Czy lubicie, tak jak ja?

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Czy lubicie, tak jak ja?

Post autor: papa_smerf » 19 lut 2008, 09:10

Czy lubicie, tak jak ja na specjalne okoliczności np. święta, urodziny, nawet na niedzielę ubierać nowe rajstopy. Używane prane, mimo płynów zmiękczających już nie są tak miłe jak nowe. Dlatego ja jak mam możliwość to wybrane dni uświęcam dodatkowo czymś miłym na nogach.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 19 lut 2008, 23:25

Są dni które w jakiś sposób chcemy wyróżnić - jednym ze sposobów jest to co w takim dniu zakładamy. Dla mnie nie jest to tylko sprawa nowości - mam np. jedne rajstopy Wolforda które mają ponad rok - ale zakładam je tylko na specjalne okazje - ale nie przeczę że te nowe coś w sobie mają.
Oczywiście czasami wystarczy wizyta w teatrze aby założyć nowe rajtki - innym razem to jakieś święto rodzinne czy rocznica znana tylko dla mnie i mojej żony. Jeszcze ciekawsze są zakupy w kontekście - te będą na taką a taką okazję.
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 19 lut 2008, 23:54

Dokładnie tak. Ja podobnie mam kilka par które zakładam na specjalne okazje.Choć ostatnio
zaczynam kupować nowe,jakoś inaczej się czuje w nowych.
Radziu

Post autor: Radziu » 20 lut 2008, 17:56

Tak, ja lubię zakładać nowe rajtki, a święta i inne uroczystości są do tego doskonałą okazją.
meras

Post autor: meras » 03 mar 2008, 11:55

W święta przeważnie zakładam nowe rajtki.A na co dzień w każdych dostępnych z mojej kolekcji
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 03 mar 2008, 14:50

I chyba większość tak robi.Dzieci również ubierane są na Niedziele lub święta bardziej odświętnie.
Mateusz

Post autor: Mateusz » 13 mar 2008, 21:15

ja tam lubie i w swieta i na co dzien ulubione rajstopy, na jakie mam ochote
ODPOWIEDZ