Depilować czy nie?

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 16 cze 2008, 17:24

byczunio, zgadzam sie. do cienkich rajstop trzeba miec ogolone nogi bo to nie ladnie wyglada. chyba ze sie nosi pod spodniami i nie pokazuje calemu swiatu. do owlosionych nog polecam matowe kryjace rajstopy z mikrofibry jest tak koniecznie chcesz sie pokazac ;) albo ogol nogi
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 16 cze 2008, 17:32

Moich nawet bez golenia nie widać bo mam jasne. A mi się też niepodobają włosy pod rajstopami. Ale każdy ma własy gust.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 16 cze 2008, 21:23

dr.phose a jak się opalisz to jasne też będzie widać
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 16 cze 2008, 22:16

Chciałbym sie opalić. Taka moja karnacja, że nawet 2 tygodnie w cieplych krajach nic nie dały. Co najwyżej popażenia słoneczne. Ale wracając do wlosów na nogach to jak są za bardzo widoczne, za długie to je usuwam Veet.
A kto z was pozbyłby sie włosów na ciele raz na zawsze ? Zastanawiam się jak skuteczna jest laserowa depilacja.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 17 cze 2008, 12:04

jakby była skuteczna metoda...
Gdyby laser był na prawdęskuteczny, żaden zakład kosmetyczny by go nie oferował lub za na prawdęciężkie pieniądze, bo by się klientów pozbyli raz na zawsze. Laser jest skuteczny proporcjonalnie do swojej ceny. jeżeli depilacja woskiem kosztuje 100 zł za całe (damskie) ciało i trzeba zabieg powtarzaćco miesiąc, a laser kosztuje 1000 -1500 zł to znaczy, że laser starcza na rok.
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 17 cze 2008, 12:53

Mnie tam szkoda pieniędzy na wymyślne zabiegi. Wczoraj ogoliłem sobie nóżki... :-D
Tomek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 17 cze 2008, 17:11

tom49 pisze:Wczoraj ogoliłem sobie nóżki...
A jutro żona wyrzuci cię z łóżka, bo drapiesz :-P
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 17 cze 2008, 17:37

A ciebie wyrzuciła za drapanie ?
relik

Post autor: relik » 18 cze 2008, 07:01

Panowie,
Mogą się Wam niewydepilowane nogi nie podbać, powiem tylko tyle ze chyba tak daleko sie nie posune nigdy, aby sie wydepilowac, widok nie przyszkadza mi.
Najwazniejsze, że jest mi wygodnie, podba mi sie a przy okazji jest tez pierwiastek podniecenia. .... i tak, na "mieście" jednak cienkie rajstopy nosze pod dlugimi spodniami i to się nie zmieni - jedyna odwaga na jaką sie zdobywam to ze chodze bez skarpetek czesto w pólbutach z dosć duzymi otworami gdzie wprawne oko moglłoby cos wypatrzyc. Pozdrawiam
Radziu

Post autor: Radziu » 18 cze 2008, 13:32

dr.pantyhose pisze:Zastanawiam się jak skuteczna jest laserowa depilacja.
w przypadku facetów skuteczność jest bliska zera. Musiałby się najpierw pozbyć testosteronu ze swojego ciała.
relik pisze:.... jedyna odwaga na jaką sie zdobywam to ze chodze bez skarpetek czesto w pólbutach z dosć duzymi otworami gdzie wprawne oko moglłoby cos wypatrzyc.
Ale kto wogóle miałby zaglądać w te otwory :-P
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 18 cze 2008, 15:02

dr.pantyhose, czytalem raz ze jedna kobita sobie tak chciala zlikwidowac wasy co smieszne zaczely jej szybciej rosnac ;]

relik, rob jak uwazasz skoro nie pokazujesz sie w cienkich rajstopach do krotkich spodenek tylko do dlugich spodni to nie musisz golic, ale nie puszczaj w necie fotek w cienkich rajstopach i owlosionych nogach. Tobie sie podoba nie przeszkadza Ci ok. ale w 98% przypadkow wyglada to dla osoby ochydnie. taki czlowiek ktory patrzy facet w rajstopach i widzi owlosione nogi to od razu ysle oooo bleee. tak wiec musimy sie kojarzyc z estetyka ;)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 19 cze 2008, 11:35

dr.pantyhose pisze:A ciebie wyrzuciła za drapanie ?
Niestety tak.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 19 cze 2008, 20:29

Mnie nie wyrzuciła z łóżka tylko zaznaczyła, że drapię podniesionym glosem. Na szczęście nie lubi włosów na ciele tak jak ja więc nie marudzi.
Radziu

Post autor: Radziu » 20 cze 2008, 18:46

A jak was żonka drapie to też je wyrzucacie :?:
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 20 cze 2008, 23:56

A wy się drapiecie razem z żonką Radziu ?
Radziu

Post autor: Radziu » 21 cze 2008, 22:00

Czasami tak, ale nie wyrzucamy się nawzajem ;-)
ODPOWIEDZ