Jakie rajstopy nosimy gdy jest ciepło.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Jakie rajstopy nosimy gdy jest ciepło.
Ja twierdzę że na rajstopy jeszcze przyjdzie czas na ta chwilę i te temperatury to spodnie materiałowe chinosy i pończochy samonośne
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Na mój gust
Teraz jest czas na grubsze (40-60 den) rajstopy do krótkich spodni lub spódnic.
-
- Początkujący
- Kontakt:
A Ty tak chodzisz w szortach i rajstopach?
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
A ty nie czytasz forum?
Wysłane z Tapatalk
Wysłane z Tapatalk
-
- Początkujący
- Kontakt:
Czytam... Chodzi mi o to, gdzie chodzi, że się nie boi :)
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Przecież go nie zabiją za rajstopy
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Qwertyq
W szortach nie chodzę, bo wolę spódnice. No, dobrze, moje spódnico-spodnie można uznać za szorty, ale mają długość tuż za kolana. Dość nagle zrobiło się zimno, więc z gołych nóg przeszedłem od razu na grube (40-60 den) rajstopy. Chodzę tak wszędzie, ostatnio nawet do pracy. Cały łykend (rehabilitacja dziecka, zakupy na bazarze i w trzech centrach handlowych, spacery) chodziłem w jeansowej spódnicy przed kolana i czarnych, grubych rajstopach. Dzisiaj rano prowadząc syna do szkoły założyłem czarne, grube rajstopy i, ponieważ było zimno, długą spódnicę. Po południu będę jechał z dzieckiem na rehabilitację, znowu założę jeansową spódniczkę (bo powinno być ciepło). Jutro mam jakieś spotkanie w sprawach finansowych, więc też będę w spódnicy, jeszcze nie wiem której, to zależy od temperatury rano. Na prawdę na ulicach (jeszcze) nie strzelają do mężczyzn w rajstopach. Nie strzelają też do tych w spódnicach. I to nie tylko w Warszawie, ale i w Krakowie, Toruniu, Bydgoszczy, Szczecinie, nawet w Kołobrzegu. A jak popatrzysz na Nero, to okaże się, że we Wrocławiu też da się przeżyć.
-
- Początkujący
- Kontakt:
A jak reagują ludzie? Np. W pracy?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Przeczytaj mój wątek: http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?f=5&t=126 a będziesz wszystko wiedział. Najlepiej w całości. Opisywałem zestawy odzieżowe, miejsca i wszystkie zauważone reakcje. Jeśli będziesz miał jeszcze pytania z chęcią na nie odpowiem.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Społeczeństwo jest różne. Wszędzie z pewnością są osoby, którym nie podoba się facet w rajstopach, innym facet z kolczykiem lub długimi włosami, tatuażem, oryginalną fryzurą. Na nasze szczęście chyba społeczeństwo coraz bardziej obojętnieje, panuje znieczulica co akurat nie jest dobre. Jednak plusem tego jest właśnie to, że można ubierać się jak kto chce. Chore komentarze spodziewać się raczej można już tylko od facetów - np. budowlańców, kiboli itp czyli tam gdzie panuje rywalizacja w stadzie i konkurs na najlepsze durne teksty i opowiastki. Tak więc to my sami fundujemy sobie blokadę w głowach i rysujemy czarne scenariusze.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
To prawda, że ludzie są różni i komentarze odnośnie rajstop u faceta też mogą być różne. Prawda jest jednak taka, że - tak jak napisał nero - sami to wyolbrzymiamy a większość ludzi nawet nie zwraca uwagi co mamy na sobie. W tym roku mimo upałów nosiłem rajstopy pod spodniami. Zapisałem się na basen i siłownię które były dla mnie jedyną wolną od rajstop chwilą. Gdy poszedłem pierwszy raz postanowiłem założyć getry zamiast rajstop bo bałem się, że mogą być śmiechy podczas przebierania w szatni. Gdy zobaczyłem, że to tylko moje urojenia następnym razem poszedłem w rajstopach. W sumie żadnych głupich komentarzy, tylko jeden chłopak który widziałem że zwrócił uwagę na to jak przychodzę ubrany zapytał mni jak wytrzymuję w takim zestawie. Nie miało to na celu ośmieszenia mnie itp. gdyż pytanie padło na osobności