PYTANIE !

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

PYTANIE !

Post autor: kamil » 24 sty 2008, 16:58

Czy kupowaliście rajstopy krakowskiej firmy KREBO ? Podobno mają tam dobrej jakosci rajstopy.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 24 sty 2008, 18:13

ja w ogole mam male doswiadczenie wsrod firm. probowalem kilku i jestem przekonany do maryliny. jestem z tej firmy bardzo zadowolony cena jest dobra tak wiec nie szukam innych firm :)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 25 sty 2008, 08:23

Mimo, że jestem z tej krainy to o firmie KREBO nigdy nie słyszałem.
Obrazek
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 25 sty 2008, 10:17

Firma jest w Krakowie przy ul.Gromadzkiej 101 i istnieje od 1994 r.
Produkuje rajstopy grube i cienkie w kolorze cielistym,ale również bardzo kolorowe o różnych wzorach.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 25 sty 2008, 15:50

A ma jakąś stronkę w internecie?
Znalazłem sam
http://www.krebo.com.pl/
Jak ta firma tak się prezentuje jak ich strona, to można sobie odpuścić.
natan747
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: natan747 » 25 sty 2008, 20:24

Firma Krebo kojarzy mi się z produktami typowo dziecięcymi, nawet z rajstopami dla chłopców. O wyrobach innych tej firmy nie słyszałem, a wczesniej stronki własnej nie mieli. Może się mylę.
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 30 sty 2008, 14:31

A mylisz się Papo -Smerfie.Strona firmy KREBO nie jest może rewelacyjna,za to wyroby firma ma super.Kupiłem dzisiaj trzy pary rajstop tej firmy.Szkoda że nie było cienkich elastycznych.
Kupiłem bawełniane,ale z bardzo cieniutkiej bawełny,i zaraz napiszę dlaczego zdecydowałem się na ten zakup.Kilka lat temu miałem podobne rajstopy innego producenta.Wiem,że może dla
kogoś kto tego nie doświadczył może to być dziwne.Będąc nad morzem każdego dnia chodzę skoro świt na plaże,i dalej do portu.Kiedyś założyłem właśnie takie rajstopy pod spodnie.Po powrocie na kwaterę,nie chciało mi się zdejmować spodni i rajstop,zostałem tak jak byłem ubrany.W ciągu dnia temperatura wynosiła +25,Na plażę nie wybierałem się ponieważ miałem
już dosyć opalania dlatego wolny czas spędzałem na wędrówkach.I co się okazuje,na dworze
upał,ja w rajstopach,a na nogach czuję bardzo przyjemny chłód,właśnie od tych rajstop.Zero pocenia się,tylko ten miły chłód.Do końca pobytu nad morzem miałem już te rajstopy na nogach.Czułem się tak,jak gdybym miał klimę pod spodniami.Od tamtej pory,praktycznie w rajstopach chodzę cały rok.Jedynie na plaży lub w innych okolicznościach nie mam ich na sobie,ponieważ nie zawsze da się tak być ubranym,póki co.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 30 sty 2008, 14:58

fajnie podaj ich nazwe i ile den mialy
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 30 sty 2008, 15:19

Przy tego typu rajstopach nie jest podawany DEN,ponieważ są to rajstopy bawełniane z domieszką elastanu.Nie mają nazwy,pisze na opakowaniu RAJSTOPY i rozmiar od, do.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 30 sty 2008, 16:20

Masz możliwość zrobienia fotki albo skanu z opakowania? Chętnie byśmu zobaczyli.
Kiedyś miałem podobne do opisywanych przez ciebie, jakiejś włoskiej firmy. niestety nie pamiętam nazwy, tylko duży kwiatek na opakowaniu. Ale były tak wspaniałe, że nosiłem je do czasu aż ilość szwów przekroczyła powierzcnię bez szwów. :lol:
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 30 sty 2008, 17:31

musze sobie takie koniecznie zakupic tylko musze je znalesc;]
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 30 sty 2008, 18:02

Postaram się coś zrobić.Jednak te rajstopy nie mają specjalnego opakowania.Jest to zwykły kartonik złożony w pół a na fotce są nogi w kolorowych rajstopach.
ODPOWIEDZ