Golenie - Depilacja

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
hkpk
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Golenie - Depilacja

Post autor: hkpk » 13 gru 2021, 23:51

Gładkie nogi to miła rzecz. Rajstopy zakłada się z lekkością, bez oporów. Jest to też zwyczajnie przyjemniejsze, nie mówiąc o walorach wizualnych - same plusy :)
borabora
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: borabora » 14 gru 2021, 10:17

hkpk pisze: 13 gru 2021, 23:51 Gładkie nogi to miła rzecz. Rajstopy zakłada się z lekkością, bez oporów. Jest to też zwyczajnie przyjemniejsze, nie mówiąc o walorach wizualnych - same plusy :)
Zgadzam się w 100 %. Miałem ostatnimi czasy okazję wypucować nogi do gładka. Walory estetyczne jak i praktyczne zadowalające. Nie mówiłem nic żonie ale jak już zauważyła to mi jesień średniowiecza zrobiła i nie przyjęła tłumaczeń żadnych tylko powiedziała mi że do końca zbabiałem. Zastanawiam się czy dać temu odrosnąć czy na bieżąco pilnować tematu.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 14 gru 2021, 13:19

nie przejmowac się żona i pilnowac tematu.
borabora
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: borabora » 14 gru 2021, 19:52

Pachy czy miejsca intymne to jest jak najbardziej normalne. Można tutaj zauważyć jedną rzecz i nie sposób się z tym nie zgodzić "nogi golisz a klatka czy plecy zarośnięte". Wiecie że to nie jest takie proste przekonać drugą połówkę szczególnie gdzie wie że lubię rajstopki nie tylko na jej nogach ale również na swoich.
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 14 gru 2021, 20:22

Jeśli poddasz się żonie, wtedy będziesz właśnie niemęski. Nie ma nic gorszego w oczach kobiety, jak ulegający facet.
Nie powie tego głośno, ale liczy że facet będzie facetem z charakteru.
Mnie też to spotkało i "myślałem" ze dla świętego spokoju "ulegnę" czy przyjmę do wiadomości, a to obróciło się przeciwko mnie. Odkąd robię swoje i nie wchodzę w dyskusje, czy nie reaguje na jej docinki, tym sytuacja staje się lepsza.
W starożytnym Egipcie goście chodzili w czymś rodzaju mini sukienki, mini spódniczki, a potrafili budować imperium i walczyć.
adrian1201
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: adrian1201 » 15 gru 2021, 06:21

Gole od wielu lat i żona nawet ostatnio powiedziała że powinienem zgolić bo mam już odrosty delikatne
borabora
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: borabora » 15 gru 2021, 19:24

wygolić nogi fajna sprawa chodź nie wiem czy uda mi się żonę przekonać do tego że nie robię nic złego. Jej to przeszkadza i nie wieże w cuda nie zaakceptuje tego. Nawet mi to nie przeszkadza przy niej czy przy dziecku nie paraduje w rajstopach, chodź jeden sukces mam na narty jako ocieplacze nie protestuje tak samo jak jakieś przebieranki były na andrzejki też jej to nie przeszkadzało. Ale wracając do tematu dużo przyjemniejsze uczucie jest jak nogi pod rajstopkami są gładkie. Ostatnio naszły mnie też myśli że zazdrości bo mi powiedziała że moje nogi są gładsze od jej :)
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 15 gru 2021, 21:47

Na pewno jak ustąpisz, to nie zyskasz- kobiety tak mają. Testują na ile masz charakter. Jednego tylko trzeba unikać awantur.
Wchodzenia w dyskusje i przepychanki słowne. Oczywiście kłaki i rajstopy się wykluczają. Wygląda to jak stado pełzających robali pod powierzchnią :D.
ODPOWIEDZ