Ile zapłaciliście najwięcej za rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Ile zapłaciliście najwięcej za rajstopy.
Ja zamawiałem przez ebay, to wg mnie najlepszy sposób i można czasami upolować w dobrej cenie, mi się udało leg control 40 z darmową dostawą za 2 pary zapłaciłem 55zl
Noszę rajtki bo lubię
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dzięki Rajtek za odpowiedź , a myślicie że na ebay nie sprzedają jakiś starych zapasów ?
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja na ebay obserwuje sprzedawców poprzez pojawiające sie przez nich oferty. Mam kilku faworytów, a raczej faworytek sprzedaży na ebay, ponieważ zazwyczaj sprzedażą rajstop zajmują sie raczej Panie o dużej liczbie transakcji i pozytywnych komentarzach. Zawsze można zapytać o "świerzość towaru".
W TKMaxx można kupić starsze produkty, ponieważ firma sprzedaje stocki towaru przejentych z innych sklepów, gdzie sie nie sprzedały. Przedwczoraj byłem w TKMaxx i widziałem modele rajstop marlin z przed roku w najmniej popularnych rozmiarach. TKMaxx to raczej miejsce polowania na okazję niż sklep ze stałą ofertą, nigdy nie wiesz co tam zjadziesz, przejmują ubrania znanych marek , które nie sprzedały się w markowych drogich sklepach.
W TKMaxx można kupić starsze produkty, ponieważ firma sprzedaje stocki towaru przejentych z innych sklepów, gdzie sie nie sprzedały. Przedwczoraj byłem w TKMaxx i widziałem modele rajstop marlin z przed roku w najmniej popularnych rozmiarach. TKMaxx to raczej miejsce polowania na okazję niż sklep ze stałą ofertą, nigdy nie wiesz co tam zjadziesz, przejmują ubrania znanych marek , które nie sprzedały się w markowych drogich sklepach.
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Produkty firmy Woolford można dostać w Klifie ,ale sam tam nie wszedłem ,bo nie chciałem dostać zawrotów głowy z powodu ceny. Ale mam pończochy samonośne tej firmy ( 80 brąz satynowy ) i muszę przyznać że bardziej wytrzymałych ,miłych w dotyku i tak wyglądających na nodze jeszcze nie miałem . Produkt z górnej półki .
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
A cóż to za "Klif" ?
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dziwne pytanie w dobie internetu. http://klif.pl/
normalny facet,choć ... ... A po co drażnić muchy ...
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Coś ok 60 zł z przesyłką z ty, że to nie rajstopy tylko nylony