Nuda na forum :(
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Nuda na forum :(
Mamy zimę. Wielu użytkowników pisze, że nosi rajstopy tylko ze względów praktycznych. Czyli mamy idealny okres na noszenie rajtek. A na forum w tym roku nie dzieje się kompletnie nic. Trochę szkoda. Mam nadzieje, że w końcu coś się ruszy. Pozdrowienia dla wszyskich miłośników rajstop jako elementu męskiej garderoby :)
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Nuda na forum :(
A co mają pisać? Jaki kolor dzisiaj mają na nogach? Ja chodze codziennie ale nie widzę sensu opisywania tego na forum.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Dla mnie sezon na rajstopy to nie tylko zima, u mnie sezon na noszenie rajstop trwa przez cały okrągły rok. Ze względów różnorakich, praktycznych także. Pisałem już zresztą o tym parokrotnie w różnych wątkach.Rajstopek20 pisze:Mamy zimę. Wielu użytkowników pisze, że nosi rajstopy tylko ze względów praktycznych. Czyli mamy idealny okres na noszenie rajtek. A na forum w tym roku nie dzieje się kompletnie nic. Trochę szkoda. Mam nadzieje, że w końcu coś się ruszy. Pozdrowienia dla wszyskich miłośników rajstop jako elementu męskiej garderoby :)
Wzajemnie przesyłam pozdrowienia
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Jaka zima?? gdzie ty masz zime na rajstopy? ja miałem ubrane tylko raz grube na WOŚP bo akurat dobrze na minusie było i trzeba było trochę postać a tak to bym sie zapocil tym bardziej,ze autem jeżdze do roboty.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja tam mam zawsze rajstopy i body
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
@kasior zalezy gdzie mieszkasz i jaką masz temperature oraz jaką masz pracę. Ja osobiście noszę rajstopy jak jest w dzien max 1na plusie, a ze poranki są mroźne to trochę noszę w tym sezonie aczkolwiek nie za dużo. Poza tym to każdy inaczej odczuwa ciepło/zimno.
Wracając do nudy na forum to jest złożona sprawa. Ja dość długo szukałem i myślałem, że forum padło. Temat rajstop i mldy unisex trochę został wyczerpany. Sami użytkownicy nie dołączają się do dyskusji i nie prowadzą nowych.
Powiem wam, że mimo wszystko czarno widzę przyszłość rajstop w modzie męskiej np. Do szortów. Wiele brakuje, by stało się to modne i masowe tak jak np. Stopki... smutne to. Chyba raczej będę nosił rajstopy tylko pod spodniami....
Wracając do nudy na forum to jest złożona sprawa. Ja dość długo szukałem i myślałem, że forum padło. Temat rajstop i mldy unisex trochę został wyczerpany. Sami użytkownicy nie dołączają się do dyskusji i nie prowadzą nowych.
Powiem wam, że mimo wszystko czarno widzę przyszłość rajstop w modzie męskiej np. Do szortów. Wiele brakuje, by stało się to modne i masowe tak jak np. Stopki... smutne to. Chyba raczej będę nosił rajstopy tylko pod spodniami....
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Raczej nosić rajstopy , jak do tej pory będą nosić pasjonaci. Może to i lepiej , ponieważ jeśli nagle zaczną nosić wszyscy to przestanie to dla nas takie atrakcyjne. Przestaniemy się wyróżniać. ;)
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Bo spowszedniało ? Ja tam już nosze zawsze ,bez zastanowienia się co wkładam ,wkładam "to" nie myśląc ze to rajtki a po prostu element ubioru i tyle , no i w końcu faktycznie jest mały ruch na forum bo jak wspomniano ile można pisać o tym którą nogę dzisiaj pierwszą włożyłem w rajtki :) Nosić ,propagować i nie przejmować się niczym a jak będą ciekawe sytuacje opisać ,morze nie będzie tu ruchu jak na ulicy ale będzie ,pozdrawiam.
- SimZen
- Się Rozkręca
- Kontakt:
@MusicManiac
Mi jest wiecznie zimno i o tej porze roku to 60 to już za cienkie. Jednak pod spodniami nie jest wygodnie (szczególnie jak często wstajesz i siadasz na przemian). Myślałem faktycznie o szortach, (takich jak nosili młodzi chłopcy w filmach wojennych) tylko gdzie takie dostać, żeby nie były wystrzępione jeansowe albo "różowe"?
Mi jest wiecznie zimno i o tej porze roku to 60 to już za cienkie. Jednak pod spodniami nie jest wygodnie (szczególnie jak często wstajesz i siadasz na przemian). Myślałem faktycznie o szortach, (takich jak nosili młodzi chłopcy w filmach wojennych) tylko gdzie takie dostać, żeby nie były wystrzępione jeansowe albo "różowe"?
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
W szortach , bardzo krótkich spodniach się nie odważe pokazać, ;) Ja noszę 3/4 to długość za kolano, gdzie jest tylko odkryta łydka. W takich czuję się najlepiej jak mam na sobie rajstopy.
Do takich spodni każdy rodzaj rajstop od cielstych matowych, lub gdy zaszaleje to błyszcące z lycrą , a nawet grube z microfibry pod kolor aby pasowały do spodni i butów na chłodniejsze dni.
Do takich spodni każdy rodzaj rajstop od cielstych matowych, lub gdy zaszaleje to błyszcące z lycrą , a nawet grube z microfibry pod kolor aby pasowały do spodni i butów na chłodniejsze dni.
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
SimZen pisze:@MusicManiac
na ebay
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Przy okazji nudy na forum to napisze swoje przemyślenia na temat mody unisex.
Ja generalnir jestem za rajstopami kryjącymi dla panów. Cienkie rajstopy i sukienki zostawiam dla kobiet. Ja tal uważam. Jeśli komuś pasuje to nic mi do tego
Uważam, że do mody unisex nie jest wcale tak daleko. Rurki męskie to jest na obecną chwilę norma. Aczkolwiek dla większości naszych rodaków wzór prawdziwego faceta to i tak będzie macho. Każdy powinien chodzić tak jal lubi.
Całkiem niedawno, bo na początku wieku XX mężczyźni nosili rajstopy czy to podkolanówki i niw wyglądało to źle.
Jak dla mnie to na początek najlepszym zestawem były by legginsy plus szorty. Pote stopniowo np z podkklanówkami czy rajtopami. Myślę, że legginsy prościej było by wprowadzić, ale to raczej celebryci muszą zacząć tak chodzić często by to poszło w Polskę.
Mimo wszystko to bie rozumiem tego że w sporcie na siłowni legginsy są noszone i nikogo to nie dziwi. Ktoś biega albo jedzie na rowerze w legginsach to jest to społecznie akceptkwane, ale jeśli by ktoś szedł w szortach i legginsach albo rajstopach to odrazu afera. Ja wiem co powiecie znam argumenty. Tylko przekazuje swoje spostrzeżenia
Ja generalnir jestem za rajstopami kryjącymi dla panów. Cienkie rajstopy i sukienki zostawiam dla kobiet. Ja tal uważam. Jeśli komuś pasuje to nic mi do tego
Uważam, że do mody unisex nie jest wcale tak daleko. Rurki męskie to jest na obecną chwilę norma. Aczkolwiek dla większości naszych rodaków wzór prawdziwego faceta to i tak będzie macho. Każdy powinien chodzić tak jal lubi.
Całkiem niedawno, bo na początku wieku XX mężczyźni nosili rajstopy czy to podkolanówki i niw wyglądało to źle.
Jak dla mnie to na początek najlepszym zestawem były by legginsy plus szorty. Pote stopniowo np z podkklanówkami czy rajtopami. Myślę, że legginsy prościej było by wprowadzić, ale to raczej celebryci muszą zacząć tak chodzić często by to poszło w Polskę.
Mimo wszystko to bie rozumiem tego że w sporcie na siłowni legginsy są noszone i nikogo to nie dziwi. Ktoś biega albo jedzie na rowerze w legginsach to jest to społecznie akceptkwane, ale jeśli by ktoś szedł w szortach i legginsach albo rajstopach to odrazu afera. Ja wiem co powiecie znam argumenty. Tylko przekazuje swoje spostrzeżenia
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Mężczyźni ubierają się tak jak lubią a najwyraźniej nie lubią obcisłych ubrań. Mój syn, 13 lat, nie cierpi rurek i zakłada je tylko wtedy gdy mamusia mu je nakaże. Sądzę, że dlatego, że do rajstop, czy leginsów należałoby wydepilować nogi, a na to większość populacji męskiej nie ma ochoty. Jeśli chodzi o odbiór na ulicy, to wszystko przechodzi. Ja od roku praktycznie nie miałem spodni na tyłku i żyję. Oczywiście, zdarzają się idioci, którzy na mój widok dostają głupawki, ale i tak się z tym próbują kryć. Z tego co się zorientowałem większość osób, które dostrzegają mój odmienny wygląd po prostu traktują to jako ciekawostkę i, gdyby było więcej takich osób jak ja, stałoby się to dla nich normalne.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co do nudy na forum. Wpisując facet rajstopy nie wyskakuje link do forum. Może nad tym trzeba pomyśleć. Nie każdy będzie nas szukać pod hasłem nowa moda bądź unisexfashion. Myślę, że w tym jeat problem. Ja już myślałem, że forum padło.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
sezon
Dla jednych sezon się skończył, dla innych właśnie się zaczyna. A dla mnie trwa w najlepsze. Zmieniłem rajstopy na pończochy i chodzę dalej. Ostatnio odkryłem pończochy: Adriana (rozmiar 3/4 są w porównaniu z konkurencją zdecydowanie dłuższe), Gabrielli (rozmiar 5/6 na mnie akuratni), Elledue (rozmiar 4 jeszcze nie wypróbowany praktycznie) i chińskie pod nazwą Selena (rozmiar 5 są wystarczająco długie ale dość szczupłe).
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio, co do reakcji otoczenia i tolerancji to mam trochę inne zdanie. Owszem źle nie jest ale Warszawa to trochę inny świat. Często jeździmy z żoną na rowerach z kamerami GoPro i raz zostawiłem kamerkę włączoną przy zatłoczonej knajpce w rynku miejskim. Stałem sobie jakieś 15 minut i pilnowałem rowerów, w tym czasie żona poszła zamówić coś do jedzenia. Stałem sobie tak aby kamera filmowała to co się dzieje za moimi plecami. Jeden gość kręcił głową z niesmakiem i coś mamrotał po nosem, dwie moherowe babcie na ławeczce mocno zbulwersowane raz jedna raz druga co chwilę gapiły się na moje nogi jakby nie mogły uwierzyć w to co widzą. Inni faceci przechodząc obok mnie dostawali skrętu szyi. Jedynie panie miały gdzieś moje rajstopy najwyżej obojętnie zerkały. Potem prowadziliśmy rowery i mijaliśmy facetów stojących na chodniku. Żaden z nich nie oparł się urokowi moich nóg w rajstopach. Wszyscy odprowadzili mnie wzrokiem aż zniknąłem za rogiem kamienicy.
Dla mnie to żaden problem ofkoz. A nawet gdy mam jakieś wątpliwości co do mojego ubioru to moja żona szybko je rozwiewa mówiąc, że ma to głęboko gdzieś co sądzą inni.
Dla mnie to żaden problem ofkoz. A nawet gdy mam jakieś wątpliwości co do mojego ubioru to moja żona szybko je rozwiewa mówiąc, że ma to głęboko gdzieś co sądzą inni.