Czy patrzycie ludziom na nogi?

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

carin
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: carin » 10 cze 2010, 08:26

papa_smerf pisze: Takich przeciw żylakowych dla kobiet to bym mężczyznom nie polecał, bo nie mają wyprofilowanego koszyczka na klejnoty. Ucisk może być zbyt duży, aby odczuwać komfort noszenia.
Zależy od rozmiaru i modelu. W moich akurat część majteczkowa nie uciska jakoś szczególnie bardziej niż w zwykłych. Powiedziałbym, że ucisk jest na poziomie takim jak w Marylin Medica/Relax.
polpon
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: polpon » 10 cze 2010, 10:11

byczunio pisze:
papa_smerf pisze:Takich przeciw żylakowych dla kobiet to bym mężczyznom nie polecał
Dlatego sprawiłem sobie pończochy przeciwżylakowe.
Byczuniu,a masz problemy z żylakami?Bo jak nie to można założyć mały klub hipochondryków :mrgreen:
normalny facet,choć ... ;-)... A po co drażnić muchy ...
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 10 cze 2010, 12:39

polpon pisze:mały klub hipochondryków :mrgreen:
lub jeszcze lepiej sportowy - zdrowiem lub sportem można wytłumaczyć wiele ;-)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 10 cze 2010, 19:42

Niestety mam i to już problem nie tylko estetyczny ale i odczuciowy - zaczęły boleć.
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 27 lis 2011, 20:25

Ostatnio na spacerze nadjeżdzał kolarz ,i zlustrowałem go .Z daleka wyglądał jakby miał rajstopy i nałożone krótkie spodenki ,ale jak podjechał bliżej to jednak nie były to rajty ,tylko grube dresy ,czy leginsy.
Ale chodziłem niedawno po sklepach obuwniczych i przymierzałem buty zimowe.,i zauważyłem ,że sprzedawczynie bardzo sie przyglądaj nogom klientów przed przymiarką butów.
Przymierzałem kilka butów i w każdym sklepowe były ciekawe jakie mam skarpety :-D .Może chciały zobaczyć cos co je rozśmieszy,np,dziurawą skarpetę :lol: .Czekały aż zdejmę mojego buta ,i zacznę przymierzać nowego..
big fish
Radziu

Post autor: Radziu » 27 lis 2011, 20:27

Etam, poprostu pilnują butów i żeby nie mierzyć na gołą stopę.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 27 lis 2011, 20:44

A tak z czystej ciekawości, miałeś jakieś nadzwyczajne skarpetki? W każdym obuwniczym raczej obserwują jak się mierzy buty...
Radziu

Post autor: Radziu » 27 lis 2011, 20:48

Miałem nie raz. Faktycznie obserwują, ale przecież nie po to żeby śmiać się ze skarpetek.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 27 lis 2011, 21:23

Zapomniałem dopisać, że to pytanie było skierowane do big fisha :P
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 28 lis 2011, 00:05

Nie, miałem normalną bawełnianą skarpetę ,w szarym kolorze,bez żadnych dziur :lol: Ale tak sie zastanawiałem, dlaczego one czekają i się przypatrują jak ściągałem buta ,i sie przyglądają nodze w skarpecie.

A jeszcze wrócę do tego kolarza ,co go sobie obejrzałem jak jechał w moim kierunku..To właściwie złapałem sie na tym ,że zacząłem sie przyglądac różnym biegaczom ,czy rowerzystom po tym jak tu na forum co niektórzy pisali ,ze widzieli jakichś sportsmenów biegających ,czy jeżdżących w rajtkach.Gdzieś to mi z tyłu głowy kołatało ,i jak teraz widzę w takiej sytuacji kogoś to sie przygladam ,czy juz jest w klubie rajstopiarzy :mrgreen:
big fish
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 28 lis 2011, 10:52

Panie ekspedientki przyglądają się nogom klientów, by jakiegoś grzyba w mierzonych butach nie zasadzić. Jakby skarpeta była przegniła, ze śladami wybroczyn albo sztynkująca to na pewno zabrałaby buta i kazała się wynosić.
Awatar użytkownika
Pogas_pl
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Pogas_pl » 13 kwie 2012, 12:17

Często patrzę na nogi innych:) Najbardziej przykuwają mój wzrok jakieś kolorowe rajtuzki, oryginalne, jakich jeszcze np. nie widziałam:) Jak coś mi wpadnie w oko to szukam tego w sklepach internetowych, bo tam jest największy wybór!
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
Gizmak
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Gizmak » 13 kwie 2012, 20:41

głownie patrzę no obuwie ... tak jakoś. Jesi są na nogach jakieś przykuwające uwagę rajty to też zerknę ... a co mi tam ;)
vp
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: vp » 05 sie 2012, 14:36

Nie powiem, często patrzę czerpiąc fetyszystyczną przyjemność samego patrzenia. Często można zauważyć coś ciekawego, ale raczej u dziewczyn, niż u facetów.
Awatar użytkownika
SheerToWaist
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Czy patrzycie ludziom na nogi?

Post autor: SheerToWaist » 06 lip 2016, 12:19

Patrzę :) z czystej ciekawości, już wyrobił mi się taki nawyk np. w komunikacji miejskiej. Jest to krótka - jak już ktoś napisał - "lustracja", nie żadne gapienie się. Pewnie gdybym nakrył jakiegoś faceta w rajstopach pod spodniami, nic bym z tym fantem nie zrobił, ale miałbym satysfakcję. Do tej pory mi się to jednak nie zdarzyło.
Rajstopy są super!
Patryk<3rajstopy
Się Rozkręca
Się Rozkręca

Re: Czy patrzycie ludziom na nogi?

Post autor: Patryk<3rajstopy » 19 lip 2016, 13:27

Ja również patrzę bo sprawia mi to przyjemność jak widzę ładną dziewczynę czy kobietę której nogi błyszczą aż by się chciało podejść pogadać złapać za te nogi i patrzeć na nie jak ładnie się prezentują w tych rajstopach?
ODPOWIEDZ