Lycra vs microfibra
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Lycra vs microfibra
Jakie materiały preferujecie?
Dlaczego?
Jaki wybór na lato?
Czy czujecie że nogi w lycrze bardziej się pocą, np w biurze czy nosząc je bez skarpet w butach?
Jakie różnice widzicie, i co polecacie?
Dlaczego?
Jaki wybór na lato?
Czy czujecie że nogi w lycrze bardziej się pocą, np w biurze czy nosząc je bez skarpet w butach?
Jakie różnice widzicie, i co polecacie?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Lycra vs microfibra
W Conte solo 40 den jak jestem w pracy to stopy się pocą, zaś w gatta 40 moment nie było problemu...
I właśnie temu takie pytanie.
Może mikrofibra lepsza...?
I właśnie temu takie pytanie.
Może mikrofibra lepsza...?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja preferuję rajstopy z microfibry .Ale to zalez y też od temperatury na zewnątrz. Im zimniej to wybieram rajstopy z microfibry. Mają tez przyjemniejszy materiał niż lycra ,choć lycra też nie jest taka zła . Na pewno lepiej się te z lycry nosi pod spodniami bo mają ten swój poślizg. Np 20 DEN z microfibry przyjemniej sie je mi nosi niż taki cienkie z lycry.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Conte Solo nie ma sensu zakładać pod spodnie. To rajstopy ciepłe do spódnicy, sukienki na chłodne dni. Johnwick po się przegrzewać i pocić?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Hmm
No chciałbym poprostu jakieś kryjące bądź pół kryjące, do pracy pod spodnie by zastępowały też skarpety xd
No chciałbym poprostu jakieś kryjące bądź pół kryjące, do pracy pod spodnie by zastępowały też skarpety xd