Przy znajomych
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Przy znajomych
Hejka nie znalazłem idealnego tematu do tego co chce tutaj napisać ale postanowiłem że napisze to tutaj dla innych może to być nie zbyt ważne ale akurat dla mnie jest to jakieś przełamanie pewnego razu siedziałem z znajomymi u nich w domu gadaliśmy o różnych tematach wszystko było spoko ale w pewnym momencie założyłem nogę na nogę miałem na sobie troszkę szersze spodnie przez co one w wyniku założenia nogi na nogę poszły w górę i było widać moje rajstopy miałem wtedy mocno czarne 100den ja tego nie zauważyłem ale zauważył to kolega i skomentował to takim słowem "no proszę komuś tu zimno„ byłem troszkę zmieszany bo nie wiedziałem o co chodzi po czym koleżanka powiedziała tak "nie wiedziałem że nosisz rajstopki„ wtedy serce mi stanęło ale nie było tak źle jak mogło się wydawać poszło kilka komentarzy w moją stronę prześmiewczych wyjaśniłem całą sytuację i kontynuowaliśmy naszą rozmowę jakby nic się nie stało morał z tego jest taki że Strach ma wielkie oczy Pozdrawiam miłego dnia
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Przy znajomych
A jak to wyjaśniłeś?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Powiedziałem im że jest mi zimno w co za bardzo nie wierzyli bo nie jestem jakimś super zmarzluchem i że lubię to nosić bo tak chce i jest mi wygodnie
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
zwykła rzecz. Powiedziałbym jednym zdaniem "w taki wypizg to bez rajstop się nie ruszam z domu".
Poza tym 100 den są banalne do wyjaśnienia jednozdaniowo. Trudniej mogłoby Ci być wytłumaczyć czarne 15tki ze szwem :D
Poza tym 100 den są banalne do wyjaśnienia jednozdaniowo. Trudniej mogłoby Ci być wytłumaczyć czarne 15tki ze szwem :D
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Czy rajstopy 100den aż tak rzucają sie ludziom w oczy? Moim zdaniem chyba nie.
Jakieś dwa lata temu cały wydział w moim zakładzie pracy dostał kalesony termoaktywne na zimę. Kalesonki były cieniuteńkie tak że prześwitywały przez nie nogi , jak w rajstopach z microfibry 40den.
Niektórzy koledzy stwierdzili że te kalesony są jak rajtuzki damskie, ale nikt nie miał problemu z tym by je nosić w pracy lub po pracy na co dzień. Potem panowie bez problemu , pokazywali swoje nogi w półprzeżroczystych kalesonkach. Wszyscy wiedzieli że to kalesony więc nikt się nie dziwił. Dlatego jakby jakiś facet pokazał kawałek nogi w rajstopach 100den to ludzie najpewniej by to odebrali jako nowoczesne kalesony
Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka
Jakieś dwa lata temu cały wydział w moim zakładzie pracy dostał kalesony termoaktywne na zimę. Kalesonki były cieniuteńkie tak że prześwitywały przez nie nogi , jak w rajstopach z microfibry 40den.
Niektórzy koledzy stwierdzili że te kalesony są jak rajtuzki damskie, ale nikt nie miał problemu z tym by je nosić w pracy lub po pracy na co dzień. Potem panowie bez problemu , pokazywali swoje nogi w półprzeżroczystych kalesonkach. Wszyscy wiedzieli że to kalesony więc nikt się nie dziwił. Dlatego jakby jakiś facet pokazał kawałek nogi w rajstopach 100den to ludzie najpewniej by to odebrali jako nowoczesne kalesony
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Kalesonki były za darmo, nikt się nie czepiał jakości, byle coś pod spodnie założyć. Mnie chodziło o sam fakt że na pierwszy rzut oka to jak rajstopy wyglądały...Żylaczek79 pisze:A te pół przezroczyste kalesony to po prostu taka tandeta że opisać się tego nie da. Po prostu materiał tak rzadki że prześwity się w tym robią. Kupiłem to na targu i po dwóch ubraniach się to rozleciało. Z wyglądu daleko temu do rajstop 40den, które mają lita i gładka strukturę. A te kalesony jakieś prążkowane i rzadkie.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Pantyhose jak Ty będziesz tak się czaił wymyślał pokrętne tłumaczenia. Stajesz się nie wiarygodny. Nie słuchaj jakiś gadek co jest męskie, a co nie jest. Prawdziwy facet ma w du, pie ! co jest, a co nie jest męskie! Naucz się stawiać swoje upodobania jasno! trzeba było powiedzieć koleżance że lubisz rajstopy, pociągnąć wątek.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Rajstopy 100 DEN to na pierwszy rzut oka łatwo pomylić z kalesonami termoaktywnymi lub leginsami. Mam rajstopy 60 DEN to w miejscu goleni całkowicie kryją skórę .Na piętach czy zgiętych kolanach to owszem widać prześwity ,bo jest naciągnięty materiał i wtedy można od razu poznać że to rajstopy. Chyba że, Pantyhose , zakładasz mniejszy rozmiar ,i są mocno naciągnięte , czyli rozciągnięte . Przy okazji , Pantyhose , rajstopy 100 DEN i spodnie w ogrzewanym mieszkaniu ? Jak Ty to wytrzymałeś ? ;)
-
- Gaduła
- Kontakt:
100 den na -10 na wyjście i chodzenie na zewnątrz tak. Ja używam przeważnie skarpetek i podkolanówek. Pantyhose ucz się otwarcie mówić nie kręcić, że lubisz rajstopy i niech reszta spada na drzewo. Za jakiś czas zobaczysz efekty, w każdej dziedzinie zaczniesz rosnąć jako facet.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
dokłądnie strach ma wielkie oczy. Otwarcie powiedzieć i kropka. Tobie po części współczuje bo powiedział to przy innych świadkach, mi np przyznanie się jest łatwiejsze na osobności. Kilku znajomych wie, powiedziałem im wprost (co prawda przy jakiejś % imprezie dla odwagi). Później czasami tylko żartobliwe docinki, ale z dystansem np przykłądowo mówie że dziś mam na sobie. Koleżanka w sumie raz nawet powiedziała że chciałaby mnie zobaczyć w rajstopach.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Viberrr to zgódź się ,i jej się zaprezentuj ,jeśli jest fajną koleżanką . Mówię to całkiem serio .Pewnie jest z tych które się jarają facetami w takim stroju. Kobiety nie tylko w wieczór panieński zapraszają facetów w negliżu ,by sobie na niego popatrzyć. Była niedawno taka historia , która obiegła media .Trzy policjantki z Islandii przyjechały na jakieś szkolenie do Polski i przy okazji spędzając wolny czas zamówiły sobie striptiz męski . Nie wyszło to im na dobre ,bo filmikiem z tego wydarzenia pochwaliły się w sieci .A gdy doszło to do ich przełożonych ,zostały zawieszone w obowiązkach służbowych. ;)