W rajstopach po domu (co myślicie?)

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Re: W rajstopach po domu (co myślicie?)

Post autor: pantyhosemen12 » 31 paź 2024, 22:16

wszystkie moje zdjęcia tu na forum są linkowane z imageban i śmigają.
jest jakaś instrukcja jak wrzucać tu na forum ?
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 01 lis 2024, 09:36

pantyhosemen12 pisze: 31 paź 2024, 22:16 wszystkie moje zdjęcia tu na forum są linkowane z imageban i śmigają.
jest jakaś instrukcja jak wrzucać tu na forum ?
PHMen12 oto instrukcja którą właśnie zrobiłem -obrazkowo :
1. Zdjęcia dodajemy w pełnym edytorze . Jeśli mamy akurat edytor uproszczony to trzeba przełączyć na tryb pełny.
2. Forum przyjmuje fotki do maksymalnie 5mb rozmiaru dlatego jak chcesz wrzucić tutaj jakiś wielki plik PNG to i tak nie wejdzie.... więc sobie daruj ;-) I tu pytanie do admina Kasiora : Czy można zwiększyć limit wielkości pliku, bo PHMen12 pewnie się nie zmieści ze swoimi fotkami?
3. Jak chcesz wstawić foto w tekst to klikasz na guziczek "wstaw w tekst" ;-) ale to mocno zmniejsza rozmiar fotki.
Załączniki
instrukcja1.jpg
instrukcja2.jpg
instrukcja3.jpg
instrukcja4.jpg
instrukcja5.jpg
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 01 lis 2024, 20:17

Jest instrukcja w ktoryms pioscie przyklejonym. Limit mozna zwiekszyc chociaz nie wiem czy w ogole jest ustawiony, sprawdze.

Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka

krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 02 lis 2024, 12:05

kasior pisze: 01 lis 2024, 20:17 Jest instrukcja w ktoryms pioscie przyklejonym.
No jest tutaj :
https://nowamoda.eu/viewtopic.php?f=16& ... 5a82a52a97
MrocznyHosiarz
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: MrocznyHosiarz » 08 lis 2024, 11:13

Moim zdaniem najlepiej właśnie sobie nosić w domu, nie widzę potrzeby pokazywania tego na ulicy, chociaż wiadomo, każdy widzi to inaczej ;) a jak ma się jeszcze wsparcie drugiej połówki to już naprawdę bajka
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 09 lis 2024, 03:21

MrocznyHosiarz pisze: 08 lis 2024, 11:13 Moim zdaniem najlepiej właśnie sobie nosić w domu, nie widzę potrzeby pokazywania tego na ulicy, chociaż wiadomo, każdy widzi to inaczej ;) a jak ma się jeszcze wsparcie drugiej połówki to już naprawdę bajka
ile osób tyle opinii na ten temat. I dla kogoś to może być "przygoda" z pokazywaniem się na ulicy a dla innych element stroju/stylizacji a innemu do spódnicy przecież dzinsy nie będą pasowały.

Niemniej, wszyscy będą zgodni co do jednego - rajstopy (cienkie w szczególności) i nieogolone nogi w środowisku naturalnym nie występują. Inne zalety były tu już opisywane - do gładkich powierzchni wszystko się lepiej klei :) :)
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 09 lis 2024, 07:20

pantyhosemen12 pisze: 09 lis 2024, 03:21
MrocznyHosiarz pisze: 08 lis 2024, 11:13 Moim zdaniem najlepiej właśnie sobie nosić w domu, nie widzę potrzeby pokazywania tego na ulicy, chociaż wiadomo, każdy widzi to inaczej ;) a jak ma się jeszcze wsparcie drugiej połówki to już naprawdę bajka
ile osób tyle opinii na ten temat. I dla kogoś to może być "przygoda" z pokazywaniem się na ulicy a dla innych element stroju/stylizacji a innemu do spódnicy przecież dzinsy nie będą pasowały.

Niemniej, wszyscy będą zgodni co do jednego - rajstopy (cienkie w szczególności) i nieogolone nogi w środowisku naturalnym nie występują. Inne zalety były tu już opisywane - do gładkich powierzchni wszystko się lepiej klei :) :)
Co do golenia nóg MrocznyHosiarz to powiem Ci że coraz częściej widuję facetów z idealnie wydepilowanymi łydkami. Takie czasy że nikt o to się nie czepia. Nawet moi łysi antypedalscy nazistowscy kumple w pracy nic mi nie mówią gdy widzą moje nogi w szatni podczas przebierania się w ciuchy robocze.
MrocznyHosiarz
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: MrocznyHosiarz » 09 lis 2024, 09:49

Wiem że coraz więcej, ale ja mieszkam na takim zadupiu że tutaj cywilizacja na takim poziomie że goli nogi=gej XD
ODPOWIEDZ