Rajstopy z gwiezdnego pyłu…
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Rajstopy z gwiezdnego pyłu…
…albo z domieszką włosia tygrysa szablozębnego i krwi mamuta. Bo ceny nic innego nie tłumaczy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Rajstopy z gwiezdnego pyłu…
Na Allegro robią taki numer, że jak chwilowo się skończy towar to cena z kosmosu. Bo szybciej cenę zmienić niż kończyć aukcję a później nową tworzyć. Może tu podobnie?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
To pewnie ekstremalnie modne rajstopy, dlatego są ekstremalnie drogie. Jakby były niemodne to by były tanie, choć niekoniecznie. A może inaczej: Jakby rajstopy były tanie to by były niemodne, bo co tanie to "passe"... (...dla idiotów - wiadomo...) . Żadna modna elegancka pani lub pan nie założy nic taniego i musi mieć możliwość zakupu ekstremalnie drogich rajstop by mieścić się w kanonach mody.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
to pewnie jakiś komputerowy błąd. Zapewne powinno być 3.79zł patrząc na to jak to wygląda hehe
Ale w temacie drogich rajstop to jest taki oto sklep:
https://www.rajstopy-online.com.pl/
Ceny mają moim zdaniem pozawyżane - aczkolwiek produkty maja pierwsza klasa. I wiem co mówię bo coś z tych oproduktów na giry wciągałem hehe
Ale w temacie drogich rajstop to jest taki oto sklep:
https://www.rajstopy-online.com.pl/
Ceny mają moim zdaniem pozawyżane - aczkolwiek produkty maja pierwsza klasa. I wiem co mówię bo coś z tych oproduktów na giry wciągałem hehe
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
To jest chore. Widziałem podobne oferty takich rajstop w innych firmach. To nie jest pomyłka komputerowa. Te wyroby zapewne kupowane są od zagranicznych producentów w euro lub w dolarach, a być może i u chińczyków, i cwaniaki próbują robić biznesy. Ile mogą kosztować zwykłe rajstopy które w wielu przypadkach po pierwszym razie użytkowania lecą do śmieci.