Rajstopy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
Rajstopy
Cześć mam do was pytanie czy opłaca się kupować rajstopy 8 den pod względem wytrzymałości pytam iż szukam cienkich rajstop żeby były praktycznie nie widoczne na nogach ale żeby nie rozwaliły się przy pierwszym założeniu może macie jakieś doświadczenia z tak cienkimi rajstopami?
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Re: Rajstopy
Jeśli chodzi o rajstopy 8 DEN, to mogę Ci polecić te:
http://allegro.pl/cienkie-jak-mgielka-r ... 4848246238
Są naprawdę solidne i nie drą się tak łatwo, jak mogłoby się wydawać. A przy tym ich cena jest naprawdę zachęcająca do zakupu.
Całe lato je nosiłem i nie miałem z nimi problemów, nie darły się ani przy zakładaniu ani podczas noszenia. Oczywiście trzeba uważać, ale to chyba oczywiste
http://allegro.pl/cienkie-jak-mgielka-r ... 4848246238
Są naprawdę solidne i nie drą się tak łatwo, jak mogłoby się wydawać. A przy tym ich cena jest naprawdę zachęcająca do zakupu.
Całe lato je nosiłem i nie miałem z nimi problemów, nie darły się ani przy zakładaniu ani podczas noszenia. Oczywiście trzeba uważać, ale to chyba oczywiste
-
- Się Rozkręca
ja myslałem o tych http://allegro.pl/rajstopy-gabriella-8- ... 71547.html ale pomysle nad tamtymi
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
@Patryk<3rajstopy - napisałeś do mnie wiadomość na PW, ale niestety nie mogę Ci tam nic odpisać, bo zablokowałeś otrzymywanie wiadomości od innych użytkowników.
-
- Się Rozkręca
juz odblokowałemlubie_rajstopy pisze:@Patryk<3rajstopy - napisałeś do mnie wiadomość na PW, ale niestety nie mogę Ci tam nic odpisać, bo zablokowałeś otrzymywanie wiadomości od innych użytkowników.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
nadal zablokowanePatryk<3rajstopy pisze:juz odblokowałem
wyślij mi najlepiej na PW swojego maila albo gg, odpiszę Ci poza forum
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Prawdopodobnie nie ma zablokowanych wiadomości tylko przeładowaną skrzynkę, bo ogólnie to skrzynki PW są małej pojemności i szybko się zapełniają.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
@Patryk<3rajstopy - nadal nie można wysłać do Ciebie żadnej wiadomości, ciągle pokazuje się komunikat:lubie_rajstopy pisze:Patryk<3rajstopy pisze:juz odblokowałem
"Część użytkowników nie mogła zostać dodana, ponieważ zablokowali oni otrzymywanie prywatnych wiadomości."
Może poproś admina (Kasior), żeby sprawdził w czym jest problem.
-
- Się Rozkręca
Ma może ktoś z was te 2 pary rajstop?
GATTA ESTELLA 15 den
GATTA HOLLY 8 DEN
Jeśli tak to mogli byście coś o nich napisać(chodzi o materiał,wytrzymałość itp)
GATTA ESTELLA 15 den
GATTA HOLLY 8 DEN
Jeśli tak to mogli byście coś o nich napisać(chodzi o materiał,wytrzymałość itp)
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Estelle miałem. Moge polecić. Całkiem niezle rajty w rozsądnej cenie. Wytrzymałość jak każde inne rajty tej grubości. Mają sporo lajkry wiec dobrze tez trzymaja sie nóg.
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Czyli nie spadają z tyłka ?michal-saa pisze:Estelle miałem. Moge polecić. Całkiem niezle rajty w rozsądnej cenie. Wytrzymałość jak każde inne rajty tej grubości. Mają sporo lajkry wiec dobrze tez trzymaja sie nóg.
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Mnie nie spadały. Ale musze jednak dac erratę co do trwałości - a w zasadzie do jej braku.