Doszedłem do takiego samego wniosku wyliczając parę miesięcy temudr.pantyhose pisze:Kurde. Muszę przestać kupować a zużyć stare zapasy.
że mam w domq 51 par rajstop.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Ja nie wiem ile mam, wiem, ze da sie poukladać w trzech szufladach dużej komody. A jak pomieszają się z rajstopami Żony, to mam ich dużo więcej (a czasami mniej)...Jasiek pisze:Doszedłem do takiego samego wniosku wyliczając parę miesięcy temudr.pantyhose pisze:Kurde. Muszę przestać kupować a zużyć stare zapasy.
że mam w domq 51 par rajstop.
Nero, sądzac po Twoich zdjęciach, to mieszkasz ode mnie jakieś 1000metrów w linii prostej, więc jeśli kręci Cię fizykochemia polimerów, to coś mogę Ci przybliżyć :) Ja proponuję po prostu kupować i nosić. I nie przywiązywać się do nich zanadto. Jak się pozaciągają w praniu, czy noszeniu, wywal :) Ostatnio moja Żona szukała kremowych cienkich rajstop, miała co prawda je w szufladzie, ale pozaciągane. Na sugestię żeby je po prostu wywaliła powiedziała, że nie może jakoś się z nimi rozstać :))nero pisze:VP się znasz nieźle w tym włókiennictwie, nieźle :) Rajstopy wystarczy jak będą w lodówce czy w zamrażarce? Sposób pewnie dobry choć przy moim szczęściu nie grozi mi rozwalanie rajstop po 1 - 2 razach ich noszenia.
Proponuję uzgodnienie z Żoną oznakowania rajstop. Np. Twoje niebieską nitką (2 cm kordonka zawiązane na mały supełek, by nie uciekł w praniu), jej różową, wszytą zaraz po zakupie, gdzieś w niewidocznym na co dzień miejscu (szef w okolicach pasa lub podobnie). Więcej nie będą się rajstopy myliły, jeśli nie macie znacząco różnych rozmiarów.vp pisze:Jestem podejrzany o kradzież i noszenie rozmiaru 2
Moja żona swoje znaczy, moje są nieoznaczone. Wystarczy do odróżnienia a ten system ma jeszcze jedną zaletę, jak nitka w praniu odpadnie to są mojebyczunio pisze:Proponuję uzgodnienie z Żoną oznakowania rajstop. Np. Twoje niebieską nitką (2 cm kordonka zawiązane na mały supełek, by nie uciekł w praniu), jej różową, wszytą zaraz po zakupie,
Myślałem o tym, ale tyyyle tych nitek trzeba wszyć :)byczunio pisze:Proponuję uzgodnienie z Żoną oznakowania rajstop. Np. Twoje niebieską nitką (2 cm kordonka zawiązane na mały supełek, by nie uciekł w praniu), jej różową, wszytą zaraz po zakupie, gdzieś w niewidocznym na co dzień miejscu (szef w okolicach pasa lub podobnie). Więcej nie będą się rajstopy myliły, jeśli nie macie znacząco różnych rozmiarów.vp pisze:Jestem podejrzany o kradzież i noszenie rozmiaru 2
dr.pantyhose pisze:Kurde. Muszę przestać kupować a zużyć stare zapasy. Inaczej nawet te nowe będą potargane od pierwszego razu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 154 gości