Rajstopy bezszwowe

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Rajstopy bezszwowe

Post autor: boggy » 27 kwie 2019, 19:25

Macie może jakieś doświadczenia związane z rajstopami bezszwowymi? U nas najłatwiej dostępne są chyba Gatta Discrete, ale jak dla mnie nie są zbyt wygodne, nie lubię biodrówek. I z tego co się orientuję, Discrete wychodzi maksymalnie w rozmiarze 4. Może rozmiar 5 byłby wygodniejszy... Czy znacie jakieś alternatywy z wyższym stanem?
Rstp2019
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Re: Rajstopy bezszwowe

Post autor: Rstp2019 » 28 kwie 2019, 22:35

Kiedyś kupiłem na allegro. Skusila mnie cena. Wziąłem 5 dla siebie i rozmiar 4 dla zony. 5 miała cholernie dużą cześć biodrową. W sumie to 4 byly wygodniejsze. Niestety niska cena to i niska jakość. Mimo, że włoskie to podziurawily się juz przy pierwszym zalozeniu. Ja najbardziej cenie sobie rajstopy marilyn. Moze i są drogie, ale bardzo wytrzymale. Od 40 den w górę prawie nie do znoszenia. Niestety coraz cieplej i z rajstopami trzeba się pożegnać do późnej jesieni....
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 29 kwie 2019, 09:43

Rstp2019 pisze: 28 kwie 2019, 22:35 Kiedyś kupiłem na allegro. Skusila mnie cena. Wziąłem 5 dla siebie i rozmiar 4 dla zony. 5 miała cholernie dużą cześć biodrową. W sumie to 4 byly wygodniejsze. Niestety niska cena to i niska jakość. Mimo, że włoskie to podziurawily się juz przy pierwszym zalozeniu. Ja najbardziej cenie sobie rajstopy marilyn. Moze i są drogie, ale bardzo wytrzymale. Od 40 den w górę prawie nie do znoszenia. Niestety coraz cieplej i z rajstopami trzeba się pożegnać do późnej jesieni....
O jakich rajstopach z allegro mówisz?
Rstp2019
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Post autor: Rstp2019 » 29 kwie 2019, 11:47

Na opakowaniu jest nazwa firmy: "fur DICH" microfibra 3D 40den. Bardziej to mi na niemiecki niz wloski wyglada. Jakość slaba.
georgeby
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: georgeby » 29 kwie 2019, 20:25

Ja odpowiem, miałem do czynienia z rajstopami bezszwowymi kilku firm (gatta,adrian,fur dich,marylin, gabriella i sesto senso) i powiem tak. Wszystkie bez wyjątku są słabsze niż normalne ze szwami. Bardzo czesto palce puszczają, i zdarza sie że czesc majtkowa tez puszcza. Są dobre dla kobiet do obcasów z otwartymi palcami. Osobiscie nie polecam. Szkoda kasy bo sa droższe a mniej wytrzymałe
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 01 maja 2019, 08:52

Moim zdaniem wzmocnienie palców dodaje uroku .
ODPOWIEDZ