznie uda sie sprzedać 10 razy więcej to wychodzi tylko 100 tys zł.

Jaką cenę jesteście w stanie zaakceptować jeśli firma zrobi ten wyrób naprawde dobrze. Załóżmy, żę od strony konstrukcyjnej będą dopracowane (dopasowanie do anatomi męskiej. Przypominam, że najdroższe męskie modele na rynku kosztują w granicach 40 euro). Jakie kolory pragniecie kupować ?

Zaproponujcie cenę dla produktu taniego jak i dla najbardziej ekskluzywnego.

Kolory ? Ja proponuję na początek cztery: cielisty lekko opalony, cielisty neutralny, szary, czarny.
Potem mozna rozszeżać o wzory typu czaszki, tatu, itd.

Cena ? Dla wersji taniej 16 zł (tania wersja dla mnie to popularny wyrób damski wlożony w "męskie" pudełko oczywiście dobrej jakości), dla drogiej wersji (specjalna konstrukcja dopasowana do męskiej anatomii) około 35 zł.

Podaje przykład wersji drogiej: http://www.comfort4men.de/shop-european ... index.html

tylko ta cena ?

Napiszcie co sądzicie o tych propozycjach. Jak zbiorę propozycję cen i kolorów to zrobię ankietę.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 26 mar 2012, 21:00

byczunio pisze:Czy rajstopy męskie znajdą swoje miejsce na półkach hipermarketów.
Uważam,że to jest najważniejsza część w całej kampanii. To musi być i musi być widoczne. To nic,że przez jakiś bardzo nawet długi czas tylko "będzie", ale będzie i na pewno chociaż kilka, albo kilkanaście się sprzeda, ale najważniejsze, żeby przyzwyczajać społeczeństwo do tego,że jest coś takiego.
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 26 mar 2012, 22:11

Knitex powinien uczyć sie na błędach Lidy i Adriana.
Przede wszystkim jeżeli bedzie ten produkt ,to powinien trafić do sklepów.
Ja wiem,ze do tanga trzeba dwojga ,i że jest cieżko przekonac sprzedawców do zakupienia takiego towaru ,bo to towar niechodliwy.
Ale powinni tak właśnie próbowac .Sprzedaż przez internet się nie sprawdziła,w przypadku Lidy,i tak samo jest z Adrianem.
Z reklamą na bilbordach,czy w jakiś pismach kolorowych to strata pieniędzy.To nie jest rewelacyjny krem do opalania ,czy na zmarszczki,żeby pokazywać faceta odzianego w same rajty i wieszać na bilbordzie koło dworca centralnego w Warszawie .Efekt może byc taki ,ze będzie to temat do żartów.
Towar powinien być wyeksponowany w sklepie,i tyle.
Co do ich cen, to nie ma co tu roztrząsać tematu .
Sami widzą jakie konkurencja wystawiła ceny ,i towar nie schodzi gładko.
Powinni lekko zejść z ceny w stosunku do Adriana.
Bo przykładowo 20 pln za rajtki 20 den to jest zbyt drogo.
Damskie dobrej firmy kosztują poniżej 10 pln.To skąd u nich sie nagle cena taka wzięła?
Jeszcze miałbym sugestię ,żeby ten projekt rajstop 20 den ze skarpetą ,miał niższą skarpetę.Chodzi o to ,że te rajtki z LIdy miały to zrobione jako podkolanówkę ,a nie skarpetę.Dobra wysokość moim skromnym zdaniem to taka do połowy łydki.
big fish
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 26 mar 2012, 23:39

big fish pisze: Z reklamą na bilbordach,czy w jakiś pismach kolorowych to strata pieniędzy.
To teraz odpowiedzmy sobie na pytanie: jaki % facetów zna się na rajstopach, wie gdzie je kupować i na dodatek regularnie odwiedza sklepy z rajstopami? Uważam, że wynik oscyluje wokół góra 5% Jeśli tak jest to jak pozostała część, choćby 50% mężczyzn, ma się dowiedzieć że pojawiły się dla nich rajstopy męskie? Z półki sklepowej na którą nigdy w życiu nie patrzyli? Absurd!
Jedyną szansą na rozpowszechnienie się rajstop męskich jest właśnie intensywna kampania reklamowa w gazetach dla mężczyzn, dla kobiet także by wiedziały, że mogą zadbać w ten sposób o zdrowie swoich facetów. Ponadto cała nadzieja też w zainteresowaniu dziennikarzy, którzy chętnie podchwycą temat bo najpierw to będzie sensacja a ludzie uwielbiają oglądać sensację i karmić się czymś niezwyczajnym, zaskakującym. Od tego zacznie się przyzwyczajanie ich świadomości do produktu jakim są rajstopy męskie. Bilbordy także wzbudzą zaciekawienie i z pewnością w wielu umysłach patrzących na nie pojawi się pytanie "woow, to teraz są także rajstopy dla facetów?"
Przyzwyczajanie społeczeństwa musi więc najpierw zacząć się od odpowiedzi na pytania, które ludzie zaczną zadawać. Odpowiedzi te natomiast powinny właśnie zawierać się w reklamach, artykułach w prasie modowej i wywiadach z producentem.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 26 mar 2012, 23:58

A przede wszystkim ktoś znany i lubiany przez publikę (ksiądz Mateusz, Kusy i tp.) musi w telewizorni powiedzieć, że nosi męskie rajstopy. Albo jeszcze lepiej Lucy powinna Kusemu z Hameryki sprawadzić, "bo tam meny dbajom o siebie".
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 27 mar 2012, 00:37

nero pisze:[
Jedyną szansą na rozpowszechnienie się rajstop męskich jest właśnie intensywna kampania reklamowa w gazetach dla mężczyzn, dla kobiet także by wiedziały, że mogą zadbać w ten sposób o zdrowie swoich facetów. Ponadto cała nadzieja też w zainteresowaniu dziennikarzy, którzy chętnie podchwycą temat bo najpierw to będzie sensacja a ludzie uwielbiają oglądać sensację i karmić się czymś niezwyczajnym, zaskakującym. Od tego zacznie się przyzwyczajanie ich świadomości do produktu jakim są rajstopy męskie. Bilbordy także wzbudzą zaciekawienie i z pewnością w wielu umysłach patrzących na nie pojawi się pytanie "woow, to teraz są także rajstopy dla facetów?"
Też tak myślę. Samo wystawianie ich w sklepach nie wystarczy, choćby z racji tego, że nawet wiele kobiet woli kupować rajstopy "na bazarku" niż w markowym sklepie.
Teraz moda męska i tak zmierza w stronę unisex (rurki, chusty, jakieś obcisłe koszulki itd.) i coraz więcej osób akceptuje bądź nawet podoba im się ten styl. Więc dobra reklama to podstawa.
piot-rek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: piot-rek » 27 mar 2012, 09:05

big fish pisze: Jeszcze miałbym sugestię ,żeby ten projekt rajstop 20 den ze skarpetą ,miał niższą skarpetę.Chodzi o to ,że te rajtki z LIdy miały to zrobione jako podkolanówkę ,a nie skarpetę.Dobra wysokość moim skromnym zdaniem to taka do połowy łydki.
rajstopy te są dedykowane głownie do osób noszących garnitury (tak przynajmniej wyglądało to z okładki ;-) i tu podkolanówka to podstawa więc wysokość wbudowanej skarpety w lidzie była dobra, ale fakt że były one ogólnie masakrycznie niewygodne, co chwilę się zsuwały i były jak dla mnie bardzo nieprzyjemne, nie dziwię się że już ich nie ma
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 27 mar 2012, 14:04

nero pisze:Jeśli tak jest to jak pozostała część, choćby 50% mężczyzn, ma się dowiedzieć że pojawiły się dla nich rajstopy męskie? Z półki sklepowej na którą nigdy w życiu nie patrzyli? Absurd!
A kto powiedział,ze te rajty maja leżeć na półce na która nie patrzą???? Ty myślisz pewnie o stoisku z rajstopami, gdzie mało który zagląda, ale sa przecież stoiska i regały ze skarpetami i gaciami gdzie się zagląda i tam to powinno leżeć.

W marketach to najlepiej w ogóle zrobić kosz na środku z wielkim napisem NOWOŚĆ! lub PROMOCJA!! i to by dopiero było bo z ciekawości nie jedna kobieta by mężowi kupiła. Myslę o takich koszach -stand-ach jak w marketach sa sezonowo wykładane,żeby cos wypromować i sprzedac wlasnie.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 27 mar 2012, 17:00

Wrócę do postu doktora. cena rzeczywiście zależy od wielkości produkcji i przy małej liczbie jest dość wysoka. Jednak i na to jest zgoda pod warunkiem, że będzie to wyrób najwyższej jakości i bardzo trwały. Sparzyłem się kiedyś na czeskim Felixie, niesamowita tandeta, mimo właściwego fasonu męskiego żadna z trzech par jakie kupiłem nie wytrzymała jednego dnia, a Adrian z Biedronki za 4 zł je trwałością i wyglądem kasował. Ale jest też czeski Aries wręcz znakomity w jakości.

Tak więc zgoda na cenę, a towar z najwyższej półki, średnio 100 cykli noszenia na przemian z praniem.

Krój i zsuwanie. To problem wielu modeli. Nie mamy szerokich bioder, więc nasze muszą być w tej części mocno zawężone, wręcz uciskające, ale nie tam, gdzie uciskać nie powinny. Tę sprawę rozwiązuje klin jak w damskich ale wysunięty mocno do przodu, tak by jeszcze ponad nim można było zastosować ucisk. Podwójny szew z przodu tu sprawę psuje, bo albo nie ściska i rajstopy spadają, albo ściskają tak, że rozporek (wszyty tak jak w Lidzie) się brzydko otwiera. Jeszcze raz podpowiadam producentom, podpatrzcie rajstopy męskie Aries, to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. Oczywiście model z rozporkiem powinien być w drobnej ilości produkowany dla nieśmiałych początkujących, ale główna produkcja powinna być skierowana na te z klinem. Są prostsze w uszyciu i bardzo podobne do damskich, więc nie aż tak trudniejsze i przez to droższe.
Obrazek
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 27 mar 2012, 17:57

Ciekawe jakby w męskich sprawdził się silikonowy pasek u samej góry, czy by czasem dodatkowo nie chronił przed zsuwaniem się rajstop :?:
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 27 mar 2012, 18:50

Nero traktujesz meskie rajstopy jak zwykły towar.A niestety tak nie jest.
Przy reklamie takiego towaru trzeba podejść w inny sposób.niż np.bielizny damskiej.
Damską bieliznę ,w tym rajstopy ,możesz wystawić na bilbordach ,czy kolorowych pismach,i jest szansa ,ze klientki rusza do sklepów szukać tej bileizny,nawet i niektórzy faceci tez pójdą zakupić dla swojej kobiety jakiś sexy bieliznę-ale oczywiście będą to nieliczni.
Ale jezeli w ten sam sposób potrktujesz męskie rajstopy ,czyli towar kontrowersyjny dla ogółu ,to efekt może być taki jak z zagotowaniem mleka ,które na dużym ogniu po prostu wykipi.
Ja nie wyobrażam sobie ,żeby po reklamie na bilbordzie ,albo w pismach dla facetów typu CKM,czy Playboy faceci nagle się ze zdziwienia przetrą oczy i ruszą z gorącym postanowieniem zakupu męskich rajstop,bo to trendi,cool,dżezi,czy temu podobne określenia.
Zdaję sobie sprawę ,że niewielki % facetów kupuje sobie bieliznę,i robią to za nich kobiety ,bo chodzą po sklepach i przy okazji kupią coś swojemu facetowi.
I właśnie z tego powodu stawiałbym na reklamę w sklepie .i skierowana do kobiet,które zainteresują się tym towarem.
Jeszcze jedno z tego wynika .Mianowicie facetowi łatwiej przyjąć taki zakup od swojej kobiety ,bo to ona by widziała go w takiej bieliżnie.On bałby się wyjść z taką inicjatywą ,i przynieść do domu rajstopy i powiedzieć -Kochanie ,zobacz jakie fajne rajstopki dla siebie kupiłem.Po prostu obawiał by sie wyśmiania.
Dlatego też ja stawiam na to ,że to kobiety będa kupować te rajtki dla swoich mężów ,narzeczonych ,synów.Chodząc po sklepach ,wybierając coś dla siebie ,nie jedna zwróciłaby uwagę na reklamę męskich rajstop.i mogła by je kupić.

Czytając kmentarze,które są zamieszczane w dziale "Co piszczy w internecie"z różnych for na temat męskich rajstop,co jakiś czas można sie natknąć na opinię kobiet,że ja bym widziała moje męża /chłopaka w takich rajstopach.i dodaja zaraz -Tylko ciekawe czy by sie zgodził?Ano własnie ,ona by mogła kupić i mu zaproponowac.Ale on na pewno nie poszedłby kupić ,i sam wyjść z takim pomysłem do żony ,dziewczyny.Oczywiście uogólniam ,ale w większości przypadków tak se rzeczy maja.
big fish
ODPOWIEDZ